ροή ειδήσεων

ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ

Τούρκοι δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία ήρθαν στη Ρόδο για να παρακολουθήσουν τη δίκη των δύο κατηγορουμένων για τον ξυλοδαρμό του νόμιμου Ιμάμη Καρά Αλί Χασάν, επειδή δεν είναι της αρεσκείας τους... και επί πλέον θέλουν να επιβάλουν άλλον ιμάμη από την Κομοτηνή, προφανώς με παρέμβαση του εκεί Τουρκικού Προξενείου, το οποίο ασκεί ανοιχτά προκλητική Τουρκική προπαγάνδα.

Οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάσθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε φυλάκιση 21 μηνών ο καθένας. Ο ένας από τους καταδικασθέντες είναι Τούρκος 49 χρονών και ο άλλος Έλληνας Μουσουλμάνος μόνιμος κάτοικος της Κοινότητας Εχίνου της Ξάνθης. Και οι δύο ήρθαν στη Ρόδο προφανώς για να δημιουργήσουν προβλήματα στον νεοδιορισθέντα, σύμφωνα με τους νόμους, ιμάμη. Ο καταδικασθείς 49χρονος Τούρκος είναι μόνιμος κάτοικος Τουρκίας και όπως όλα δείχνουν, βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία!

Όλα αυτά τροφοδοτούνται από την Άγκυρα και έχουν διχάσει τη Μουσουλμανική Κοινότητα Ρόδου. Επίσης τον τελευταίο καιρό τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης κάνουν συχνά – πυκνά αναφορές σε Μουσουλμανικά μνημεία της Ρόδου που καταρρέουν, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Πρόσφατα μάλιστα εγκρίθηκε πίστωση 1 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για την επισκευή του τζαμιού Ρετζέπ Πασά.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΩΡΑ, στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Μπουντρούμ (Αλικαρνασσός) οδεύει προς κατεδάφιση μία Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία 232 ετών! Κι’ αυτό το αποκάλυψε χθες τουρκική εφημερίδα.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Ροντικάλ» έφερε στο προσκήνιο την υπόθεση εκκλησίας ηλικίας 232 ετών στην επαρχία Μούγκλα στα δυτικά της χώρας, στο Μπόντρουμ, η οποία αποφασίσθηκε να κατεδαφιστεί…

Πρόκειται για την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, η οποία από το 1965 χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη, σινεμά και θέατρο, κατά περιόδους…

Τοπικοί παράγοντες και πολίτες, προς τιμήν τους, διαμαρτύρονται, καθώς περίμεναν να ληφθεί απόφαση για την ανακαίνιση της εκκλησίας, ωστόσο, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να κατεδαφιστεί, καθώς η πραγματογνωμοσύνη από το πανεπιστήμιο «Παμούκαλε» απεφάνθη ότι δεν μπορεί να διασωθεί!..

Η απόφαση λήφθηκε όταν ο δήμαρχος, Μεχμέτ Κοτζαντόν που τασσόταν κατά της κατεδάφισης, ήταν στη φυλακή για υπόθεση διαφθοράς. Πλέον, ανακοίνωσε ότι θα διατάξει τη διεξαγωγή έρευνας για την υπόθεση.
vimatisko.gr




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/11/12 14:28

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ???? ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ ΠΑΧΤΑ" ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ,,,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΛΩΝΟΥΜΕ!!!!ΡΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΞΕΦΤΕΛΗΣΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ?? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,,,ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *