ροή ειδήσεων

Κλειστές οι δημόσιες υπηρεσίες στις 19 Δεκεμβρίου

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ στη διάρκεια συνεδρίασης, που πραγματοποίησε την Παρασκευή η εκτελεστική της επιτροπή. Έτσι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές....


Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο διαμαρτύρονται για “την πολιτική του μνημονίου, της φτώχειας και της εξαθλιωσης”, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν. Λάδι στη φωτιά για τους εργαζόμενους αποτέλεσε και η πράξη νομοθετικού περιεχομένου του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., εξειδικεύοντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 3ης Δεκεμβρίου 2012 για κήρυξη νέας Απεργίας στο Δημόσιο το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, αποφάσισε, στη σημερινή της έκτακτη συνεδρίαση, την πραγματοποίηση 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας, την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012.

Η πολιτική του μνημονίου, της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας και της διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών και της ακύρωσης Κοινωνικών Αγαθών, που επιβάλλεται από την Τρόικα και το ΔΝΤ και εκτελείται κατά γράμμα από την τρικομματική Κυβέρνηση, απαιτεί από όλους μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να τους σταματήσουμε.

Η συνέχεια του αγώνα είναι επιβεβλημένη.

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, εξαιτίας των χιλιάδων απολύσεων και της υποστελέχωσης, της υποχρηματοδότησης και της «εγκατάλειψης» των Δημοσίων Υπηρεσιών, όσο και το σύνολο της ελληνικής Κοινωνίας, λόγω της επίθεσης που δέχονται τα Δημόσια και Κοινωνικά Αγαθά στο πλαίσιο του Μνημονίου, απαιτεί να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις.

Στην πορεία προς τη νέα Πανελλαδική Απεργία της 19ης Δεκεμβρίου 2012, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.:

1.Θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη μαζί με τις Ομοσπονδίες-Μέλη της στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις που θα αποφασίζουν.

2. Ήδη, πραγματοποιεί πρόγραμμα δράσης κατά περιφέρεια σε όλη τη χώρα.
24h.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/12/12 12:51

    vre oust apo kei. akou 24orh. mas exoun phdhksei kanonika k autoi kanoun oti kanoun tosa xronia. 24 orh apergia. siga ta auga. alites ergatopateres. kleiste gia panta re an exete a....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/12 19:23

    Την εξυγείανση των υπηρεσιών του δημοσίου έπρεπε εσείς "εργατοπατέρες" και "υπάλληλοι" να έχετε κάνει τόσα χρόνια αλλά "βολευόσασταν" με τα ρουσφέτια, τις απύθμενες αυξήσεις και επιδόματα και τις ενεξέλεγκτες προσλήψεις αφού "δεν τους πληρώνατε" εσείς (αυτό λέγατε). Τώρα επειδή "θα τους πληρώσετε εσείς" θα πάρετε και τον λογαριασμό. Δεν μπορεί να υπάρχοτυν στον ιδιωτικό τομέα 1,5 εκατομ άνεργοι και εσείς να απολαμβάνετε τον μισθάκο σας εκ του ασφαλούς. Δεν υπάρχουν λεφτά για σας από τους ιδιωτικούς υπάλληλους και επιχειρήσεις. Αν θέλετε να παραμείνουν στην θέση τους οι συνάδελφοί σας, κάντε τον μισθό σας 400 Ευρώ και να παραμείνουν και αυτοί στην δουλειά. Τολμάτε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *