ροή ειδήσεων

Ρόδος: Μαύρες γιορτές για πάνω από 5.000 ξενοδοχοϋπάλληλους!...

ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΟΙ ΝΟΜΟΙ…
Συνεχίζεται ο άθλιος εμπαιγμός! Απλήρωτοι 2 και 3 μήνες, χωρίς αποζημίωση, χωρίς επίδομα αδείας και το δώρο Χριστουγέννων με ερωτηματικό!...


Περισσότεροι από 5.000 ξενοδ/λοι εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι και στην κυριολεξία κανένας δεν νοιάζεται πως ζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, ενώ πλησιάζουν και οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εγκαταλειμμένοι και φυσικά καταπτοημένοι δεν μπορούν να βρουν πουθενά το δίκιο τους, ούτε και μετά τη γνωστή παρέμβαση του εισαγγελέα.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα, οι παραινέσεις και οι προειδοποιήσεις του μπροστά στις διοικήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων και του Σωματείου Ξενοδ/λων, όχι μόνο δεν έπιασαν τόπο, αλλά οι υπόχρεοι τα έγραψαν όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Κυριολεκτικά δεν έγινε απολύτως τίποτα, ελάχιστοι ξενοδόχοι πλήρωσαν το προσωπικό τους, αλλά κι’ αυτοί με δόσεις.

Αυτή η άθλια κατάσταση δεν προκαλεί καμιά έκπληξη, αντίθετα ήταν αναμενόμενη από το καλοκαίρι και είχε επισημανθεί πολλές φορές, με αποτέλεσμα μάλιστα το Rodosalarm να δεχθεί τη μήνι κάποιων ξενοδόχων επειδή «διασπείρουμε προφητείες που δεν πρόκειται να επαληθευτούν»!..

Κι’ όμως δεν επρόκειτο ια προφητείες, ήταν ολοφάνερο τι επρόκειτο να ακολουθήσει, είναι αυτό ακριβώς που συμβαίνει σήμερα, δύο μήνες μετά το τέλος της σεζόν και το κλείσιμο των ξενοδοχείων. Τέτοιου είδους σφετεριστική τακτική δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του τουρισμού της Ρόδου.

Χιλιάδες ξενοδ/λοι πετάχτηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο, απλήρωτοι τους δύο – τρεις τελευταίους μήνες της σεζόν, χωρίς να αποζημιωθούν και χωρίς επίδομα αδείας. Και, δυστυχώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι οι περισσότεροι δεν θα πάρουν, έστω κι’ αυτό το πετσοκομμένο, δώρο Χριστουγέννων. Δεν έχουν δε άδικο όταν οργισμένοι φωνάζουν ότι «φέτος θα κάνουν μαύρες γιορτές»!

Οι ευθύνες γι’ αυτό το καθεστώς δουλοπαροικίας βαραίνουν όχι μόνο τους ξενοδόχους, αλλά και το Σωματείο Ξενοδ/λων, καθώς και τους εντεταλμένους για την εφαρμογή των νόμων. Στην προκειμένη περίπτωση όλοι οι σχετικοί νόμοι ποδοπατήθηκαν και έγιναν κουρελόχαρτο!..
Rodosalarm


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/12/12 10:25

    ΣΤΟ BLUE BAY ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/12 10:35

    XAXAXAXA EINAI POY H XRYSH AYGH THA EKANE KATAGGELIES. XEFTILA OI ERGAZOMENOI NA MHN MPOROYN NA KANOYN XRISTOYGENNA. AKOMA XEIROTERA OMWS NA STHRIZONTAI STA AGRAMMATA KOMMATOSKYLA THS XRYSHS AYGHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/12 13:33

      Απο τη μια βριζεις τη Χρυση Αυγη και απο την αλλη θελεις τη βοηθεια της.Να πας στον Τσιπρα που ψηφισες κυριε μαλακα ή στην Δ.Α ή και στο ΠΑΣΟΚ που λενε οτι σκιζονται για τους εργαζομενους.Γυμνοσαλιαγκες.Απο την μια μαγκες και απο την αλλη δαγκες με το χερι απλωμενο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/12/12 20:03

      KAI POIOS SOY EIPE OTI THELW TH VOITHEIA THS XRYSHS AYGHS?
      AYTOI EINAI MONO GIA NA VRIZOUN PAKISTANOYS KAI GYFTOYS. DEN EKANAN TIPOTA ALLO. H MHPWS EKANAN KAI MAS TO KRYVOYN?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/12 11:12

    είναι ντροπή για τους Ρόδιους ξενοδόχους - και όχι μόνο- να μην πληρώνουν τον κόπο των ανθρώπων που τους δούλευαν!!!
    Είναι ντροπή να κλαίγονται οι ξενοδόχοι που αποδεδειγμένα έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό!
    ο κόσμος πεινάει και δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του!!
    Δεν μπορεί να δώσει γάλα στα παιδιά του!
    Η αγορά δεν υπάρχει πλέον!!
    Αλλά καταλαβαίνουν τι θα πει ντροπή? ή τι θα πει να μην έχουν ψωμί στο σπίτι τους ??? όχι βέβαια.. απλά κλαίγονται για το ότι έβγαλαν λιγότερα κέρδη!!
    Ας πρόσεχαν να μάθαιναν σωστή διοίκηση τόσα χρόνια, και όχι τυχάσπαρτη και αλαζονική συμπεριφορά!!! ΄
    πόσες φορές δεν ακούσαμε... - έλα μωρέ θα φύγει αυτός ο τουρίστας και θα έρθουν άλλοι δέκα!!
    τώρα την πληρώνει ο απλός λαός με εξαθλίωση!!
    έχει πλάκα όμως να βλέπεις την εξαθλίωση στην κυρία με το μαλλί κομμωτηρίου και το συνολάκι των 3000 ευρώ και την τσάντα τουλάχιστον των 1000 ευρώ... να κλαίγεται... για την κρίση μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/12 11:22

    FYSIKA KAI KLAIGETAI KAI AYTH H KYRIA
    GIATI DEN EINAI EYKOLO NA PAREI THN TSANTA TWN 4000 EYRW POU THS ARESEI...KATALAVES?
    ALLA DYSTYXWS SE ENA TOSO MIKRO TOPO, TH RODO MAS, EXEI GEMISEI O TOPOS AMORFWTOYS EPIDEIXIES NEOPLOUTOUS.APO KOINWNIKH ALLHLEGGYH MHDEN OI RODITES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/12/12 11:38

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ..... ΤΩΡΑ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ....

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΗΠΕΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 90% ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ 15% ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ 300 ΕΥΡΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΣ 13/12/12 11:22 π.μ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΔΕΙΝΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΥΛΕΓΥΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/12/12 11:40

    ...ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/12/2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο Γ. ΣΤΑΘΗΣ (ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2241364737) ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ, Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ. ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: http://giatonpoliti.blogspot.gr/2010/12/blog-post_3004.html 'Η ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ 2103748880 ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/12 13:38

      Τωρα οι ξενοδοχοι κατουρηθηκαν απο το φοβο τους.Και μονο που ανεφερες το ονομα Σταθης και τον ειδικο γραμματεα τρομοκρατηθηκαν.Γι αυτο μας κυβερνανε αυτοι που μας κυβερνανε.Γιατι υπαρχουν (και πολλοι μαλιστα)ατομα με το διανοητικο επιπεδο το δικο σου(I.Q. -25).Τρεξτε παιδια να σωθητε στον Γενικο.

      Διαγραφή
    2. Γιώργος13/12/12 15:32

      Εδώ δεν έκανε τίποτα ο εισαγγελέας,θα κάνει ο Στάθης;;;;;;Μαζί τα τρώνε,χέστικαν για μας που δεν έχουν τα παιδιά μας να φάνε.Ο εισαγγελέας σα να μην συμβαίνει τίποτα......θα τα ξύνει ...και μόλις ξαντιστεί κάποιος και αρπάξει κανένα ξενοδόχο απο το λαιμό... τσάκ....θα εμφανιστεί και βάση του νόμου θα σε βάλει μέσα.Γ'αυτό εχουμε και την καλύτερη δικαιωσήνη στον κόσμο,μπρίκια κολλάμε;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/12/12 15:40

      ΧΑ,,ΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ;;;;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/12/12 12:52

    Καλημέρα παθόντας
    τη να κάνει η επιθεώρηση εργασία ρε παιδιά πλακά κάνετε η δεν ζείτε στην Ελλάδα αλλά κάπου άλλου τα έχουν κάνει όλοι πλακάκια,
    ο εισαγγελέας που είναι να πάμε όλοι και να κάνουμε ο καθένας για κάθε εργοδότη του ασφαλιστικά μέτρα στα τζιπ τους και στης Πόρσε τους μέχρι να πάρουμε τα χρήματα
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/12/12 13:42

    ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΗΛ. ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΑΠΕΡΓΙΑ....ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ,ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/12/12 14:35

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΓΚΑΓΚΑΛΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΧΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΡΙΝ?ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΠΟ ΑΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/12/12 15:33

    Ο καρκινιάρης που έχει αναλάβει υπεύθυνος στην 'Ενωση Ξενοδόχων δίνει τη γραμμή και τα υπόλοιπα άχρηστα τσουτσέκια ακολουθούν.Ρε χλεμπονιάρη άρρωστε μασόνε, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες να ξέρεις.Ο κόσμος που είναι απλήρωτος μήνες, σε καταριέται νυχθημερόν γιατί υποφέρει απλά και όχι γιατί σε ζηλεύει.Τα βρήκαν όλα έτοιμα απο ικανούς γονείς και επειδή είναι ανίκανα άτομα να διευθύνουν, στερούν απο το ανθρώπινο δυναμικό τα πάντα...Προσκύνα καρκινιάρη σε αυτή τη ζωή το Θεό σου, γιατί στην άλλη ζωή δεν θα σε σώσει,να είσαι σίγουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/12/12 16:14

    ena apo ta polla xsenodoxia pou exei aplirotous to prosopiko tou einai kai to aldemar paradise tou kiriou aggelopoulou!! den ton niazei pos tha kanoun giortes to prosopiko tou! alla min stenaxorieste exoume kanonisi erano tin kiriaki ston euaggelismo na mazepsi o artropos kanena fragko.. pou den exei faei....... to sigkerkimeno xsenodoxeio xrostaei tous misdous septefriou oktorviou doro xristougenon, kai epidomata an kai ayta ta pairnoun kathe xrono tin epomeni xronia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/12/12 17:25

    edw emas me ths malakies poy ekanan kai mas asfalisan se mia eteria apo thessalonikh exei san apotelesma na mhn pernoyme oyte anergia epeidh leei ayth h eteria den einai epoxiakh!!!!!!!aplhrwtoi apo th doyleia 2 kai 3 mhnes xwris epidomata kai twra kai xwris anergia!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/12/12 19:08

    ...ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΛΥΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ) ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ. ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΣΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ "ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ. ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΑΤΖΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ...ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/12/12 20:45

    ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ 3.33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/12/12 22:32

    Παιδια δεν ειναι μονο τα Ξενοδοχεια ειμαι και εγω ενας μαλακας απο μια μεγαλη εταιρεια του νησιου που με γαμησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/12/12 23:18

    kai sto kresten palace ta idia o sixamenos.kala to epidoma adeias tous to efage propersi se olous kai perysi to ligoi to piran..ston allo ton malaka pali i x.a tou ftaiei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *