ροή ειδήσεων

Αδιαφορία 4 ετών για ημιτελή έργα στην Ιαλυσό

Οι λακκούβες αυτές (σε δρόμο του χωριού με απόσταση 200 μέτρων από τα φανάρια της Ιαλυσού και παράλληλο στην κεντρική λεωφόρο) υπάρχουν εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια...
από την μέρα που γίνανε τα πρώτα έργα για το αποχετευτικό. Μετά από τέσσερα χρόνια υποσχέσεων και αφού δόθηκαν το τελευταίο 4μηνο, κάποιες ακόμα χιλιάδες ευρώ από κάποιους ιδιοκτήτες ακινήτων για να συνδεθούμε στο αποχετευτικό δίκτυο, η κατάσταση χειροτερεύει με επιπλέον λακκούβες αυτή τη φορά καλυμμένες με χώμα (ούτε καν τσιμέντο) και χωρίς φρεάτια για όμβρια ύδατα. (επισημαίνεται ότι σε απόσταση 20 μέτρων και προς το τέλος της οδού υπάρχει από πολύ παλιά το τελευταίο φρεάτιο ομβρίων υδάτων χωρίς να γνωρίζουμε για ποιο λόγο δεν μπορεί να επεκταθεί παρακάτω). Και αναρωτιέμαι: Άραγε που πάνε όλα αυτά τα ευρώ που πληρώνουμε διαρκώς (μέσω λογαριασμών ύδρευσης, ρεύματος και λοιπά δημοτικά τέλη, καθώς και τα υπερβολικά ποσά για τις συνδέσεις του αποχετευτικού); Μήπως πολύ απλά πηγαίνουν στην συντήρηση της γραφειοκρατίας για την έκδοση απλά των νέων λογαριασμών αλλά και την συντήρηση των κηφήνων;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/12/12 18:31

    ΓΕΝΙΚΑ Η ΙΑΛΥΣΟΣ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΥ Σ ΣΑΝ ΚΩΛΟ ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣ Ω ΜΕ ΑΜΑΞΙ Η ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟ ΣΠΑΩ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΦΙΛΕΡΗΜΟ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ Η ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ. ..... ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΒΡΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΧΩΝΤΡΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/12 20:34

    τι ειπε ο ποιητης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/12 12:30

    Η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο είναι απελπιστική, ειδικά τις μέρες με βροχή, το νερό λιμνάζει σε τέτοιο ύψος, που εμποδίζει την διέλευση των πεζών και καποιες φορές ακομα και στο να έχουν πρόσβαση στα οχήματα τους.
    Ας επιληφθεί καποιος αρμόδιος του θέματος, έστω και μετά από 8 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/12 17:51

    ntropi stous ipeuthinous
    apo tous plousioterous dimous tou nisiou
    den axizi tetia adiaforia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/13 11:59

    Οπου θελει ο καθενας ανοιγει μια τρυπα στο δρομο.Αθλιοι δρομοι σε ολη την Ιαλυσο.Εχει σπασει το αυτ/το.Αδιαφορια απο την τοπικη αυτοδιοικηση αλλα τα τελη κυκλοφοριας & τα δημοτικα τελη τα εισπρατει κανονικα η πολιτεια.Ειδικα ο δρομος απο το κεντρο της Ιαλυσου προς Φιλερημο ειναι ΧΩΡΑΦΙ.Ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος ηταν ο εργολαβος που πηρε το εργο για το αποχετευτικο? Γενικη Τεχνικη με εκπτωση δεν ξερω ποσο. Με τις εκπτωσεις ειναι δυνατον να κανουν και εργο? Θα κλεψει στα χωμ/κα στα ασφαλ/κα θα τραβιξει και μια συμπλ/κη συμβαση διοτι δεν φτασανε τα λεφτα και ποιος βγηκε κερδισμενος ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ και αντε τραβα αμοιρε Ιαλυσιωτη να κανεις Motocross στους παρακαμπτιριους δρομους του χωριου.Επρεπε να εβλεπες τον τεως Δημαρχο τον Κο Σταγκα πως κορδιζοταν οταν μιλουσε για το αποχ/κο και τις επιχορηγησεις που πηραμε απο την Ε.Ε.ακομη πληρωνουμε το τελος εργων.Οδος Μ.Μποτσαρη μονο με JEEP περνας 60% κληση ποσα δρομακια πρεπει να ονομασουμε? ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? μονο η καρεκλα? Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους λενε οι Συμιακοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/1/13 13:50

    NAI MA KANANE THN ΠΛΑΤΕΙΑ..........................''ΤΥΡΑΝΩΝ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΡΑΝΙΤΗ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/1/13 13:52

    Μιλάμε για μια δημοτική ενότητα που σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είχε πραγματικό πληθυσμό 11.300 (πάνω από το όριο των 10000 για να χαρακτηριστεί πόλη) και το καλοκαίρι στο απόγειο της τουριστικής περιόδου οι τουρίστες που διαμένουν εκεί προσεγγίζουν τις 30.000. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι από εκεί διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος της λεωφόρου Ρόδου- Αεροδρομίου και κατ΄επέκταση εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες, καταλαβαίνει κανείς πόσο προσεγμένη έπρεπε να ήταν. Αλλά οι άρχοντες (τοπικοί και κεντρικοί), μάλλον αντιλαμβάνονται τη Ρόδο μόνο ως πηγή για να γεμίζει τα ταμεία τους και τους κατοίκους της ως όχημα για εκπλήρωση των ατομικών τους επιδιώξεων. Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν με τη σιωπηρή συγκατάθεση των πολιτών (πελατών) με ελάχιστες εξαιρέσεις.Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/1/13 16:05

    Πιστεύω ο Δήμος πρέπει να βάλει πινακίδες να απαγορεύει τη διέλευση τουριστών μέσα από τους εσωτερικούς δρόμους της Ιαλυσού. Όσο για μας καλά να πάθουμε με τέτοιο νυν Δήμαρχο και τους πρώην αυτοί οι δρόμοι μας αξίζουν.
    Επίσης θέλω να γνωρίσω σε αυτούς που περνάνε (τώρα τελευταία χάθηκαν και αυτοί) μετά από τις βροχές και ρίχνουν χώμα στις τρύπες ότι υπάρχει ένα υλικό που λέγετε << πίσσα >> .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/1/13 17:06

    NA EINAI KALA O ERGOLABOS O KREMASTENOS TO PAXYDERMO POU EXEI KANEI TA XEIROTERA ERGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/13 19:22

      ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΤΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΓΚΑ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.... ΟΧΟ ΒΟΔΙΑ..

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/1/13 19:41

    Γενικά σε ολόκληρη την Ιάλυσο δεν υπάρχουν παραπάνω απο 150 μέτρα κανονικού δρόμου.
    Και το κακό δεν είναι τωρινό που δεν υπαρχουν χρήματα για έργα. Πάντα έτσι ήταν οι δρόμοι......................Απλά συγχατητήρια στους αλήτες του Δήμου. Αυτοί τα ξέρανε και ετσι οδηγούν ΤΖΙΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/1/13 19:19

    fate ta skata ap autous pou psifizete k min paraponieste

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *