ροή ειδήσεων

Καταβάλλεται το επίδομα θέρμανσης σε 50.000 δικαιούχους

Άρχισαν να πιστώνονται συνολικά 6,5 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς 50.000 δικαιούχων που υπέβαλαν αίτηση για επίδομα και αγόρασαν πετρέλαιο θέρμανσης, ως επιστροφή φόρου, όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση....

Όπως ανακοίνωσε στη ΝΕΤ ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, “στις επόμενες μέρες θα κοιτάξουμε να θέσουμε τη διαδικασία σε τακτική βάση, ώστε όταν τα τιμολόγια ωριμάζουν, δηλαδή στις 15 μέρες από ημερομηνία του τιμολογίου που δεν μπορεί να αλλάξει κάτι από τον πρατηριούχο, θα προχωράμε στην πληρωμή των τιμολογίων αυτών”.

Μέχρι τώρα, από το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί, εγκρίθηκαν οι 180.000 και απορρίφθηκαν 40.000, που δεν πληρούσαν τα κριτήρια που έχουν οριστεί από το υπουργείο Οικονομικών. Καταβάλλεται μάλιστα προσπάθεια να βρεθεί κάποια λύση για τους καταναλωτές που χάνουν το επίδομα, επειδή υπερβαίνουν για ελάχιστο ποσό τα εισοδηματικά κριτήρια.

Σημειώνεται ότι το συνολικό κονδύλι επιστροφής φόρου του πετρελαίου θέρμανσης για τη φετινή χειμερινή περίοδο ανέρχεται στα 180 εκατ. ευρώ.
24h.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *