ροή ειδήσεων

Έμποροι ναρκωτικών δολοφόνησαν την Γουίτνεϊ Χιούστον - Τους χρωστούσε 1,5 εκ. δολάρια

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του ιδιωτικού ντετέκτιβ Πολ Χούεμπλ που επιμένει ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον δολοφονήθηκε...
στα χέρια εμπόρων ναρκωτικών με τους οποίους είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Μπορεί ο ιατροδικαστής να έβγαλε πόρισμα ότι ο θάνατος της 48χρονης οφείλεται σε πνιγμό εξαιτίας του κοκτέιλ κοκαΐνης, μαριχουάνας και λοιπών ναρκωτικών ουσιών που κατανάλωσε πριν μπει στην μπανιέρα του ξενοδοχείου, αλλά ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Πολ Χούεμπλ -ο οποίος δεν δηλώνει ποιος τον έχει προσλάβει- επιμένει σε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων.

Συγκεκριμένα, συμφωνα με την iefimerida, ο Χούεμπλ μόλις παρέδωσε στο FBI στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η σταρ βρισκόταν στο στόχαστρο διάφορων εμπόρων ναρκωτικών στους οποίους χρωστούσε πάνω από 1,5 εκ. δολάρια και οι οποίοι είχαν στείλει μπράβους για να προσπαθήσουν να εισχωρήσουν στην συνοδεία της Χιούστον και να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Προσθέτοντας πως αυτός ήταν ο λόγος που η Χιούστον, μια μέρα πριν τον θάνατό της, γύρισε και είπε «Με έχει κουράσει αυτή η ιστορία», μόλις παρέλαβε την ποσότητα ναρκωτικών που είχε παραγγείλει.

Τέλος ο Χούεμπλ διαφωνεί με το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τα τραύματα που έφερε η Χιούστον στο κορμί της, ισχυριζόμενος πως «Πρόκειται για τα κλασικά τραύματα που θα είχε όποιος αμυνόταν για την ζωή του σε περίπτωση που κάποιος του έκανε επίθεση την ώρα που έκανε μπάνιο».
thsetival


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *