ροή ειδήσεων

"Να περάσετε τα χειρότερα..."

Η “ηλεκτρονική επίθεση” αγανάκτησης και οργής από απόστρατους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού συνεχίζεται με ένταση που λογικά θα πρέπει να έχει αρχίσει να προβληματίζει σοβαρά τη κυβέρνηση. Μετά τον Αρχιπλοίαρχο Κρυστάλλη, τον Αντιναύαρχο Γκορτζή και το άρθρο του Αντώνη Κακαρά, ένας ακόμη απόστρατος ....
αξιωματικός του ΠΝ ο κ.Γιώργος Δεσποτόπουλος έστειλε ένα αιχμηρότατο κείμενο στο e mail του πρωθυπουργού και σ΄ αυτό του ΥΕΘΑ! Το μήνυμα όπως ακριβώς εστάλη: Κύριοι, Με την παρούσα μου επιστολή θέλω να εκφράσω και εγώ την αγανάκτηση μου για την απαράδεκτη και εκτός κάθε λογικής αντιμετώπιση των οικονομικών αποδοχών των εν ενεργεία και αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων! Ασφαλώς και παραδέχομαι ότι το σφάλμα ανήκει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε όλους εμάς τους Έλληνες που δυστυχώς ψηφίσαμε όλους εσάς που με τόση άνεση και ευκολία καταβαραθρώσατε την χώρα και τώρα με περισσό θράσος έρχεστε να μας σώσετε διασφαλίζοντας μόνο τα δικά σας συμφέροντα και των λίγων φίλων και συγγενών σας. Άθλιοι καιροσκόποι, λαϊκιστές και πολιτικάντηδες μας εξαθλιώνετε χωρίς τσίπα και ντροπή!!!! Σας εύχομαι σε όλους και τους 300 (γιατί όλοι σας είστε υπεύθυνοι ) για αυτήν την κατάντια, μα ιδιαίτερα σε εσάς να βιώσετε τα χειρότερα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ της ζωής σας και να υποφέρετε εξ’ ίσου με τον κάθε ταλαιπωρημένο άνεργο, συνταξιούχο, υπάλληλο που εσείς και τα συνδικαλιστικά αθρωπάρια σας μας καταντήσατε έτσι. Με απόλυτη ηθική απαξίωση στην άθλια ύπαρξη σας 
Γεώργιος Δεσποτόπουλος

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/12/12 11:19

    Ένα μεγάλο Μπράβο και για να προκαταβάλλω οποιοδήποτε καιροσκόπο κακεντρεχή (δεν είμαι ούτε στρατιωτικός ούτε φασίστας ούτε αριστερός) δεν ανήκω πουθενά, είμαι ένας απλός ανώνυμος Έλληνας υπήκοος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/12 13:39

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Μ Ε Γ Α Λ Ε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/12 14:16

    Συμφωνω και επαυξανω με την επιστολη.Σε ενα σημειο εχω αντιρρηση.Αυτα επρεπε να λεγονται απο αξιωματικους εν ενεργεια,απο αυτους που εχουν δυναμη στα χερια τους και μπορουν να προστατεψουν τους εαυτους τους και τον ελληνικο λαο.Τωρα ειναι απλα λογια ενος ακομα αγανακτισμενου που κανεις δεν θα του δωσει σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/12 14:38

    Τα σώματα ασφαλείας άρχισαν να αντιδρούν γιατί αγγίζουν την τσέπη τους και όχι για την Πατρίδα μας και για τους ΈΛΛΗΝΕΣ .... Που εισασταν κύριοι όταν οι προδότες πολιτικοί δίνανε ΓΗ ΚΑΙ ΎΔΩΡ;;;;ΑΜΑΧΗΤΙ;;;;; που εισασταν όταν τα ματ βαραγανε αλύπητα τους εξαθλιωμενους ΈΛΛΗΝΕΣ;;;; που εισασταν όταν κάθε μέρα αυτοκτονοι και ένας ΈΛΛΗΝΑΣ;;; Που εισασταν όταν οι συμπολίτες μας και ιδίως οι άρρωστοι δεν είχαν φάρμακα;;;; Που είσαστε που κάθε μέρα οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΕΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ;;;; που είστε όταν οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν και βιάζουν την ΠΑΤΡΊΔΑ μας ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ;;;; έχετε Ασπαστει τόσο πολυ την μασονια που τα γαλονια σας τα δίνουν λες και είναι στραγαλια! ΑΝ ΘΈΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΆΦΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΈΣ ΣΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΆΝΑΤΕ ΠΡΆΞΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΉ ΣΑΣ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ!!!! ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΕ ΓΙΑΤΊ ΦΡΟΥΡΗΤΕ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/12/12 22:09

      Πως καταλαβαίνεις κάποιον ότι είναι χρυσαυγίτης; Τον βάζεις να γράψει 5 λέξεις..... ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΒΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ !!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/12/12 22:40

      ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ????
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ?????

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/12 16:56

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/12/12 20:50

      ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ. ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
      ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ. ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ, ΠΑΤΑΚΟΣ,
      ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *