ροή ειδήσεων

Είχαν φακελωμένο μέχρι και τον Πρωθυπουργό;

Σε σκάνδαλο μεγατόνων εξελίσσεται η υπόθεση σύλληψης του 35χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του τα προσωπικά δεδομένα περίπου 9 εκατ. πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες... του planet-greece, ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος είχε τα στοιχεία ακόμη και τουίδιου του Πρωθυπουργού!...

Και μπορεί ο 35χρονος να οδηγήθηκε, πριν λίγο, στο αυτόφωρο, όμως οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιη την εμπλοκή υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών στην υπόθεση κατοχής παράνομων ψηφιακών αρχείων προσωπικών δεδομένων 9.000.000 πολιτών από τον 35χρονο Ελληνα, που συνελήφθη σήμερα από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κι αυτό γιατί τα αρχεία ήταν αδύνατο να υποκλαπούν από κάποιον χάκερ, δεδομένου ότι βρίσκονται σε υπολογιστές εσωτερικού δικτύου του υπουργείου, και δεν υπάρχει online σύνδεση.

Ο 35χρονος, εργαζόμενος σε εταιρεία μάρκετινγκ, κατείχε ΑΦΜ, στοιχεία ταυτότητας, αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων και όχι μόνον 9.000.000 πολιτών. Σχεδόν όλων των Ελλήνων! Πρόκειται για στοιχεία που υπάρχουν στα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών, εξ ου και η Αστυνομία εξετάζει πρώτον, ενημέρωση εκ των έσω και δεύτερον, πιθανή σύνδεση με την προ μηνός φημολογούμενη "εισβολή" χάκερς στα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στον 35χρονο μετά από στοιχεία που της δόθηκαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τα στοιχεία, εικάζεται ότι ο 35χρονος διέθετε αντί αμοιβής σε εταιρείες που πλήρωναν γι' αυτό.

Η περίπτωση μοιάζει με την μεγάλη υπόθεση υποκλοπής των δεδομένων από το υπουργείο Οικονομικών, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει με εκτενές ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ).

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο άνθρωπος που έδωσε τη λίστα με τα 9 εκατ. ονόματα είναι ο ίδιος με εκείνον που "βούτηξε" και τα αρχεία της μεγαλύτερης διαρροής που έχει γίνει ποτέ στο υπουργείο Οικονομικών.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *