ροή ειδήσεων

ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΡΥΖΙ ΣΕ ΓΑΜΟ!

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΝΙΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΡΥΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ... ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΟΥΣΟΥΖΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΖΗΤΗΣΕ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ;;;;;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/11/12 23:48

    kai kala ekane o papas ksereis poses katsaroles rizi kaneis stin simeron epohi me afta pou petane stous gamous,kai esi ti to itheles na pandreftis tetoia epohi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/12 00:03

    εδω και 15 χρονια αυτη η ιστορια. για το ρυζι ας το καταπιουμε αλλα το εξτρα δεν τρωγετε με τιποτα εξ αλλου ο βηχας και το χρημα δεν κρυβονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 00:28

      Α!! ΝΑΙ!!! ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! ΡΙΞΤΕ ΟΣΟ ΡΥΖ,ΘΕΛΕΤΕ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/12 00:22

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΧΩ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!ΕΤΥΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΚΟΥΦΟ- ΝΑ- ΠΩ!! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ.Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΩΝ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΣΑΒΒΑΤΟ,ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ.ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΩΝΤΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ.ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ , ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΧΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 11:34

      Καλά όλλα αυτά, για πες μας τώρα, απόδειξη έδωσε για τα 150 Ευρώ? Οσο για τον μητροπολήτη, μην περιμένεις απάντηση, μπάχαλο και η εκκλησία όπως και το Ελληνικό εν γένει κράτος, ο καθένας κάνει ότι θέλει και ότι τον βολεύει, η δε φοροδιαφυγή ..... σύννεφο. Κατάλαβες τώρα γιατί φοράνε μακριά ράσα? για να έχουν "μεγάλες και βαθιές" τσέπες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/12 16:40

      σε τιποτα δεν περνει θεση ο Μητροπολιτησ μας και γι αυτο κανουν οτι θελουν οι παπαπδεσ.Επισης ο παπας του ροδινιου μενει διπλα στο πολιτιστικο κεντρο και ολο αυτο το κτηριο διπλα στην εκκλησια ειναι το σπιτι του και κανενας δεν κανει τιποτα.Εγω που ειχα ενα προβλημα με εναν παπα επικοινωνησα με το πατριαρχειο Κων/λης μου εδωσαν τον προτοσυγγελο και το προβλημα μου λυθηκε σε μια μερα αντι 3 μηνες που παλευα εδω

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/11/12 00:25

    πόσα πάει ένας πολιτικός γάμος στην ρόδο; και πόσο ρύζι πετάτε εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/11/12 00:41

    λυπαμε που θα το πω αλλα και στον δικο μου γαμο που εγινε πριν 2 χρονια ο παππας δεν μας αφησε να πεταξουν η καλεσμενοι ρυζι και να πω οτι εμεις δεν του δωσαμε 150 αλλα 270 ευρο παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 11:39

      Ετσι τους κακομαθαίνετε, φάινεται ότι εσύ το φυσάς το χρήμα, ή μήπως με τα περισσότερα λεφτά θα σου "ευλογίσει" καλύτερα τον γάμο?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/11/12 01:13

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ; ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΥΦΤΟΥΣ;AYTOI ΠΟΥ EINAI ZHTIANOI,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΩΝΤΕ;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ,ΠΙΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/11/12 02:49

    Aφου ειστε θυματα! Ο δεσποτης εχει πει οτι τα μυστηρια (γαμοι βαφτισεις κτλ) ειναι δωρεαν! Να πας μετα το τελος του γαμου να δωσεις ενα 20αρικο στον ψαλτη ενα 20αρικο στον καντιλαναφτη και ενα 20αρικο στην καθαριστρια και εισαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Να πατε στον δεσποτη να τον καταγγειλεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 10:39

      ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ... ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΡΟΔΙΝΙ, ΚΡΕΜΑΣΤΗ, ΦΙΛΕΡΗΜΟ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΚΛΠ... ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΕΙΛΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/12 11:42

      Τώρα κάτι μας είπες..... κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Αφού παίρνει την σχετική μίζα και το πατριαρχείο από τις εκκλησίες της Δωδεκανήσου. Κανονικός "κεφαλικός" φόρος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/11/12 16:44

      ο παπας στους αγιους Αποστολους δεν περνει χρηματα σε κανενα μυστηριο και κανει πολυ ωραιες λειτουργιες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/11/12 15:44

      ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/11/12 06:07

    Γιατι δινετε λεφτα στους παπαδες ρε παιδια; Παπας ειναι δεν ειναι γιατρος να σε προσεξει παραπανω. Ας πει τα μισα λογια! Και τι εγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 06:45

      χα χα καλο !!! ας πει το πατερ ημων μονο ε !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/12 01:35

      Ας πει τα μισά λόγια , και τι έγινε.......... τι λέει το καμένο το καημένο????

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/11/12 06:48

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ , ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 10:35

      MMMMMMMMMM.... TO KORITSI MAS.........MMMMMMMMMMMMMMMMMM

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος13/11/12 07:09

    πρεπει κατι να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/11/12 08:32

    ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΥΜΙΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΤΖΑΡΙΣΜΑ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΛΟΓΟ ΠΑΠΑ.ΑΥΤΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 10:35

      MMMMMMMMMMMMM............ H KORAKLA MAS............MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος13/11/12 08:42

    ΠΑΠΑ-ΧΡΗΣΤΟ-ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΞΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/11/12 08:46

    ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ[Α]-ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/11/12 11:27

    Όπου κι αν πας όπου κι αν πας
    εδώ παπάς εκεί παπάς
    πού είν΄ ο παπάς πού είν΄ ο παπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/11/12 12:33

    Μα τι περιμένετε ρε από παπάδες;; καλό;;; χαχαχα άχρηστοι εβραιοχριστιανοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/11/12 13:00

    Σας αξίζει το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/11/12 13:17

    Γιατι δεν παει το ΣΔΟΕ στην εκλησια μετα απο καθε Γαμο , Βαφτισια , Κηδειες ξερεις τη φοροδιαφυγη γινεται !!!! Εκει το φακελακι παει συνεφο και το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που εισπρατουν παπαδες , ψαλτες , καντιναλαφτριες κ.τ.λ. ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ????
    Μονο στα μπαρακια πτε και σε καθε συναυλια αυτα που γινονται καθε κυριακη στις εκκλησιες ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/12 19:55

      Γιατι ρε τουβλο στην σερβιτορα που θα της αφησεις φιλοδωρημα ερχεται το σδοε? Τι σε πειραξε ο ψαλτης και ο καντιλαναφτης?? υποχρεωμενος ειναι να ερθει στον γαμο σου και στα βαφτισια σου? ετσι σου εχουν πει??? Αυτοι οι ανθρωποι ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθουν. Οι παπαδες ΟΧΙ!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος13/11/12 14:02

    ΦΟΒΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΣΔΟΕ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ,ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΒΓΑΖΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΟΛΟ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/11/12 16:03

    Εκαναν δωρεές - μαϊμού για κερδίζουν μεγάλη επιστροφή φόρου
    Εμποροι, επιχειρηματίες, ιερείς και δικηγόροι φέρεται πως είναι μπλεγμένοι σε μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο με τις εικονικές δωρεές. Μετά από έλεγχο φορολογούμενοι που πιάστηκαν για πλαστές δωρεές από
    τη Β' ΔΟΥ.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» οι φορολογούμενοι είχαν υποβάλει πλαστές δηλώσεις δωρεών προκειμένου να επωφεληθούν από την επιστροφή φόρου.
    Ήδη έχουν σταλεί ενημερωτικές επιστολές στους εμπλεκόμενους από τη διεύθυνση της υπηρεσίας προκειμένου να προσέλθουν το συντομότερο και να κάνουν τροποποιητικές δηλώσεις, ώστε να πληρώσουν το ποσό του φόρου που τους αναλογεί.
    Στην πλειοψηφία τους οι περιπτώσεις αφορούν δωρεές μεγάλων ποσών σε μοναστήρια και εκκλησίες σε όλη την επικράτεια. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΝΟΥΝΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ!!!ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ,ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/11/12 16:10

    Ένας παλιός παπάς στον άγιο Γιάννη αφόρισε τον συγχωρεμένο τον Βαγγελά γιατί του έκλεψε μια κανναβούρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *