ροή ειδήσεων

Μήνυμα Εργαζομένων δήμου Ρόδου (βίντεο)

Μια προσπάθεια των εργαζομένων του δήμου της Ρόδου. Αν απαξιωθούν και διαλυθούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την τοπική αυτοδιοίκηση... θα έρθει υποβάθμιση της καθημερινότητάς μας. Χρειάζεται ενότητα και κοινή σύμπλευση για να σταματήσει επιτέλους η κατρακύλα!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/12/12 10:41

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΧΑΧΑ.ΤΟ 50% ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΕΝΑ ΑΛΛΟ 30% ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ.ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ,Ε ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟΝ ΡΟΖΟ ΧΑΧΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/12 11:58

    Παιδια αντε βρειτε καμμια αληθινη δουλεια. Αντε μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/12 12:05

    ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/12 12:33

    ....εδω χανει το παιδι τη μανα..και αυτοι το χαβα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/12/12 14:28

    Καρκινος να σας βρει εσάς και τις οικογένειες σας καθαρματα...... Χαίρεστε καθικια ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/12/12 15:40

    Το θέμα δεν είναι μόνο οι απολύσεις. Πρέπει να δούμε την ουσία του πράγματος. Και η ουσία είναι ότι θέλουν να αποδομήσουν τις τοπικές κοινωνίες. Χτυπώντας την τοπική αυτοδιοίκηση ουσιαστικά χτυπολύν τις υπηρεσίες που δέχεται και δικαιούται ο κάθε πολίτης. Ο δήμος προσφέρει πολλά και σε πολλά επίπεδα. Από παιδικούς σταθμούς, ληξιαρχικές πράξεις, άδειες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, σεμινάρια δια βίου μάθησης, άθληση, πολιτισμό, στήριξη του τουρισμού, άδειες μικροπωλητών, λαϊκής αγοράς, ρύθμιση της κυκλοφορίας, χρηματοδοτήσεις, έργα υποδομής, αποχέτευση, πεζοδρόμια, πράσινο, πάρκα,επιδοτήσεις, βιβλιάρια ανασφαλίστων, φροντίδα παιδιών ΑΜΕΑ, ασύρματη δικτύωση για ελεύθερη πρόσβαση στο ιντερνετ, επισκευές σχολείων, συντήρηση ηλεκτροδότησης, ..... Όποια πτυχή της ζωής του δημότη να πιάσεις θα βρεις και μια υπηρεσία που ο δήμος προσφέρει. Μπορεί να μην είναι οι καλύτερες, αλλά μέχρι σήμερα υπήρχαν δωρεάν και διασφάλιζαν ένα αρκετά καλή ποιότητα ζωής. Αν φύγουν οι υπαλληλοι κάποιοι άλλοι θα πρέπει να βρεθουν για να τα προσφέρουν. Και να είστε ότι οι νέοι που θα έρθουν θα είναι ιδιώτες, με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Θα καλεστούμε να χρυσοπληρώσουμε αυτονόητες διεκδικημένες υπηρεσίες. δείτε που οδήγησαν το νοσοκομείο. δείτε τι έκαναν με τα ασφαλιστικά ταμεία, τους ομολογούχους. Στόχος τους είναι μόνο το κέρδος, ο φτωχός να γίνει φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος. Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους υπαλλήλους του δήμου, που τώρα συνηδητοποιουν την καταστροφή που έρχεται. Ας περάσουμε από το δημαρχείο και ας τους ρωτήσουμε Μην στεκόμαστε ως κριτές και μηδενίζουμε τα πάντα. για να πάμε μπροστα πρέπει να ενωθούμε. Η κοινωνική αλληλεγγύη και η ενότητα θα μας κάνει δυνατούς για να αλλαξουμε τη ρώτα στην οποία μας έβαλαν πριν 3 χρόνια,με τις ψεύτικες υποσχέσεις. Ας ξυπνήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/12/12 17:35

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΕΚΛΑΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ 700.000 ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ 500 ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/12/12 18:12

    πως μπορείτε και μιλάτε με τόση κακία για τους συναθρώπους σας, ντροπή σας, φαίνεται είστε απο αυτούς που μόνο με μια λέξη μπορώ να χαρακτηρίσω ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/12 19:19

      Σε καιρό πολέμου που είμαστε τώρα είναι καλύτερα να αναρωτηθείς πως φθάσαμε ως εδώ κοιτάζοντας όλα τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα και λαμογιές που έχουν γίνει στο ΔΗΜΟΣΙΟ και όχι στον ιδιωτικό τομέα και πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι θυσαύρισαν εις βάρος του ιδιωτικού τομέα. Μάλλον κανένας βολεμένος του δημόσιου τομέα είσαι και συ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/12/12 18:49

    ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/12/12 19:08

    Ε ρε Φούχτελ που σας χρειάζεται!!! Θα σας πω την εμπειρία μου από το Δημαρχείο της Εσθονίας όπου πήγα να πάρω ταυτότητα και άδεια παραμονής. Το Ταλίν η πρωτεύουσα έχει 700.000 κατοίκους και στο δημαρχείο εργάζονταν 55 άτομα!!!!! ΤαυτότηΤα έβγαλα μέσα σε 10 λεπτά χωρίς φωτογραφίες καθώς η φωτογράφιση έγινε σε ειδικό θάλαμο με την εισαγωγή κωδικού που μου εδώθει. Ολα γίνονται μέσω ιντερνετ και όλα τα πιστοποιητικά τα τυπώνει κανείς από το σπίτι του με την εισαγωγή ενός ατομικού προσωπικού κωδικού (ληξ. πράξεις γέννησης, θανάτου, κτλ). Εδώ πας στον έναν υπάλληλο και σου λέει να κάνεις πρώτα άιτηση(κόστος γραφικής ύλης) μετά σε στέλνουν στον πρωϊστάμενο (!!!) για υπογραφή (!!!!) ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γίνεται αυτό, δηλαδή οι υπάλληλοι είναι ανίκανοι και ανεύθυνοι να επιτελεσουν αυτό το έργο? (τότε να απολυθούν, ή για να βολευτούν κάποιοι με τον βαθμό του διευθυντή?) ασε που πολλές φορές σου λένε, ο τάδε υπάλληλος είναι άρρωστος ή σε άδεια οπότε δεν μπορεί κάποιος άλλος να σας εξυπηρετήσει, περάστε μετά από (χ) ημέρες (!!!!!!!!!!!!!!!!) Πρώτον, επειδή κάποιος πήρε άδεια ή αρρώστησε δεν υπάρχει άλλος να τον αντικαταστήσει? Εγώ δεν πληρώνω τους φόρους μου ακόμα και όταν αρωστήσω? Δεύτερον δηλαδή όταν φύγει κάποιος αρμόδιος, δεν έχει γίνει πρόβλεψη ποιός θα τον αντικαταστήσει??????? ΡΕ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/12 21:51

      Και στην Ελλάδα εύκολο είναι να οργανωθεί το κράτος και να δίνει όλα τα πιστοποιητικά σε 10 λεπτά της ώρας με την πρόοδο της πληροφορικής ...........ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ?
      Μα το ίδιο το σύστημα ψηφοθηρίας και τα κυκλώματα.
      Γιατί όλοι αυτοί οι άρχοντες που ψηφίζει ο κοσμάκης δεν διατάζουν να ψηφιοποιηθούν τα πάντα και να παταχτεί η γραφειοκρατία?
      Μα πως θα κάνουν τα ρουσφέτια τους μετά για να ξαναεκλεγούν ?
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ !!!
      ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/12 23:22

      Με την υποστήριξη και την συμμετοχή μας, εννοείται!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος1/12/12 19:09

    ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΜΙΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,
    ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/12 22:13

      αζοοοο ε αζοοοο!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/12 22:48

      Είσαι γελοίος που ζητάς να αυτοκτονήσει συμπολίτης μας. Και μάλλον είσαι ακραίος ισλαμιστής, ή χουντικός (δεν εξηγείται αλλιώς).

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος1/12/12 19:11

    Ασε πιά το κουκούλωμα παρανομιών μεταξύ σας που ενώ γίνονται επώνυμες καταγγελίες τις βάζετε σε κάτι συρτάρια χωρίς πάτω όπως χωρίς πάτω είναι η ανευθυνότητα και η ανικανώτητα των δημοσίων υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/12/12 19:14

    ....."Αν απαξιωθούν και διαλυθούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την τοπική αυτοδιοίκηση... θα έρθει υποβάθμιση της καθημερινότητάς μας"... Εδώ γελάμε χαχαχαχαχαχαχα δηλαδή έως τώρα η καθημερινότητά μας δεν ήταν υποβαθμισμένη? Για πηγαίνετε ρε λαμόγια στην υπόλοιπη Ευρώπη να δείτε πως δουλεύει ο κόσμος και μετά να μιλάτε για υποβάθμιση. Από τα στατιστικά και μόνο της Eurostat αποδεικνύεται πόσο μπανανία είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/12/12 19:32

    Τωρα! 1) και στη Ροδο μειωση των Δημοτικων τελών όπως στο Δημο Θασου. 2) Απολυση των αχρηστων και τεμπεληδων Δημοτικων υπαλληλων που δεν παραγουν εργο. 3) Απολυση χωρις δευτερη κουβεντα των ... χαμενων δημοσιων υπαλληλων που δεν παρουσιαζονται καθολου στην υπηρεσια τους (παλαιοτερα πηγαιναν δυο φορες το μηνα για να πληρωθουν, τωρα δεν πατανε καθολου αφου η μισθοδοσια μπαινει σε τραπεζικο τους λογαριασμο). 4) Απολυση και φυλακιση των δημοσιων υπαλληλων που λαδωνονται δηθεν για να "εξυπηρετησουν" τους πολιτες. 5) Σοβαρη αξιολογηση ολων αυτων που θεωρουν οτι επειδη καποια στιγμη βολευτηκαν σε μια θεση, θα βρισκονται εκει μεχρι να συνταξιοδοτηθουν χωρις να ειναι ικανοι να παραγουν τις υπηρεσιες για τις οποιες πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/12 21:56

      Συμφέρουν τους άρχοντες που μας κυβερνούν οι διεφθαρμένοι και ανίκανοι υπάλληλοι.
      Αν το σύστημα λειτουργούσε σωστά και εξυπηρετούνταν αμέσως οι πολίτες πως βρε θα πήγαινε η εκλογική πελατεία στον βουλευτή και στους εκλεγμένους να ζητήσουν σαν ρουσφέτι να γίνει η δουλιά τους ??
      Ξυπνάτε βρέ , δεν φταίει ο υπαλληλάκος των 750 ευρώ.
      Είναι πιο περίπολοκα τα πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/12 23:16

      Μαζί τα τρώγανεεεεεεεε φάε και συ να φάω και γω με την αλληλοκάλυψή μας και σε αυτό ήταν συνεταιράκια και οι συνδικαλιστές που βόλευαν δικούς τους για να τους ξαναψηφίζουν. Δες επι Γιαννόπουλου τι γινόταν με τις εκκλησιαστικές "δωρεές" για να καταλάβεις. Πως μπήκε μέσα τόσα εκατομμύρια ο δήμος?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/12/12 12:05

      Μέχρι προχτές δεν τα ξέρατε ? Τώωωωρα ανακαλύφτηκαν όλα αυτά?
      Τώρα που σφίξανε οι κόλοι βλέπετε τα πάντα καθαρά και φωνάζετε ?
      Μήπως δεν μιλάγατε επειδή ελπίζατε για κανένα διορισμό , ή σας βόλευε η κατάσταση ( τους ιδιώτες εννοώ) και περνάγατε τις παρανομιούλες σας με κανένα φακελάκι?
      Όλοι ομαδικά φταίμε βρέ.
      Και οι πολιτικοί γέννημα θρέμα δικό μας είναι.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος1/12/12 21:00

    Μακάρι να σας απολύσουν όλους τσουτσέκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/12 22:15

      απ την πεινα εχεις λαλησει ε νουμερο??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/12/12 00:30

      Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, εσύ θα πεινάσεις κηφήνα.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος1/12/12 22:38

    Θα τους ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ αλλά θα φάνε και τα ΑΡΧΙΔΙΑ τους οι ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥΣ ΑΛΥΣΙΔΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΣ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ Δ.Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/12/12 22:41

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΟΙ Δ.Υ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/12/12 23:19

    Μου αρεσε αυτό το ..... "Χρειάζεται ενότητα και κοινή σύμπλευση για να σταματήσει επιτέλους η κατρακύλα", ..... φυσικά θα εννοούσαν "κοινή σύμπλευση" στα συμφέροντά μας για να συνεχίσουμε την λαμογιά, το βόλεμα και την αναξιοκρατία. Οσο για την "κατρακύλα" μάλλον εννοούσαν την κατρακύλα στον ιδιωτικό τομέα που σημαίνει ΔΟΥΛΕΙΑ γιατί αυτοί ποτέ δεν έμαθαν να δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/12/12 16:26

    Είμαι δημόσιος υπάλληλος και έχω πάρει μέρος σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ πάνω 10 φορες, όταν πέτυχα και μπήκα στο δημόσιο, διαπίστωσα πως αν είσαι ψηλή ξανθιά και όμορφη δεν δούλευες γιατί είσαι "ιδιαιτέρα" με ότι συνεπάγεται αυτό (να ξέρετε οτι γίνεται σφαγή για το ποιος θα έχει την ποιο όμορφη) , αν είχε παιδί δούλευε 2 με 3 ώρες (δουλειά για το πεος) κανένα φαξ κανένα τηλέφωνο κ.λ.π. Αν ήθελες απλά να εξαφανιζόσουνα γινόσουν εργατοπατέρας ή ρουφιάνος του ενός και του άλλου, η μεγάλη πλειοψηφία ειναι στο facebook ή στον κάφε (λένε οτι έχουν μια δουλειά και εξαφανίζονται σε γνωστά στέκια τις Ρόδου για το φρεντο τους), προϊστάμενοι και διευθυντές έρχονται 11 το πρωί και φεύγουν 11:05 το πρωί επικαλούμενοι διαφορές δικαιολογίες γνωρίζοντας οτι κανένας υφιστάμενος δεν θα τους καρφώσει γιατί θα μπει στην μαύρη λίστα άλλωστε αυτούς θα τους καταλάβετε γιατί μόνιμα δεν παίρνουν άδεια διότι ειναι |καθε μέρα σε άδεια| δεν τιν έχουν ανάγκη και στο τέλος του χρόνου λένε οτι έχουν ολοι την άδεια αλώβητη, δεν άλλοι πάλι έχουνε τους κολλητούς τους σε θέσης κλειδιά (αιρετούς, βουλευτές κ.λ.π.) και απλά την κάνουν απο το παράθυρο δεξιά και αριστερά...... και άλλα πάρα πολλα...... Επειδή όμως δεν θέλω να τα ισοπεδώνω όλα και θέλω να με πιστέψετε σε αυτό, υπάρχουν και άτομα που όντως δουλεύουν και είναι ικανά, όσο για μένα ανήκω σε μια κατηγορία του μαλάκα.... τηρεί τους τύπους ασχέτως κόστους και προσφέροντας οτι καλύτερο μπορεί (δεν θέλω να πω για μένα για ευνόητους λόγους και διότι σίγουρα δεν θα με πιστέψετε) και δεν σας κατηγορώ για αυτό και εγω στην θέση σας δεν θα με πίστευα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/12/12 17:17

    7.09 ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΑΒΩ ΖΟΡΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΣΥ ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΖΟΡΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Δ.Υ ΚΩΛΕ Ε ΚΩΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ Κ ΟΣΟ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *