ροή ειδήσεων

«Greece all time classic»: το φετινό σύνθημα της Ελλάδας για τον τουρισμό

Με κεντρικό μήνυμα «Greece All Time Classic» η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσίασε την Τετάρτη την επικοινωνιακή στρατηγική του ελληνικού τουρισμού για τη νέα τουριστική περίοδο....

Με το μήνυμα αυτό θα ταξιδέψει η Ελλάδα στις αγορές του εξωτερικού, με στόχο φυσικά τη διεύρυνση της τουριστικής κίνησης αλλά και την καθιέρωσή της στον κατάλογο των μεγάλων δυνάμεων του τουρισμού.
«Η Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από τη σημερινή της εικόνα. Οι κρίσεις έρχονται και φεύγουν... Η Ελλάδα όμως είναι ακόμα και θα είναι για πάντα ένα ισχυρό όνομα» τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη, στην ομιλία της.
«Στόχος μας είναι η ολική αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδας και η τοποθέτησή της ξανά στον κατάλογο των μεγάλων δυνάμεων του τουρισμού» πρόσθεσε η υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι «η αποκατάσταση της φήμης της χώρας, αποτελεί τη μόνη επιλογή για να μπει και πάλι η χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας».
Η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε και σε δυο μηνύματα που στέλνει η Ελλάδα, ενόψει της νέας περιόδου.
Πρώτον, η Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από θάλασσα και ήλιος. Όπως είπε η υπουργός, η Ελλάδα αποτελεί όνομα που συμπυκνώνει παγκόσμιες αξίες και σύμβολα.
Δεύτερον, ότι ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει την πραγματική ελληνική εμπειρία μόνο όταν επισκεφθεί περισσότερους από έναν προορισμούς. «Μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή να επισκεφτεί κάποιος την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη.
Καταλήγοντας, η υπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι «η Ελλάδα πρέπει να γίνει συνώνυμη μιας υπόσχεσης απέναντι στους επισκέπτες. Δικής μας υπόσχεσης. Όλων των Ελλήνων. Ότι δηλαδή δεσμευόμαστε να τους φιλοξενήσουμε όπως φιλοξενούμε τους συγγενείς μας, τους φίλους μας. Να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, στην πάντα διαχρονική πατρίδα μας».
Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος, αναπτύσσοντας με λεπτομέρειες τις πτυχές του σχεδίου και παρουσιάζοντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, τόνισε πως δεν υπάρχει «καιρός για χάσιμο».
«Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας. Η πατρίδα μας μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Να γίνει και πάλι το ισχυρό, διαχρονικό κλασικό brand που πάντα ήταν» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, το 2013 θα είναι χρονιά σταθεροποίησης με έμφαση στην ανάπτυξη υποδομών.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ALL TIME CLASSIC ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ! ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/12 06:25

    Ετσι ειναι.Τι νομιζει με ενα νεο ονομα θα προσελκυσει τους τουριστες;Το προβλημα δεν ειναι να ερθουν..το προβλημα ειναι να ερθουν και να μεινουν ευχαριστημενοι..και πως θα βιωσουν τη φιλοξενια βρε αδερφε αφου στον τουρισμο οταν παει σε ενα ξενοδοχειο για αρχη και ρωταει πως λενε ευχαριστω στα ελληνικα,και τους απαντανε ρουμανικα,τσεχικα κτλ. Πανε στη παλια πολη και σχεδον τους επιτηθονται οι κραχτες αλβανικης κυριως προελευσης αλλα και ελληνες φυσικα με το προαναφερομενο προβλημα νοοτροπιας...σκουπιδια,τσαντακηδες,φασαριες...αυτα πρεπει να αλλαξουν οχι το διαφημιστικο σποτ για αρχη και μετα μπορουνε να πλασαρουν οτι ονομα θελουν με τη σιγουρια οτι το προιον ανταποκρινετε στις απετησεις του τουριστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/12 08:30

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ VISA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/12 13:24

      Και οι Έλληνες χωρίς VISA ταξιδεύουν στην Τουρκία μεγάλε και από τότε που καταργήθηκε η VISA για τους Τούρκους έρχονται καθημερινά το καλοκαίρι εκατοντάδες τουρίστες να επισκεφθούν το νησί μας και να αφήσουν και πολλά $$$ στα μαγαζιά μας.
      Αλλά κάτι σκατοκέφαλοι μαλάκες σαν εσένα (που προφανώς κουβαλάνε χιλιάδες παιδικά απωθημένα και έχουν φάει απίστευτο ξύλο όταν ήταν μικροί - ίσως και να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλευσης)δε μπαίνουν στον κόπο να δουν ποιό είναι τελικά το συμφέρον της τουριστικής μας βιομηχανίας (που είναι και η μοναδική που έχουμε).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/12 00:37

      ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΟΧΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/11/12 01:28

      ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ¨ΕΣΕΙΣ¨ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??

      ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ.ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΟΥ ΦΙΡΕΡ( ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΟΠΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ).

      ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΟΠΡΕ Ε ΚΟΠΡΕ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/11/12 13:45

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΤΕΝΙΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ....
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *