ροή ειδήσεων

Αστυνομικός παραλογισμός με... κουδουνάκι!

Και όμως υπάρχει. Περί του ισχυρού κράτους ο λόγος, και της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι οποίοι εμφανίστηκαν ενδεδυμένοι σε αρχιφύλακα... πριν από 15 περίπου μέρες στην περιοχή του Συνοικισμού, επιβάλλοντος σε 10χρονο ποδηλάτη παράβαση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ύψους 80 ευρώ! Γιατί; Γιατί ο παραβατικός πιτσιρικάς οδηγούσε ποδήλατο χωρίς. κουδουνάκι!

Απίστευτο και όμως ελληνικό, αποδεικτικό τού με τι ασχολούνται στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας την ώρα που η παραβατικότητα στους δρόμους της Μυτιλήνης και της Λέσβου γενικότερα. αυξάνεται μέρα με τη μέρα με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Επί. τόπου!
Το περιστατικό συνέβη πριν από 15 περίπου μέρες στην περιοχή του Συνοικισμού της Μυτιλήνης, στο ύψος του καφενείου «Κουτσομύτη», όταν ποδήλατο με οδηγό ένα 10χρονο παιδάκι αλβανικής καταγωγής συμμετείχε σε ένα τροχαίο ατύχημα με ένα άλλο δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ένας ενήλικος. Αποτέλεσμα αυτού του ελαφρού τροχαίου, ο αμελητέος τραυματισμός του 10χρονου και συγκεκριμένα μια εκδορά στο γόνατό του.

Κάποιος όμως ειδοποίησε την Τροχαία, η οποία και έσπευσε επί τόπου προκειμένου να επιληφθεί του σοβαρού αυτού τροχαίου ατυχήματος!

Αποτέλεσμα, αρχιφύλακας της Τροχαίας, γνωστός και στο χώρο τής ΕΛΑΣ για τις τουλάχιστον περίεργες υπηρεσιακές του ενέργειες, να βεβαιώσει πρόστιμο 80 ευρώ στο 10χρονο δικυκλιστή επειδή, λέει, στο ποδήλατό του δεν είχε. κουδούνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός προκάλεσε διαμαρτυρίες συγγενικών προσώπων του 10χρονου, που είχαν ως απόρροια την παρέμβαση ανώτερων αξιωματικών, οι οποίοι και «έσβησαν» την παράβαση. Δίνοντας με τον τρόπο αυτό τέλος στην από κάθε άποψη παράλογη αυτή ενέργεια του στελέχους της Τροχαίας. Ας σημειωθεί, πάντως, πως δεν είναι η πρώτη φορά που στην πρακτική του συγκεκριμένου αρχιφύλακα κυριαρχεί ο παραλογισμός και η εμμονή στο γράμμα του Νόμου. Γεγονός που οδηγεί φυσικά και στον κλονισμό κάθε κοινού περί δικαίου αισθήματος.
emprosnet.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/11/12 11:01

    Καλά μιλάμε η μαλάκια σ`αυτή τη χώρα δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *