ροή ειδήσεων

Κυνήγι για λίγους...

Σε περίοδο οικονομικής αφαίμαξης του ελληνικού έθνους (και όχι μόνο) , κάποιοι φαίνεται πως αποφασίζουν βάζοντας πρώτα το προσωπικό τους συμφέρον κι έπειτα το συλλογικό .
Έτσι αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να καταγγείλω... τον κυνηγετικό σύλλογο Ρόδου (όχι τα απλά μέλη του) , διότι βάση των γεγονότων που πλήττουν τον ελληνικό λαό , οι αρμόδιοι του διοικητικού συμβουλίου δεν επιδεικνύουν την απαραίτητη ευαισθησία στον συναθλητή τους , αλλά πάνω από όλα συμπατριώτη και συνάνθρωπο τους.
Στερούν από τους Ρόδιους κυνηγούς το δικαίωμα να ασκήσουν το χόμπι τους , το μεράκι τους , την ανάγκη τους να κυνηγήσουν με τους φίλους τους (είτε πρόκειται για δίποδους ή τετράποδους) , αφού πλέον μόνο αυτό τους έχει μείνει για να ξεχάσουν την πικρή τους καθημερινότητά.
Δεν θέλω να μακρηγορήσω , γι αυτό θα μπω στο διαταύτα :
Ας μας απαντήσουν ο πρόεδρος του συλλόγου και τα διοικητικά στελέχη του με ποιόν γνώμονα αποφάσισαν ότι το κόστος της τοπικής κυνηγετικής αδείας για την κυνηγετική περίοδο 2012 -2013 στη Ρόδο ανέρχεται στα 150,00 € , ενώ άλλοι κυνηγετικοί σύλλογοι στην Ελλάδα χρεώνουν 100,00 €;
Σημειωτέον : με 150,00 € εκδίδουν Πανελλήνια κυνηγετική άδεια …!!!
Ελπίζω να κατάφερα να συγκινήσω τους υπευθύνους για το θέμα αυτό και να είναι οι πρώτοι πλέον σε αυτό τον τόπο που θα δείξουν λίγη ευαισθησία προς τους συντοπίτες τους.
Στις καλύτερες μέρες
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/11/12 19:39

    Και λιγα σας χρεωνουν. 5000€ επρεπε να εχει η αδεια για να μειωθουν οι αλητες που ποδοπατουν τους κοπους του καθενος στα χωραφια δηθεν για να κανουν το χομπι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 11:40

      "δεν επιδεικνύουν την απαραίτητη ευαισθησία στον συναθλητή τους" ????? Για ποιό άθλημα μιλάμε βρε παιδιά; Να πηγαίνεις με επαναληπτικές καραμπίνες και εκπαιδευμένα σκυλιά να το παίζεις μάγκας στα πουλάκια; Και μετά να γυρίζεις σπίτι και να σε δέρνει η γυναίκα σου;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/12 19:53

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΛΙΚΙ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ-ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΤΛ,ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ!
    ΑΣΕ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ....

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/12 20:29

    ΟΧΙ 150 ΑΛΛΑ 15000 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ? ΑΛΗΤΕΣ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/11/12 20:31

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΑ" ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΝΗΓΙ-ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ κ.α) ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ........ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 3000 ΕΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΕΝΑΣ-ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΛΑ ..ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΗ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/11/12 20:34

    Το χειρότερο που κάνουν μερικοί ασυνείδητοι κυνηγοί είναι που εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους και αυτά περιφέρονται μόνα τους μες τους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/11/12 20:36

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ 100€ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ 132€ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΕΥΘΗΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥΣ ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Κ.Σ. ΡΟΔΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/12 22:28

      Προφανώς δεν έγινα αντιληπτός , ο κόσμος πεινάει κύριε Γ.Μ., κι εσάς το πρόβλημα σας είναι αν θα είστε και του χρόνου στο διοικητικό συμβούλιο!

      Δουλειά μου δεν είναι να σας αναφέρω ποιοί είναι οι σύλλογοι που κοστολογούν με λιγότερα χρήματα την κυνηγετική άδεια! Υποχρέωση σας ήταν!
      (Πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι δωρεάν το δικαίωμα μου να κυνηγώ)

      Με το άρθρο αυτό θέλησα να ευαισθητοποιήσω τους αρμόδιους να προστατεύσουν τον άνεργο κυνηγό,να τον βοηθήσουν ...!!!

      Επειδή δεν θέλω να έχω αντιπαράθεση με κανέναν , αλλά ούτε να γίνω ο "Ρομπέν των κυνηγών" , θα σας παρακαλέσω να μεταβιβαστεί το πρόβλημα και να τεθεί ως θέμα συζήτησης , παρόντων όλων των μελών , (έπειτα από πρόσκληση που θα προηγηθεί) στην επόμενη γενική συνέλευση του συλλόγου...!!!

      Υ.Σ. : Όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου προσδώσατε πιστεύω πως βλάψατε τον εαυτό σας και όχι εμένα ,όσο για τα μελλοντικά μου σχέδια... απέχουν παρασάγκας ...!!!

      Ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία...!!!


      "Ρόδιος κυνηγός"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/12 07:23

      ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΡΟΔΙΕ ΚΥΝΗΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/12 10:17

      Kαλά Χριστούγεννα...!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/11/12 20:49

    Φίλε 8:31 μάλλον δεν γνωρίζεις καλά τα πράγματα δεν είναι 2-3 αλλά πολύ περισσότεροι και ελπίζω να μην γίνει κανένα κακό γιατί υπάρχουν πολλοί ράμπο κυνηγοί που προκαλούν υπερβολικά, υπάρχουν και πολλοί κυνηγοί κλεφτες οικόσιτων ζώων και αγροτικών προιόντων και υπάρχουν κυνηγοί με την δικαιολογία του κυνηγιού καλλιεργούν <> καλλιέργιες αλλά απ'ότι καταλαβαίνω είσαι μέσα στα πράγματα και τα γνωρίζεις όλα μην γράφεις λοιπόν 2-3 σε αυτόν τον τομέα υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι δεν σέβονται τίποτα σκοτώνουν ότι βρουν (ελάφια σκύλους κατσίκες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/11/12 20:57

    ΛΙΓΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΨΥΧΗ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΝΗΣΑΚΙ ΦΤΑΝΕΙ:ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΑΚΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΙΔΩΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/11/12 23:01

    Συμφωνώ το κυνήγι θα έπρεπε να είναι για όλους και όχι για τους λίγους.Κάντε κάτι είναι πολλά τα λεφτάαααα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/11/12 23:05

    Η Ρόδος έχει γύρω στους 3.000 κυνηγούς.
    Ξέρετε πόσο κάνει 3.000 x 150;
    450.000,00 ευρώ.....!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 07:30

      2500 ΚΥΝΗΓΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΕΤΟΣ 1700 ΑΠΟ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 68 ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΤΛ 1700*68=115.600 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 4 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΛΑ ΕΙΙΙΙΝΑΙΙΙΙΙΙ ΤΑ ΛΕΕΦΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑ??????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/12 10:18

      εσύ είσαι ο ταμίας;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/12 11:14

      Ο ΤΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Σ. ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/11/12 09:26

    Δεν ξέρω αν είναι πολλά τα λεφτά αλλά σίγουρα 3000 κυνηγοί σε συνδυασμό και με τις φωτιές που έχουν κατακάψει το νησί, είναι αρκετοί για να εξαφανίσουν όλη την πανίδα του νησιού, υπολογίζοντας και τους ασυνείδητους που κυνηγούν με παράνομα μέσα. Μήπως πρέπει να υπάρξουν κάποιοι πρειοιρισμοί από εσάς του ίδιους τους κυνηγούς που υποτείθεται ότι αγαπάτε τη φύση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 15:34

      ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/11/12 10:19

    Σε λίγο θα μας πείτε ότι βάζετε από την τσέπη σας.χαχαχαχαχαχαχ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/12 11:17

      ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος3/11/12 12:02

    Ρε παιδιά κυνήγι θέλω να πάω , όχι να κάνω αγαθοεργίες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *