ροή ειδήσεων

Χρεοκόπησε το ΠΑΣΟΚ

Παρά το δίσκο που… έβγαλε το ΠΑΣΟΚ, τελικά δεν κατάφεραν να πληρώσουν... όλο το δώρο στους υπαλλήλους του, αλλά το μισό. ...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα Νέα», οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν αρχικά από τους 25 «πράσινους» βουλευτές να δώσουν ο καθένας από 5.000 ευρώ ενώ μοίρασαν κουπόνια και στους υπόλοιπους βουλευτές άλλων κομμάτων. Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μανιάτης ζήτησε επίσης 10.000 ευρώ από τους ευρωβουλευτές του κόμματος.

Η οικονομική εξόρμηση είχε, πάντως, και… συγκινητικές προσφορές.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας αποδείχτηκε ο πιο ανοιχτοχέρης αφού αγόρασε κουπόνια αξίας 200 ευρώ ενώ κουπόνια αγόρασαν και πολλοί βουλευτές της ΝΔ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρήματα έδωσε και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το ποσό. Ο Μάκης Βορίδης έδωσε σε 50 ευρώ. Ο υφυπουργός Οικονομικών, Νότης Μηταράκης έδωσε 100. Από τη ΝΔ κουπόνια αγόρασαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο Κώστας Τασούλας. Από τη ΔΗΜΑΡ αγόρασαν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Νίκος Τσούκαλης ενώ από το ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν την προσπάθεια οι Νίκος Βούτσης και Γιώργος Σταθάκης.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *