ροή ειδήσεων

Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Rhodes By Night...

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK... ΕΔΩ

ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/11/12 12:02

    Δηλαδή συγνώμη τώρα,τρέχουν όλοι σε αυτές τις χαζοχαρούμενες εκδηλώσεις που εμένα πιο πολύ μου θυμίζει "GALA ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ" της αφρόκρεμας της Ρόδου και δεν βλέπω να κατεβαίνει κανείς στους δρόμους για τους μισθούς μας που θα πάνε στα 200 Ευρώ;
    Με αηδιάζει να βλέπω χαζοχαρούμενους ανθρώπους να κάνουν αερόμπικ να βρίσκουν την ενέργεια να σηκωθούν από τον καναπέ για αυτές τις ανούσιες εκδηλώσεις και οι ίδιοι να μην σηκώνονται από τον καναπέ για να υπερασπιστούν το μέλλον των παιδιών τους(εργασιακά-μισθούς).Δεν γίνεται να κάνεις αερόμπικ και να φοράς το ψεύτικο χαμόγελο του χαζαχαρούμενου νεόπλουτου την ίδια στιγμή που δίπλα σου ο άλλος πεινάει.
    Δεν λέω καλές και αυτές οι εκδηλώσεις αλλά σε άλλες εποχές.Είναι σαν να έχουμε πόλεμο με την Τουρκία και εμείς να κάνουμε ομαδικό AEROBIC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/12 12:42

    Έχεις ιδέα πού πήγαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από αυτήν την εκδήλωση; Προφανώς ανήκεις στους τυχερούς που στην ευρύτερη οικογένειά τους δεν έχει αρρωστήσει κανένας από καρκίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 13:08

      Ναι; Τότε γιάτί δεν βγαίνετε στους δρόμους όλοι εσείς για τα χάλια των νοσοκομείων στην Ελλάδα;Δεν υπάρχουν φάρμακα για τους καρκινοπαθείς,το θεωρώ μεγάλη υποκρισία από όλους μας να κάνουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις μια φορά το χρόνο, να κατεβαίνουν άνθρωποι σε αυτές τις εκδηλώσεις που έχουν μεγάλες ευθύνες για τα χάλια της υγείας.Ξέρεις ότι τον Ιανουάριο κόβεται το επίδομα ανεργίας;Ξέρεις πόσοι θα πεινάσουν αν κοπεί το επίδομα;Θα κατεβούν όλοι αυτοί να διαδηλώσουν; ΟΧΙ!!Εγώ λοιπόν το θεωρώ υποκρισία και δεν με νοιάζει αν με βρύσουν να κατεβαίνουν άτομα νεόπλουτα σε αυτές τις εκδηλώσεις που τους βλέπεις στα διάφορα μπαρ να πίνουν σαμπάνιες για να φτιάχνουν το "IMAGE" τους.Ο αγώνας δίνεται στους δρόμους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με πολύ αίμα και όχι διοργανώνωντας μια φορά το χρόνο χύνωντας κροκοδείλια δάκρυα για τους καρκινοπαθείς φορώντας τα τα LACOSTE μλουζάκια και τις ΝΙΚΕ φόρμες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/12 16:50

      Εγώ, που θεωρώ τον εαυτό μου βιοπαλαιστή και όχι νεόπλουτο, έλαβα με χαρά μέρος στην εκδήλωση που πολλοί δούλεψαν αφιλοκερδώς για να γίνει και μπράβο τους για το χρόνο που διέθεσαν. Μπορείς εσύ να οργανώσεις μια τέτοια εκδήλωση, είτε για τα φάρμακα που δεν υπάροχουν, είτε για το κόψιμο του επιδόματος ανεργίας. Εξάλλου από τα λεγόμενά σου φαίνεται ότι είσαι πολύ μαχητικός. Προσωπικά, θα λάβω μέρος και θα σε στηρίξω. Πιστεύω ακράδαντα στην αλληλεγύη!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/12 17:38

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ???? ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΧΘΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/12 21:38

    η ψευτογκλαμουρια στο μεγαλειο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *