ροή ειδήσεων

Αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία για αεροσκάφος και περιπέτεια για ένα Ελληνοκύπριο (βίντεο)

Αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία πραγματοποίησε ψες πολιτικό αεροσκάφος της εταιρείας Monarch, που πραγματοποιούσε τη πτήση Λάρνακα-Μάντσετερ, μετά από τεχνικό πρόβλημα που παρουσίασε...
Στην πτήση επέβαιναν 211 επιβάτες μεταξύ των οποίων και 8 Ελληνοκύπριοι.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο μικρό περιφερειακό αεροδρόμιο του Ντάλαμαν που βρίσκεται στα παράλια της Τουρκίας κοντά στη Ρόδο, αφού όπως μας εξήγησε ο Υπουργός Συγκοινωνικών, Ευθύμιος Φλουρέντζου, ήταν το πιο κοντινό.

Περιπέτεια για Ε/κ χωρίς διαβατήριο

Όλοι οι επιβάτες πλην ενός Ε/κ ο οποίος ταξίδευε μόνο με ταυτότητα, μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο που πρόσφερε η εταιρεία. Ο Ε/κ επιβάτης μαζί με θείο του παρέμεινε στο αεροδρόμιο υπό τα άγρυπνα μάτια των αρχών ασφαλείας. Πρόκειται για τον Σέργιο Πίττα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος υπέστη σοβαρή βλάβη στον ένα κινητήρα μεταξύ Κύπρου και Ρόδου.

Οι δύο Ε/κ έφθασαν στο Μάντσεστερ ενώ οι υπόλοιποι έξι αναχώρησαν από την Τουρκία γύρω στις 21.15 μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες.

Μιλώντας στις Τομές Στα Γεγονότα, ο Ευθύμιος Φλουρέντζου, είπε ότι όλοι οι Ε/κ επιβάτες έτυχαν της περιποίησης που έτυχαν και οι υπόλοιποι επιβάτες.



Μιλώντας στο SigmaLive, ο 22χρονος Σέργιος Πίττας ο οποίος παρέμεινε στο αεροδρόμιο, αφού δεν έφερε διαβατήριο, έκανε λόγω για μεγάλη ταλαιπωρία αφού όπως είπε παρέμειναν για 15 ώρες σε ένα κουτί. Όπως εξήγησε στο SigmaLive, πρόβλημα αντιμετώπισε και στο Μάντσεστερ, αφού οι αρχές ρώτησαν τον νεαρό πώς γίνεται να ταξίδεψε από την Τουρκία χωρίς διαβατήριο, θέμα το οποίο τελικά ξεκαθάρισε.



SigmaLive

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *