ροή ειδήσεων

Παρουσίαση κρασιών της Δωδεκανήσου στο Επιμελητήριο

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή τοπικών επιχειρηματιών και φίλων του κρασιού πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, workshop με θέμα «Μυστικά..σε ένα ποτήρι κρασί»...
από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ σε συνεργασία με την ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ και τον Σύνδεσμο «Ελληνίδες του Κρασιού», στα πλαίσια του AegeanCuisine.
Το κρασί συνδέεται με πολλές πτυχές της καθημερινής αλλά κυρίως της επιχειρηματικής ζωής του τόπου μας καθώς ακολουθεί μια πορεία από το χωράφι του παραγωγού μέχρι το ράφι του επιχειρηματία και εν τέλει το τραπέζι του καταναλωτή και συνοδεύει σχεδόν κάθε κοινωνική μας δραστηριότητα!

Μέλη του Επιμελητηρίου, αλλά και λάτρεις του κρασιού, παρακολούθησαν μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση από την ειδική προσκεκλημένη ομιλήτρια, κα Μαρία Κατσούλη, οινοχόο και δημοσιογράφο οίνου, εστιάζοντας στα κρασιά της Δωδεκανήσου και την οινική κουλτούρα της περιοχής μας, την ποιότητα που διαθέτουν σήμερα τα κρασιά μας, με τις μοναδικές γεύσεις και τα πλούσια αρώματα.



Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιλεγμένες ετικέτες από τα οινοποιεία-μέλη του Επιμελητηρίου, τα οποία προσέφεραν δωρεάν τα προϊόντα τους.



Κρασιά της CAIR, της EMERY, των Αμπελώνων Τριανταφυλλοπούλου , των Οινοποιείων Χατζηεμμανουήλ, Αλεξανδρή και Κουνάκη παρουσιάστηκαν και δοκιμάστηκαν από όλους.

Την εκδήλωση υποστήριξε η ΑΣΤΕΡ, με τους εκπαιδευμένους σπουδαστές της και η εταιρεία ΜΑΝΙΤΑΡΙ – ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ , που προσέφερε νόστιμα και ιδιαίτερα κεράσματα.
vimatisko.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *