ροή ειδήσεων

Κατρρέουν οικονομικα οι ΗΠΑ την Δευτέρα;

Σε δημοσιονομικό γκρεμό (fiscal cliff) οδηγείται η οικονομία των ΗΠΑ καθώς δεν φένεται να προκύπτει προς το παρόν συμβιβασμός μεταξύ ...
Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για τον προϋπολογισμό του 2013. Η Βουλή των Αντιπροσώπων συνεδριάζει, σε μία ύστατη προσπάθεια συμβιβασμού, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος Ομπάμα επέστρεψε στην Ουάσιγκτον, ενώ σε συνέχεια της συνεδρίασης στη Γερουσία, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής της Νεβάδα και επικεφαλής της πλειοψηφίας του σώματος, Χάρι Ρίντ, δήλωνε πως η πιθανότητα να βρεθεί λύση μέχρι τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα είναι μάλλον απίθανη.

Σε περίπτωση που οι δυο πολιτικές παρατάξεις των ΗΠΑ δεν συμφωνήσουν μέχρι τη Δευτέρα, ρήτρες ασφαλείας που προβλέπουν αυξήσεις φόρων και μειώσεις δαπανών θα εφαρμοστούν στη χώρα, με τους αναλυτές να προβλέπουν πως η αμερικανική οικονομία θα βυθιστεί σε ύφεση.

Για την Κυριακή το βράδυ, 30 Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε νέα συνεδρίαση στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, μία ημέρα πριν η οικονομία των ΗΠΑ «πέσει» στον αποκαλούμενο δημοσιονομικό γκρεμό.
πηγή:skai.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *