ροή ειδήσεων

Το υπουργείο ''έδωσε'' τους εργαζόμενους του δήμου Ρόδου

Mετά από μια μακρά ταλαιπωρία,
τελικά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έστειλε στο δήμο Ρόδου την περιβόητη λίστα με τα ονόματα των 56 εργαζομένων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα...

Εδώ κι έναν μήνα περίπου το εν λόγω υπουργείο φαίνεται ότι κορόιδευε και έπαιζε με την αγωνία των εργαζομένων, καθώς εκ των προτέρων γνώριζε τα στοιχεία αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις για να τεθούν σε διαθεσιμότητα.
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αρχικά απέστειλε προς την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, στην οποία εμπίπτει ο δήμος Ρόδου, τη λίστα με τα στοιχεία των 56 εργαζόμενων οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Να σημειωθεί ότι από τους 56, οι δύο βρίσκονται σε άδεια άνευ αποδοχών.
Μάλιστα χθες, η Ενιαία Αρχή Πληρωμών έστειλε με τη σειρά της στο τμήμα μισθοδοσίας του δήμου Ρόδου τη λίστα των 56 εργαζομένων ενημερώνοντας ότι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Στη λίστα αυτή όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μονίμων Υπαλλήλων του δήμου Ρόδου, Φώτης Μπακίρης, δεν αναγράφονται τα ονόματα των εργαζομένων, αλλά ο ΑΦΜ.
Ήδη οι εργαζόμενοι στο δήμο Ρόδου από χθες έχουν ενημερωθεί και επίσημα ποιοί από αυτούς έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, οι οποίοι δεν έκρυψαν την οργή και την αγανάκτησή τους, που το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έπαιζε με τα νεύρα τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Μετά την αποστολή της λίστας με τα ΑΦΜ των εργαζομένων και την αναταραχή που επικράτησε στο δημαρχιακό μέγαρο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Μονίμων Υπαλλήλων του δήμου Ρόδου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά. Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε υψηλούς τόνους, παραβρέθηκαν αντιδήμαρχος Νίκο Τσουκαλάς , ο νομικός σύμβουλος του δήμου Θεόδωρος Παπαγεωργίου και στελέχη της διεύθυνσης διοικητικών υπηρεσιών, προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την κάλυψη των 54 εργαζομένων στον τομέα της μισθοδοσίας τους.

Πάντως, η αγωνία των 54 εργαζομένων παρατείνεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου καθώς με την εκκαθάριση της τους για το μήνα Δεκέμβριο θα φανεί αν πράγματι και στην πράξη έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να λάβουν το 25% της μισθοδοσίας τους που δικαιούται.
Όπως εξήγησε ο κ. Μπακίρης η μισθοδοσία του Δεκεμβρίου γίνεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη αφορά στην προκαταβολή και επειδή ο δήμος Ρόδου στις μισθοδοτικές καταστάσεις που έστειλε προς την Ενιαία Αρχή Πληρωμών περιλαμβάνεται το σύνολο των εργαζομένων του, οι 54 αναμένεται να λάβουν το 50% του μισθού τους εντός της προσεχούς εβδομάδας, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους. Να σημειωθεί ότι χθες στους 54 εργαζόμενους καταβλήθηκε κανονικά το δώρο Χριστουγέννων.
Μάλιστα ο κ. Παπαγεωργίου προέτρεψε τους 54 εργαζόμενους την προσεχή Δευτέρα να βρίσκονται κανονικά στις θέσεις εργασίας τους στο δήμο Ρόδου , καθώς αρκετοί από αυτούς ήθελαν από χθες να μαζέψουν τα πράγματά τους.
Πάντως, αν και η λίστα ακόμη δεν έχει κοινοποιηθεί επίσημα στους 56 εργαζόμενους, ειπώθηκε χθες ότι, υπάρχουν «αδικίες» και δεν αποκλείεται κάποιοι να καταθέσουν ένσταση εναντίον άλλων συναδέλφων τους.
proodos.net



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/12/12 22:37

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΜΑΝΗΤΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΞΕΝΙΑΣΙΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΦΟΥΡΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΜΟΛΑΝΕ. ΑΧ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΚΕΥΤΗΚΑΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ. ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΡΡΡΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.....ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΔΙΗΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/12/12 23:04

    PES TA FHLE,POLHTEXNOS STON DHMO THS IALHSOY KAI POLH ALLH APO THS 9 PIANOYN DOYLIA KAI SXOLOYN STHS 12..KAI EMEIS MEROKOMATO POY KAI POY KAI MAS KOROIDEFOYN KIOLAS TA TSOYTSEKIA TOY STAGKA....EFTASE LIPON OI WRA TOY GIANNH BALAWRA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/12 08:38

    ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΟΝ ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/12 09:23

    ΑΧ ΠΑΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΛΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΝΟΝΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ , ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ, ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ, ΚΟΤΟΥΛΕΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ, ΨΑΡΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΑΚΙ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΘΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΙΑ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/12/12 09:49

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!! ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΤΕ !! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Δ/Υ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΛΥΠΗΣΗΣ!!! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΚΑΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ !! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ !!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/12/12 12:35

      είσαι ηλίθιος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/12/12 14:42

      ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/12/12 08:10

      12:35 μ.μ. ΚΑΙ 2:42 μ.μ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΣΤΑΙ !!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/12/12 12:37

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ Δ/Υ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΟΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ:ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ (ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ),ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ Δ/Υ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΙ Δ/Υ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ
    ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/12/12 17:08

      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΛΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΤΑ ΤΑΞΙ,ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡ?
      ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ...
      ΑΝΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/12/12 17:05

    ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ Δ.Υ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/12/12 17:12

    Λυπάμαι για κατάντημά μας ως λαός που παίζουμε τόσο καλά το βρωμερό παιχνίδι των τροϊκανών και των ντόπιων εντολοδόχων τους. Μίσος για τον δημόσιο υπάλληλο που αυτός φταίει για το κατάντημα της χώρας!!! Σίγουρα πολλοί Δ.Υ., ιδίως οι παλαιότεροι, μπήκαν με αδιαφανείς διαδικασίες, όπως βέβαια επεδίωξαν και ουκ ολίγοι από τους σημερινούς κατηγόρους τους. Καλώς ή κακώς όμως πίσω από κάθε Δ.Υ. υπάρχει και μία οικογένεια με παιδιά κλπ. Ας είμαστε επομένως προσεκτικοί σε όσα άκριτα λέμε. Και επειδή οι άλλη πλευρά (Ιδιωτικός τομέας) παριστάνει την άμεμπτη, ας μας πούνε η απίστευτη φοροδιαφυγή των 30-40 δις από που προέρχεται; Ας απολυθούν όλοι για να ικανοποιηθεί ο κομπλεξισμός σας. Και μετά τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/12/12 23:46

      ποιοι είναι οι κομπλεξικοί ρε 5.12 μμ ? έχεις καταλάβει ποιοι πληρώνουν τον μισθό σου ? έχεις καταλάβει γιατί το κράτος αναγκάζετε να μειώνει συνεχώς τον μισθό σου ? αν όχι,δεν χρειάζεται να απαντήσεις.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *