ροή ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ... ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον...

Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή! 1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής! Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας των Υπουργείων παίρνει 400 ευρώ περισσότερα από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που σύμφωνα με το Σύνταγμα κανείς δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα ούτε καν οι Βουλευτές οι οποίοι παίρνουν τα διπλάσια και αν προσθέσουμε και τα προνόμια των Βουλευτών που ο ΠτΑΠ δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του, τότε τριπλασιάζονται οι αποδοχές των Βουλευτών οι οποίες θα έπρεπε να είναι τρεις φορές μικρότερες σύμφωνα με το Σύνταγμα εφόσον θα έπρεπε να είναι ισότιμες με αυτές του ΠτΑΠ!!!

Φυσικά θα γίνουν χιλιάδες ομαδικές και μαζικές προσφυγές στο μισθοδικείο και οι δικαστές θα πάρουν και αναδρομικά και εντόκως τους μισθούς τους πίσω και θα διεκδικήσουν και τα προνόμια των Βουλευτών και θα τα κερδίσουν για να μάθουν κάποτε οι κύριοι της Εκτελεστικής και Νομοθετικής Εξουσίας να σέβονται το Σύνταγμα, όμως θα πρέπει να φτάνουμε στα δικαστήρια για να σέβονται οι κυβερνώντες το Σύνταγμα το οποίο μετέτρεψαν σε κουρέλι και σκουπίδι;

Εάν λοιπόν πραγματικά ενδιαφέρονται οι βουλευτές μας για τη σωτηρία της Πατρίδας, ας κόψουν τους μισθούς τους εδώ και τώρα κατά 70% και στα επίπεδα του Προέδρου του Αρείου Πάγου καθώς και όλα τα προνόμια τους, για να μη κατατεθούν οι χιλιάδες προσφυγές στο μισθοδικείο και φυσικά τους νερουλάδες της Βουλής να τους πάνε εκεί που πρέπει μισθολογικά. Στα 800 ευρώ και πολλά τους είναι. Δεν μπορεί ο νερουλάς της Βουλής να παίρνει 4 φορές μεγαλύτερο μισθό από τον Ανθυπολοχαγό. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Μπαγκλαντές, δεν συνέβησαν ποτέ ούτε καν στην Σοβιετία...
Πηγή: makeleio.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/11/12 13:38

    Τους γ@μ@ς όλους εκεί μέσα ή δε τους γ@μ@ς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/12 14:11

    Ας μαζέψουν όλους τους εν ζωή βουλευτές των τελευταίων 15 ετών και να απαιτήσουν να δώσουν ο καθένας τους από 10 ρουσφέτια σαν τον "κύριο" παραπάνω... Ας τελειώνουμε μια και καλή με αυτό το παραμύθι... Δεν σου φταίει ο Δημόσιος υπάλληλος που μπήκε στο δημόσιο έντιμα και αξιοκρατικά... να ξεβρώμησει πια ο τόπος από όλες αυτές τις πελατειακές προσλήψεις... Την πληρώνουμε όλοι Ιδιωτικοί, δημόσιοι, ελ . επαγγελματίες για όλα αυτά τα παιδάκια που ο μπαμπάκας τους είχε το βύσμα για να τους βάλει στο δημόσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/12 14:29

    Ας βαλουν ενα ψυκτη νερου διπλα στο βημα της Βουλης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/12 15:32

    Βοηθό χρειάζεται μήπως;;; Εχω προυπηρεσία 10 χρόνια σε μεταφορά νερού κ καφέ!!! Βιογραφικό που να στείλω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/11/12 16:06

    Εγώ πάντως θα προσλάμβανα έναν βοηθό με 500 ευρώ και θα είχα 2500 ευρώ μισθό μόνο και μόνο για να ελέγχω αν ο βοηθός μου κάνει καλά την δουλειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/11/12 00:09

      ΣΩΣΤΟΣ Κ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΑΣΕ ΠΟΥ 8Α ΕΒΑΖΑ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑ8ΟΛΟΥ ΕΚΕΙ, Κ 8Α ΤOΝ ΕΛΕΝΧΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΙPΗΟΝΕ ΜΟΥ!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/11/12 16:38

    Δειτε τα χαλια μας ρε αλητες πολιτικοι,ρουφιανοι,προδοτες,πηραμε την δοση με σκοπο να σωθει ο ελληνικος λαος, και εσεις τα δωσατε να σωθουν οι τραπεζες..Κοπροσκυλα του κερατα,και αλλος παιρνει 4 χιλιαρικα να κουβαλει νερο...Αντε να χαθηκε ολοι μαζι αλητες,να σας καουν τα σπιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/11/12 18:13

    Mπραβο στον 4¨38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/11/12 19:11

    ntropi kai aisxos!!!!!! oi eidiseis deixnoun paidakia pou menoun nistika oli mera,antrwpous pou xanoun ta spitia kai tis douleies tous, antrwpous apelpismenous me ayta pou sumbainoun gyrw mas kai o allos allazei nera kai pairnei ena swro lefta!!!se ti kosmo zoune aytoi telos pantwn?? ante na xatheite gaidouria!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/11/12 20:57

    28/11/12 4:38 μ.μ. και εσύ σαν τραχανάς το πίστεψες το παραμύθι ότι τα λεφτά είναι για να σωθεί ο λαός???? Ε καλά να πάθουμε τότε αφού υπάρχουν ακόμα τόσα μαλακισμένα που ψηφίζουν σε αυτά που τους λένε και τα πιστεύουν. Όπως επίσης εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η έξοδος από το ευρώ είναι η καταστροφή μας.....καλά ρε, τόσο μεγάλα στομάχια έχετε και τα χάφτετε όλα αυτά που σας σερβίρουν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *