ροή ειδήσεων

Συναγερμός: Εισβολή σε έξι Ελληνικά στρατόπεδα. Καμία ανακοίνωση από το ΓΕΣ μέχρι στιγμής

Γράφει ο Χρήστος Κασταμονίτης
6 Στρατόπεδα δέχθηκαν επίθεση - απόπειρα εισβολής πιθανότατα από καταδρομείς
Ένας σκοπός Ελληνικού στρατοπέδου πυροβόλησε και τραυμάτισε επίδοξο "εισβολέα"
Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορα στρατόπεδα της ΑΣΔΕΝ... προχθές βράδυ δεν "κτυπήθηκε" μόνο η Χίος. Το Γ.Ε.Σ. δεν έχει βγάλει ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Συνολικά 6 στρατόπεδα στο δραστικό χώρο της ΑΣΔΕΝ και σε μονάδες που δεν αποκαλύπτουμε για λόγους εθνικής ασφάλειας δέχθηκαν επέμβαση από επίλεκτους κομάντος που σκοπό είχαν να διεισδύσουν σε αυτά και να προκαλέσουν δολιοφθορά.
Η σατανική σύμπτωση ει ναι ότι και τα 6 στρατόπεδα ήταν μονάδων του πυροβολικού και προφανώς υπήρχε συγκεκριμένος σκοπός είτε δολιοφθοράς είτε κλοπής όπλων.

Μάλιστα σε μονάδα νησιού πλησίον της Χίου έπεσαν πυροβολισμοί στο χώρο του "πολεμικού στρατηγείου" και σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΕΥΠ ψάχνει τα νοσοκομεία και τα ιδιωτικά ιατρεία του νησιού για τυχόν τραυματίες καθώς στο χώρο βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τριάστερους αξιωματικούς και άνω (και φυσικά δεν εννοούμε λοχαγούς) και δεν επιδέχονται καμίας απολύτως αμφισβήτησης.
Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να μην ανακοινώνουμε ποιές μονάδες δέχθηκαν τις απόπειρες εισβολής και που βρίσκονται αυτές, όπως κάνουν άλλα ιστολόγια και "επαγγελματικοί" διαδικτυακοί τόποι, προσφέροντας στον εχθρό πολύτιμες πληροφορίες προκειμένου να συγκεντρώσουν αναγνωσιμότητα (για κάποια πρόσθετα κλικ).
Πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/11/12 02:15

    φάε σφαίρα απο g3 και αν βρεις μόνο αίμα ,εμένα να με χέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ όταν υπηρετούσα σε μηχανοκίνητο τάγμα σε ένα από τα φυλάκια αποθήκες κοντά στη συνοριογραμμη,σε δασώδες ύψωμα,άλλα και χωρίς κινητά γιατί τα απαγόρευαν επειδή ήταν ευάλωτα,δεχθήκαμε έφοδο,παραβίαση φράγματος,και παραλίγο κλοπή υλικών,τραυματισμό συ ναδελφου,από αερομεταφερόμενη μονάδα του Κιλκίς.εννοητε σοκαριστήκαμε,παρόλο πού δεν ήμασταν νεαροί,άλλα τριαντάρηδες.η περίφραξη αποκαταστάθηκε και ενισχύθηκε άμεσα την επόμενη μέρα,με πάρα πολύ επικίνδυνο διπλό μεταλλικό φράχτη,άλλα και αυτόνομους προβολείς μεγάλης ισχύος σε κάθε σκοπιά,έξι στον αριθμό,πού ενισχύθηκαν και αυτές.μέχρι τότε δεν γνώριζα ότι γίνονται αυτά.εμείς επικεντρωνομασταν μόνο προς βοραν.αναφορές γινόταν μόνο στόμα προς στόμα.ούτε από ρακαλ.οι κομάντος αναχώρησαν όταν ζητήθηκε κωδικός,o οποίος άλλαζε καθημερινά πάλι στόμα με στόμα.δεν απάντησαν και προειδοποιήθηκαν ότι θα ανοίξουμε πυρ.στην έξοδο τους πυροβόλησαν τον συνάδελφο o οποίος ανταπέδωσε.δεν μάθαμε λεπτομεριες πάρα μόνο ότι ήρθαν από Κιλκίς.o διοικητής δε έπιασε έναν έναν από εμάς και προσπαθούσε να μας κάνει μόνιμους.δε ξέρω αν επεξε ρόλο η άμεση αντιμέτωπη αντίδραση πού είχαμε,άλλα από τότε μάθαμε ότι γίνονται τέτοια περιστατικά.αυτά για να μη νομίζουν μερικοί ότι o ελληνικός στρατός δεν αξίζει.και λίγα ανέφερα για ευνόητους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σημειώσω ότι επειδή πολλοί νομίζουν ότι από βορά γείτονες μας είναι φιλικοί,μας κάναν συνέχεια παρεμβολές και στα ελληνικά παρακαλώ,για αυτό και η απαγόρευση κάθε τηλεπικοινωνιας,κινητων και υπολογιστων.άλλα και για αυτό υπήρχε σε κοντινή από εμάς απόσταση κινητή μονάδα επικοινωνιών με δορυφόρους και διάφορα άλλα..από ότι μας λέγαν εν συντομία,εκεί δίναν καθημερινά την δική τους μάχη για να προστατεύσουν τα ελληνικά συμφέροντα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/12 14:45

    Ραδιο αρβυλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/12 19:29

    Και μόνο που το αναφέρετε στο ίντερνετ είστε φάουλ.
    Θέλετε να βγάλει και ανακοίνωση το ΓΕΣ!!!
    Τη σκοπιμότητα ανακοίνωσης εξηγήστε μου, γιατί θα τρελαθώ σ'αυτή τη χώρα.
    Τι να τους κάνουν τους κατάσκοπους οι εχθροί μας, αν υπάρχουν τέτοιοι τύποι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/12 22:04

      Ασκήσεις ετοιμότητος λέγονται αυτές που γίνονται σε ολες τις σύγχρονες ενοπλες δυνάμεις .

      Η επίλεκτη ομάδα για αυτόν τον λόγο λέγεται επίλεκτη οφείλει να καταφέρει σε αυτη την ασκηση ετοιμότητος να μπεί αθέατη στο οποιο στρατόπεδο εχει διαταχτεί .

      Να καταφέρει να περάσει στο στρατόπεδο και,
      Να γράψουν οι κομάντος στους τοίχους με ειδικό σπρέϋ τα διακριτικά της μονάδος τους, και ακόμη αν μπορούν -(δεν γνωρίζω αν συμβαίνει και σήμερα αυτό)- να δέσουν σαν λουκάνικα τον αξκο υπηρεσίας τους σκοπους να τους πάρουν τα οπλα, ακόμη να κάνουν και εικονική κατάληψη στρατοπέδου.

      Ο σκοπός της κατάληψης αν επιτευχθεί ο επικεφαλής των κομμάντος παίρνει τα ευσημα και τους πόντους για το επόμενο αστέρι στους ωμους του.

      Ο δε χαμένος της εισβολής, διοικητής και αξιωματικοί της μονάδος κρίνονται το τι εφταιξε και αξιολογούνται ανάλογα.

      Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι τρελλαμένοι να κάνουν τα σενάριά τους οτι μπούκαραν ..... ξένοι στρατοί.

      Πάντως και πλάκες ειχαν γίνει παλιά, το να μπουκάρουν οι καταδρομείς στον θάλαμο οπου κοιμόντουσαν φαντάροι (συνήθως στραβάδια), να κάνουν νόημα με προτεταμένα τα οπλα να σηκωθούν οι ΄φαντάροι να κάνουν οτι μιλάνε δήθεν Τούρκικα, και να ρίχνουν και μερικά ασφαιρα πυρα, ετσι για να εχουν να θυμούνται κάποιοι κάτι ουσιαστικό απο την στρατιωτική θητεία τους.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/11/12 17:29

    Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι Έλληνες καταδρομείς από μονάδα του Κιλκίς προσπάθησαν να εισβάλλουν σε χώρο άλλης μονάδας και αφού έγιναν αντιληπτοί, κατά τη φυγή τους πυροβόλησαν (και τραυμάτισαν;) Έλληνα στρατιώτη.

    Τέτοιου είδους περιστατικά γίνονται συνηθέστερα στα "σχοινάκια" αλλά ο κανονισμός (και είναι απαράβατος, ακριβώς για να αποφεύγονται θύματα) είναι πως αν γίνουν αντιληπτοί οι καταδρομείς θεωρείται πως έχουν αποτύχει. Τότε εμφανίζονται και "παραδίδονται" στη μονάδα που είχαν ως στόχο. Τα υπόλοιπα είναι...

    Εκτός και εννοείτε ότι οι καταδρομείς ανήκαν σε ξένη δύναμη και τα περιστατικά δεν ήταν στα πλαίσια ασκήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *