ροή ειδήσεων

Καταργούν το κοινωνικό κράτος υπέρ των αγορών

Με την ψήφιση των νέων μέτρων από την τριμερή δικτατορία των μνημονιακών, αυτό που ουσιαστικά καταργείται δεν είναι μόνο εργασιακά δικαιώματα, αλλά το ίδιο το κράτος...

Έχοντας προηγουμένως διαλύσει μεθοδικά αυτό το κράτος, οι ξενοκίνητοι πολιτικοί παραδίδουν τώρα τον ελληνικό λαό, στα χέρια των ξένων προς εκμετάλλευση. Η Κινεζοποίηση των Ελλήνων είναι ένα προμελετημένο σχέδιο των επικυρίαρχων. Με αυτή την πολιτική, η προοπτική για τους Έλληνες είναι κάθε άλλο παρά αισιόδοξη.

Οι Έλληνες είναι καταδικασμένοι να φτωχύνουν, η χώρα να ξεπουληθεί σαν τσιφλίκι και τα δημιουργικά στοιχεία να εξοριστούν. Η Ε.Ε. μετατρέπεται σε μία σοβιετικού τύπου δικτατορία για την Ελλάδα υπό το μεγάλο πολιτικό ψέμα της "σωτηρίας". Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα που πρέπει να ανατραπεί στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων. Εάν η Ελλάδα θέλει να βγει στην παραγωγή και στις αγορές και να αποπληρώσει το χρέος της, τότε πρέπει άμεσα να απελευθερωθεί από την θανατηφόρα αγκαλιά της Ε.Ε. και των κεντρικών τραπεζών των χωρών της Ευρωζώνης.

Σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ της κρατικής τηλεόρασης, έγινε δημόσια παραδοχή ότι τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά οδηγήθηκαν σε λουκέτο ουσιαστικά γιατί η Ε.Ε. απαγορεύει να κλείνονται συμφωνίες με οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού. Και αυτό είναι ένα μόνο κλασικό παράδειγμα. Όπως τονίζεται στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού, το 2013 το δημόσιο χρέος της χώρας μας θα εκτιναχθεί στο 190% του ΑΕΠ (στο 189,1% για την ακρίβεια)! Κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση! Η "σωτηρία" μέσω της Ευρωζώνης είναι ένα μεγάλο και σκόπιμο Ψέμα. Ο στόχος είναι να φτωχύνει η Ελλάδα. Το θέμα της εθνικής ανεξαρτησίας και αυτοτέλειας είναι όμως απείρως σοβαρότερο από αυτό μίας πρόσκαιρης φτώχειας.

Η ανατροπή του ξενοκίνητου καθεστώτος είναι η μόνη οδός που μπορεί υπό προϋποθέσεις να φέρει ελπίδα στη χώρα. Τίποτε όμως δεν μπορεί να γίνει με το σημερινό κράτος, ούτε και με τα σημερινά κόμματα και τους ρόλους που παίζουν. Απαιτείται ηγεσία με εθνικό σθένος και κοινωνική αλλαγή με αναδιανομή του πλούτου και του εισοδήματος. Εξυγίανση δομών και θεσμών. Παιδεία, πειθαρχεία, αλληλεγγύη. Ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας των μικρομεσαίων, προνόμια για νέες επενδύσεις.
ellinikiafipnisis.blogspot.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/11/12 11:15

    ....για την κατοχη που ειχαμε δεκαετιες απο συνδικαλιστες , λαμογια,αριστεροκαταφερτζηδες θα μας πειτε τιποτα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *