ροή ειδήσεων

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Νο 4

ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α. ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΑΜΠΑΖΗ
Κυρία βουλευτίνα και κύριοι βουλευτές, των 8.000 ευρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μηνιαίως και των φανερών και…..κρυφών προνομίων
Θέλω να γνωρίζω και πιστεύω μαζί μου ΟΛΟΙ οι Δωδεκανήσιοι αν στο λεξιλόγιό σας περιλαμβάνονται οι παρακάτω 26 λέξεις...

 θράσος, τσίπα, ντροπή, ανακολουθία, ανευθυνότητα, αξιοπρέπεια, σοβαρότητα, σύνεση, αντίληψη, ανιδιοτέλεια, αξιοπιστία, ανοχή, αντίδραση, φιλότιμο, ανθρωπιά, ανησυχία, αβεβαιότητα, απογοήτευση, οργή, ανέχεια, πείνα, εξαθλίωση, θλίψη, πόνος, αϋπνία, κατάθλιψη, αν γνωρίζετε τη σημασία και αλληλουχία τους και αν η απάντησή σας είναι θετική τότε πρέπει να εξηγήσετε άμεσα γιατί όλες οι ενέργειες και οι πράξεις σας ενστερνίζονται σε απόλυτο βαθμό την έννοια των 15 πρώτων και αφήνουν στο Λαό να βιώνει στην πράξη την ουσία των υπολοίπων 11;

«Ησυχίαν είχεν ο Δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός» δηλαδή «Ο Λαός σώπαινε, και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί», είπε ο Θουκυδίδης 2.400 χρόνια πριν.

Αυτόν ακριβώς το φόβο, για το χειρότερο, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΤΕ κυρία βουλευτίνα και κύριοι βουλευτές, συνωμοτώντας με ή χωρίς τη θέλησή σας, για τη διάπραξη του μεγαλύτερου εγκλήματος σε βάρος του Ελληνικού Λαού, που αν δεν το καταλαβαίνετε είναι Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ.

Σας παρακαλώ όμως πάρα πολύ να προσέξετε την «εν κρυπτώ» και σε πίεση οργή του φοβισμένου, που είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί «εν καιρώ» σε κακό σύμβουλό του με ότι αυτό συνεπάγεται.

Παράλληλα και επειδή δεν απαντήσατε στα ερωτήματα των προηγούμενων ανοικτών επιστολών μου στα οποία εμμένω, επανέρχομαι, προσθέτοντας τα εξής τρία επιπλέον:

α. Γνωρίζετε το θέμα της πρωτοφανούς, για τα δεδομένα της Ρόδου, κινητοποίησης-επιχείρησης της 5ης Δεκ. 2012 κατά των «Ρομά ή Τσιγγάνων» στην περιοχή Κο(α)ρακόνερο (Αφήστε κατά μέρος τα «μεθεόρτια δάκρυα» κύριε Γάκη, επιτέλους ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε); Λοιπόν οι «Ρομά ή Τσιγγάνοι» σε αντίθεση με τους λαθρομετανάστες και το συνεχιζόμενο «πάρτι» εισόδου τους στην Ελλάδα, είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ με δικαιώματα(Τα γνωρίζουν; Ποιος είναι υπεύθυνος να τους τα μάθει;) πρώτιστα όμως και με υποχρεώσεις(Τις γνωρίζουν; Ποιος είναι υπεύθυνος να τους τις μάθει;) πρωτοπόροι της ανακύκλωσης-βέβαια μ’ ένα ξεχωριστό δικό τους τρόπο, επιβλαβή και παραβατικό(Κλοπές, καταστροφές δημόσιας περιουσίας, ξυλοδαρμοί, περιβαλλοντική ρύπανση, κλπ) πολλές φορές για όλους μας-αυτόν έχουν «μάθει» αυτόν εφαρμόζουν στην πράξη-και έχουν μετατραπεί πρώτοι αυτοί σε λαθρομετανάστες στην ίδια μας την Πατρίδα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για ό,τι «κακό» συμβαίνει στη Ρόδο και οπουδήποτε στην Ελλάδα οι ίδιοι και η Περιφέρεια, ο Δήμος, η Εισαγγελία, η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σώμα και η μή έγκαιρη επέμβασή τους κάθε φορά. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ που άλλο ένα θέμα που αφορά σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με την εσκεμμένη αδιαφορία σας; Την ανικανότητά σας; Την αβουλία σας, προσπαθείτε να το εγκλωβίσετε τοπικά, «αναθέτοντας» την ευθύνη επίλυσής του στους παραπάνω και όχι απαιτώντας την οριστική λύση του, αναδεικνύοντάς το και υποβάλλοντας ολοκληρωμένη πρόταση, όπως επιβάλλεται. Τι προτίθεστε να πράξετε επ’ αυτού, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές;(Πιστεύω ότι δεν θα εισπράξω σαν απάντηση τη γελοιότητα να τους πάρω στο σπίτι μου…..).

β. Ανέχεστε να συναγελάζεστε με «συναδέλφους» σας σαν τον επιβήτορα, υβριστή και παραχαράκτη(Θυμάστε πιστεύω την εκπομπή της TV Σκάϊ και το αφιέρωμα στον ΗΡΩΑ της Επανάστασης του 1821 Θ. Κολοκοτρώνη, τον χαρακτηρισθέντα ως gay) της Ελληνικής Ιστορίας «κύριο» Τατσόπουλο (Ιδιαίτερα εσείς κύριε Γάκη) καθώς και τον ανεύθυνο, ανεκδιήγητο και τραγικό για τις περιστάσεις «κύριο» Ταμήλο(Ιδιαίτερα εσείς κύριοι Υψηλάντη και Κόνσολα); Αν όχι και αν δεν αποδέχεστε τις απόψεις τους τότε τί προτίθεστε να πράξετε με σκοπό να τους επαναφέρετε στην τάξη, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές;

γ. Αναρωτηθήκατε αν θα έπρεπε ν’ αλλάξει το κατηγορητήριο του ΟΡΘΩΣ προφυλακισμένου στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού πρώην ΥΕΘΑ κυρίου Τσοχατζόπουλου(ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ;), κατηγορούμενου για εγκλήματα του μισού Ποινικού Δικαίου, με κύριο προσανατολισμό στο «ΕΓΚΛΗΜΑ» της «Προμήθειας Ρωσικών και Ουκρανικών Οπλικών Συστημάτων, Α/Α σύστημα ΤΟR-Μ1, Α/Α σύστημα S-300ΡΜU1(Γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη βολή αξιολόγησής του;), Αερόστρωμνα ΖUΒR(Ποιοί είναι άραγε οι λόγοι απαξίωσης και καταστροφής τους και ποιοί είναι οι υπεύθυνοι; Γιατί δεν επισκευάζονται; Οι λόγοι είναι ΜΟΝΟ οικονομικοί;)» και της ματαίωσης, «στο παραπέντε», της αγοράς του Ρωσικού Α/Φ Sukhoi Su-30(Τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά κατά τους ειδικούς), γεγονότα τα οποία οι ηγέτιδες δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ φαίνεται να μη συγχώρησαν ΠΟΤΕ σαν παρέκκλιση από την γραμμή «Ανήκομεν εις την Δύσιν»; Αν σας ενδιαφέρει η αλήθεια ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και αν πιστεύετε στο περί δικαίου αίσθημα, το οποίο απαιτεί την τιμωρία ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ τότε τί προτίθεστε να πράξετε επ’ αυτού, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές;

Δεν τρέφω αυταπάτες για τη στάση σας και αυτή τη φορά, είναι η γνωστή «αδιαφορία», δεν με πειράζει, μου αρκεί να είμαι χρήσιμος σε μερίδα συμπολιτών μου, που επιθυμεί μίαν άλλη ενημέρωση και ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί την αλήθεια.

Αυτή την ενημέρωση επιθυμεί κατ’ αρχήν, κύριε Κόνσολα, ο Δωδεκανησιακός Λαός ο οποίος σας εξέλεξε προκειμένου να δίνετε λύσεις στα προβλήματά του και όχι να κάνετε παρεμβάσεις χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και αποτέλεσμα, κοινοποιώντας τις μάλιστα, για το θεαθήναι, στα ΜΜΕ και προσδοκώντας «ψηφουλάκια», όπως σας έμαθε ο πολιτικός σας δάσκαλος. Ο βουλευτής οφείλει να αξιολογεί προτάσεις, οι οποίες εξυπηρετούν το γενικότερο συμφέρον και τις οποίες υποβάλλει ο οποιοσδήποτε πολίτης, φορέας, οργανισμός κλπ, να τις επεξεργάζεται(Με τους επιστημονικούς συνεργάτες του, ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;), να τις προωθεί και ν’ απαιτεί λύσεις, τις οποίες αφού πετύχει να κοινοποιεί στα ΜΜΕ.

Κατά δεύτερον διάβασα στον προσωπικό σας λογαριασμό στο facebook «…Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, είχε ευρεία συνεργασία στο Πεντάγωνο με τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Γκίνη…». Η ονομασία Πεντάγωνο, κύριε Κόνσολα, δηλώνει για όποιον τη χρησιμοποιεί στην Ελλάδα Αμερικανολαγνεία-Αμερικανοδουλεία, πρώτον γιατί αναφέρεται στο μοναδικό στον κόσμο, λόγω του κτιριακού σχήματός του Πεντάγωνο Αμερικανικό ΥΕΘΑ και δεύτερον το Ελληνικό ονομάζεται α π λ ά ΥΠΕΘΑ και τίποτε άλλο.

Κυρία βουλευτίνα και κύριοι βουλευτές, των 8.000 ευρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μηνιαίως και των φανερών και…..κρυφών προνομίων

Σταματήστε να κινείστε στο μοναχικό σας κατήφορο και ν’ αναλώνετε δυνάμεις, περιφερόμενοι και δήθεν διαμαρτυρόμενοι σε υπουργικά και άλλα γραφεία, κομίζοντες ψίχουλα στη Δωδεκάνησο, συνεργαστείτε, υψώστε επιτέλους τη φωνή σας, ορθώστε ανάστημα, χτυπήστε ενωμένοι τη γροθιά σας στη Βουλή και γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι οι πολίτες θα σας το αναγνωρίσουν.


Σας δίνεται η ευκαιρία να πρωτοστατήσετε, να ηγηθείτε, να διαχωρίσετε τη θέση σας από «το παλαιό», αλλάζοντας αρρωστημένες και καταδικασμένες στη συνείδηση του Έλληνα και του Δωδεκανήσιου πρακτικές του παρελθόντος, αφού αντιληφθείτε πρώτα ότι η «επένδυσή» σας στη δήθεν επίλυση των τοπικών προβλημάτων, προϋποθέτει την επίλυση των προβλημάτων του Έθνους και της Χώρας.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/12/12 16:24

    Κ. tzampan
    Τους ενδιαφέρει το γρήγορο και εύκολο χρήμα, χεστήκανε για τους πολίτες. Να τα πούμε και λίγο εις την λαϊκήν διάλεκτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/12 17:04

    Κύριε Τζαμπάζη, δυστυχώς "φωνή βοώντος εν τι ερήμω", έχουν φροντίσει όλοι οι βο(υ)λευτές και πολιτικοί γενικά να εξασφαλίσουν την "πελατεία" τους με τα γνωστά και μη εξαιρετέα "βολέματα" ημετέρων για την επανεκλογή τους και δεν υδρώνει το αυτί τους σε καμία κριτική. Το βόλεμα ημετέρων με παχυλούς μισθούς ακόμα για τα "ψηφουλάκια" που λέτε καλά κρατεί και το έχω και εγώ καταγγείλει στα ΜΜΕ χωρίς αποτέλεσμα διότι έχουμε καταντήσει αυτό το κράτος το πιό ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ στην ΕΕ (και εις ανώτερα παγκοσμίως όπως πάμε) τους δε πολίτες απόλυτα συνιφασμένους με την λαμογιά και αναξιοκρατεία σαν μόνο μέσο επιβίωσης, πάσχοντες και από "πολιτικό αλζχαϊμερ". Κατά τα άλλα, μας φταίει η Μέρκελ και ο Φούχτελ που μας λένε ότι είμαστε ανίκανοι να διοικήσουμε τα του οίκου μας και εμείς τους "κατηγορούμε" για τις μίζες της Ζίμενς λες και αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας, το ότι δηλαδή ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΛΑΔΩΘΟΥΜΕ..... ΜΑΣ ΛΑΔΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!!! Ορφανίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/12/12 17:13

    ρε ταξιαρχε ασε τις επιστολες και παρτε τα ηνια εσεις !! μονο εσεις θα μας βγαλετε απο δω . αυτοι ειναι μονο για την παρτη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/12/12 10:24

    MΠPABO ΑΨΟΓΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/12/12 08:47

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *