ροή ειδήσεων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ

Την Κυριακή 23-12-2012 και ώρα 6:00μμ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών η Φιλαρμονική θα παρουσιάσει... πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Θα τραγουδήσουν η ΘΕΟΔΩΡΑ,

ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΕΤΤΑΣ και χορωδία Δημοτικών Σχολείων Καλυθιών και Λάρδου.Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η ΜΑΤΑ ΒΑΓΙΑΝΟΥ, και την ορχήστρα θα διευθύνει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΩΙΝΑΣ.

Η ίδια συναυλία θα επαναληφθεί στις 27-12-2012 ημέρα Πέμπτη 6:00μμ στο Δημοτικό Σχολείο Λάρδου.Η εκδήλωση τέλει υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ και Σύλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Καλλιθέας Ρόδου.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/12 21:38

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΩΙΝΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, ΤΟ ΨΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΛΩΙΝΑ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΩΤΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΣ 14 ΣΕΠ 2012 ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΛΥΘΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΙΩΝ. Ο ΔΟΠΑΡ ΑΡΑΓΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, Η ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ Η ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΔΟΠΑΡ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΡ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΔΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΘΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/12 22:18

      ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/12 23:48

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΗΚΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΜΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ. ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ. 2.700 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΣΤΟ MUSIC HOOL ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ, ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΞΥΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΦΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ. ΑΦΑΝΤΕΝΕ ΔΩΣΕ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΘΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙΑΣΕ ΤΑ ΕΡΩΤΟΧΤΗΜΑΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΑΔΡΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΕΠΗ ΣΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ. ΝΑ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΤΟΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. Ο ΜΑΛΩΪΝΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΘΙΩΝ ΥΠΕΡΕΧΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Α Υ Θ Ε Ν Τ Ι Κ Η. ΑΦΑΝΤΕΝΕ Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε. ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/12 00:03

      Η Φιλαρμονική της Ρόδου ήταν κάποτε το Νο 1 της Ελλάδας. Με Ιερόθεο Σχίζα, με τον σουπερ ταλαντουχο και στενό συνεργατη του Γιώργου Μαλωίνα, Ιωνα Σχίζα, τον Δήμα Νικόλαο. Εδώ και 12 χρόνια δυστυχός η Φιλαρμονική της Ρόδου έχασε την πρωτιά της. Δεν υπάρχει το φυτώριο που έβγαζε μουσικούς από τους δασκάλους Ιερόθεο, Ιωνα, Δήμα. Σήμερα υπάρχει άσχετος που δεν έχει σχέσει με Φιλαρμονικές και είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορεί στη Φιλαρμονική να προσληφθεί ο σημερινός Αρχιμουσικός λόγο έλειψεις προσόντων. Πως προσλήφθηκε? Σαν Καλλιτεχνικός Διευθυντής Θεάτρου. Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ παρανόμησε ως συνήθως.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/12/12 00:15

      ΜΑΛΩΪΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ.... ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/12/12 18:31

      ΑΝ Ο ΜΑΛΩΪΝΑΣ ΕΙΧΕ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΚΟΜΑΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΚΟΜΑΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΚΟΜΑΧΕΙ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΧΙ.. ΜΟΥΣΙΚΟ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΚΗΣ Ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΜΑΛΩΪΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΑΦΑΝΤΕΝΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΧΟΡΗΓΟ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕΖΙΛΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ. ΑΝΤΕ ΣΑΒΒΑΚΗ ΧΟΥΒΑΡΔΑ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ, ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟ. Ο ΝΟΩΝ....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/1/13 23:33

      θελει και ερώτημα? Ο Γιώργος Μαλωινας έχει φτιάξει την καλύτερη Φιλαρμονική Καλυθιών της Ρόδου, και μπορώ να πω υπεύθυνα, ότι είναι απο τις καλύτερες της Ελλάδος. Που οφείλετε? είναι γνώστης ο Μαλωινας του αντικειμένου που εργάζεται. Αλλοι να τα βλέπουν. Μια ο Πρόεδρος του Οργανισμού ειναι δασκαλάκοςτης της δεκάρας, θα ξέρει στην παρέλαση στους επίσημους κλείνουν την κεφαλή επί δεξιά. Κάτι ανάλογο να κάνει και στη Φιλαρμονική των Καλυθιών και να γυρίσει να δει τα παιδιά που στο κάτω κάτω προσφέρουν ψυχαγωγία, αμισθεί.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/12/12 21:29

    Μερικοί στο άκουσμα για την Φιλαρμονική των Καλυθιών παθένουν ύχτερο. Και ξέρετε γιατί? Γιατί καταλαβαίνουν την αξία τους. Αυτοί οι μπόμπυρες έβγαλαν τα μάτια στους επαγγελματίες μουσικούς της Φιλαρμονικής της Ρόδου. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/12/12 21:06

      Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΔΟΠΑΡ προσλαμβάνει άσχετο μουσικό για την Φιλαρμονική της Ρόδου. Πως στη Φιλαρμονική των Καλλυθιών υπάρχει Αρχιμουσικός με γνώσεις απ όσο ακούω με γνώσεις στα πνευστά χωρίς αμοιβή, και μπράβο του, και απ ότι διαβάζω ο άλλος, άσχετος απ ότι κατάλαβα έχει μηνιαίο μισθό 2.700 ευρώ. Ο Δήμαρχος τη ρόλο παίζει. Ο ΔΟΠΑΡ έτσι σκορπάει τα χρήματα του Ροδίτη φορολογούμενου. Μήπως ο όποιος Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ μπορεί να προσγηωθεί ομαλά και να καταλάβει ότι δεν είναι οι καιροί για σπατάλες. Δηλαδή τόσο αξίζει αυτός ο κύριος που ο ΔΟΠΑΡ πληρώνει τέτοιο ποσά. Μήπως τα μοιράζετε φίφτη - φίφτη. Αυτός πέρασε και το μισθό του Ελληνα αεροπόρου. Μήπως έχει το βαθμό του στρατηγού?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/12/12 21:42

      ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΘΙΩΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΗ ΟΥΤΕ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΘΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΑΤΣΙΚΟ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΑΥΙΔ ΜΕ ΓΟΛΙΑΘ, ΠΟΥ Ο ΔΑΥΙΔ ΝΙΚΑ ΤΟ ΓΟΛΙΑΘ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΔΕ Ο ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ? ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΑ. ΓΙΑΤΙ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/12/12 22:22

      ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ?. ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/12/12 08:35

      Ειμαι συνταξιούχος από τη Φιλαρμονική της Ρόδου. Θέλω να πω το εξείς. Επειδή έχω αρκετές επαφές με μουσικούς της Φιλαρμονικής μαθαίνω ο σημερινός Αρχιμουσικός διώχνει μουσικούς οι οποίοι ειναι πάρα πολύ καλοί. Αυτό το ανθρωπάκι, και ευτυχώς το γνώρισα όταν κόντευα να βγω στη σύνταξη. Πρώτο έφερνε δυχόνοια σε συναδέλφους, χτύπησε μουσικούς, έβριζε Δημάρχους και μουσικούς, έκανε ότι του κατέβαινε, χανόταν για αρκετά διαστήματα, ξαναγύριζε και αρνιόταν να κάνει υπηρεσίες και εμφανήσεις, έγινε ρεζίλι στο Αρχαίο Στάδιο αρνούμενος να παίξει τον Ολυμπιακό Ύμνο. Τώρα μαθαίνω ότι προσελήφθει σαν Καλλιτεχνικός Διευθυντής Θεάτρου έλειψη προσόντων. Που ήξερε από Φιλαρμονικές αυτός όταν εμείς του δείχναμε το κάθε όργανο.Δεν ήξερε ούτε από βήμα και σαυτό τον εκπαίδευσαν συνάδελφοι. Έρχετε σήμερα να διώχνει ικανότατους μουσικούς που από μικρά παιδιά βρίσκονται στο χώρο. Την Ελληνική μουσική την σνόμπαρε και δεν παίζαμε καθόλου. Φίλε ιμιτασιόν αρχιμουσικέ μήπως θυμάσε πόσες φορές σε έδιωξαν Δήμαρχοι, και ξαναπαρακαλάς για πρόσληψη. Βρήκες τον άλλο τον ομοϊδεάτη σου από τα Αφάντου και σου κάνει τα χατήρια, Άλλος και αυτός έκανε τα ίδια με τα δικά σου, του κόλλησαν και το παρατσούκλι με τον ΔΝΤ . Σαν δεν ντρεπόσαστε χαϊβακια του Κερατά. Την Φιλαρμονική των Καλυθιών με το Γιώργο Μαλωϊνα δεν θα τη φτάσετε ποτέ και ξέρεις γιατί. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/12/12 10:32

      ΕΙΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΓΝΩΣΤΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΚΕΡΙΑ ΝΑΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΙΘΕΛΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΙΟΣΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ. ΕΚΙΝΗ ΤΗΝ ΙΜΕΡΑ ΕΠΕΣΕ ΠΟΤΗΡΗ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΟΣΤΙΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΣΙΝΙΔΙΣΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΛΑΞΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΣ. ΕΓΩ ΑΠΟΡΟ ΠΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΙ ΚΑΙ ΧΟΝΕΤΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΑ ΚΑΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΙΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ. ΡΕ ΓΟΗ ΔΕΝ ΞΕΡΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΠΕΛΟ ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΛΙ. ΦΟΒΑΣΕ ΜΗ ΧΑΣΙΣ ΤΗ ΓΟ Ι ΤΙΑ ΣΟΥ.ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ Ε ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ. ΕΝΑ ΕΒΓΕ ΣΤΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΙ ΤΟΥ ΜΑΛΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑ ΣΟΒΑΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/12/12 12:57

    Του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ το ενδειαφέρων εστιάζετε στη Φιλαρμονική της Ρόδου γιατί εκεί γνώρισε το μεγάλο έρωτα της ζωής του. Σε ολόκληρο ΔΝΤ είναι Πρόεδρος με την Φιλαρμονική των Καλλυθιών θα ασχολείτε? Σας παρκαλώ λίγη κατανόηση στο Πρόεδρο. Ας το να αφήσουμε ήσυχο να απολαύσει την μαγεία του έρωτά του. Λεφτά έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/12/12 21:20

      ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΩΙΝΑ ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΛΥΘΕΝΟΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ. Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠ...ΗΣΑΪΑ ΧΟΡΕΥΕ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/12/12 13:59

      Την αγάπη και την συμπαρασταση του Αρχιμουσικού Γιώργου Μαλωϊνα έχει σχεδόν δύο χρόνια από τους καλύτερους μουσικούς πνευστών "εμφώνιο' της Φιλαρμονικής Ρόδου ο Στ. Αγκάς ο οποίος εκδιώχθει από τον σημερινό παράνομο αρχιμουσικάκο με τη δικαιλογία δεν ήταν έμισθος στη Φιλαρμονική της Ρόδου, όταν κάποιοι αλλοδαποί παίζουν στη Φιλαρμονική γιατί έτσι γουστάρει το παράνομο αρχιμουσικάκι. Όταν ο εν λόγώ μουσικός παίζει αμισθή 20 και πλέον χρόνια βρέθηκε αυτό το άσχετο αρχιμουσικάκι με τον αέρα και την στήριξη του αρχιερωτιάρη Προέδρου του ΔΟΠΑΡ να κάνει τον Ιμπραχήμ Πασσά. Ευτυχώς ο πάντα ανοιχτόκαρδος Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Καλλυθιών τον έχει πάρει μαζί του και έτσι ο εν λόγω άριστος μουσικός πνευστού οργάνου εντάχτηκε στη Φιλαρμονική Καλλυθιών. Κάποτε θα γυρίσει ο τροχός. Γιατί ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ δεν μπορούσε να τον δικαιογήση σαν αρχιμουσικό. Πως πληρώνετε ο εν λόγω αρχιμουσικάκος της Φιλαρμονικής Ρόδου. Πως φτάνει το ένταλμα πληρωμής του αρχιμουσικάκου στον Επίτροπο. Σαν Καλλιτεχνικός Διευθυντής Θεάτρου. Αφαντενέ πως μπορείς και τα καταφέρνεις στην παρανομία. Πασόκος είσαι?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/12/12 15:26

    ΤΟ ΦΑΑΤΕ ΠΟΙΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΜΑΣ. ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ ΕΙΣΤΕ? ΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΣΕΣΤΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΚΙ ΜΑΣ ΠΡΕ. ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕ ΣΑΒΒΑΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ. ΕΝΤΑΞΗ ΕΣΕΙ ΣΑΝ ΓΟΡΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΥΤΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕ ΠΕΣ ΜΑ ΤΗΝ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ. Ε ΤΟ ΣΑΒΒΑΚΗ ΠΡΕ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΚΙ. ΠΡΕ ΣΑΒΒΑ ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΠΡΕ ΝΑ ΓΟΥΡΛΟΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΕ ΣΑΒΒΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΕ ΑΛΛΗΘΟΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ. ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΗΘΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/12/12 02:21

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΘΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ, ΠΑΝΗΛΗΘΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΗΚΟΤΗΤΑ,....Ο ΑΛΛΟΣ, ΤΟ ΦΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ. ΠΟΙΟ ΓΛΥΩΔΗ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΑΚΑ. ΜΑΛΩΪΝΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/12/12 12:31

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΩΙΝΑ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΕ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΩΝ. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΙΩΝΑΣ ΣΧΙΖΑΣ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΙΣΑΞΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ.
    Γ Ε Ι Α Σ Ο Υ Γ Ι Ω Ρ Γ Α Ρ Ε Κ Α Λ Ε Α Ν Θ Ρ Ω Π Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/12/12 17:02

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΘΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΩΙΝΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ. ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΕΥΓΕ ΣΑΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ. ΜΑΛΩΙΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΕΙ: ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΙΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. ΕΞΗΓΗΣΗ: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΡ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/12/12 15:08

      Ήθελα να γνώριζα προσωπικά τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ και να του έλεγα,
      τσιφλίκι σου είναι ο Οργανισμός? Πρώτον γιατί παρανομείς με πρόσληψη όταν ο άλλος δεν έχει τα νόμιμα προσόντα. Τι είναι η Φιλαρμονική της Ρόδου, είναι καλύτερη της Φιλαρμονικής των Καλυθιών, και δεν βοηθάτε έστω και ελάχιστα στο να αγοράσουν κάτι που είναι απαραίτητο. Εξάλου η Φιλαρμονική της Ρόδου είναι με μισθό και ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Δεν αξίζει αυτή η Φιλαρμονική των Καλυθιών κάτι καλύτερο. Ήταν φανταστικοί που τους άκουσα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/13 20:29

      Ο Γιώργος Μαλωινας εκτός από άριστος μουσικός και Μαέστρος, είναι προσγειωμένος, καλοσυνάτος, φιλικός, και συνεργάσιμος. Μακάροι τέτοιοι άνθρωποι να ήταν όλος ο κόσμος. Ο θρυλικός αείμνηστος Μαέστρος της Φιλαρμονικής Ρόδου Ίωνας Σχίζας που άφησε εποχή ως την καλύτερη Φιλαρμονική της Ελλάδος, τώρα ακολουθεί η καταπληκτική Φιλαρμονική Κα λυθιών με Μαέστρο Γιώργο Μαλωινα. Γιώργο οι Καλυθενοί πρέπει να σε ευγνωμονούν

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/1/13 19:09

      ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΕΧΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙ ΜΟΥΣΙΚΟ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΕΡΟ Ο ΤΥΠΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΙ, ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΦΑΝΤΕΝΟΣ, ΚΑΛΑ, ΑΛΛΟΣ ΣΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΝ ΝΑΘΑΝ.... ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΕΣΙΟΝ.. ΦΙΛΕ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΕ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ, ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/13 23:44

    Στης 4 του γιενάρι στης 8 το βραδυ έγινε μεγάλη παράσταση στο Δημοτικό Θέτρο Ρόδου ενός κατάμεστου θεάτρου με 50 ίσως 65 θεατές με τη φιλαρμονική της Ρόδου. Τον κόσμο και τους επίσημους τους υποδέχτηκε ο νέος Καλλιτεχνικός Δντης Θεάτρου. Ηταν πράγματι απίστεφτος ο Καλ. Δντης επάνω στη σκηνή. Περίμεναν όλοι να κάνει τον καραγκιόζη του Σπαθάρη και αυτός αντί γιαυτό κουνούσε μόνο τα χέρια του. Αποδείχτικε εκ των υστέρων ότι έκανε μαθήματα Μορς στους μουσικούς σαν στους προσκόπους. Ειχε δε τέτοια ευκινησία η μέση του, σαν χορευτρια της κοιλιάς που πραγματικά έκανε εντύπωση στους 70 περίπου θεατές. Μαθαίνω μετά από την ομιλία κάποιου από τα Αφάντου ότι αυτός που κουνούσε τα χέρια του και έκανε τη μέση του σαν χούλα χουπ, ήταν λέει ο αρχιτέτοιος μουσικός της Φιλαρμονικής της Ρόδου. Θα μάθω που είναι και θα των παρακαλέσω να μου μάθει χορό. Πω πω πω θα γίνω και χορευτής. Η Φιλαρμονική των Καλυθιών είναι άλλη ? Ναι είναι και οι Καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/1/13 17:26

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ. ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΩ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΙ ΜΕ ΠΟΛΎ ΔΟΣΗ ΥΠΝΟΤΙΚΟΥ. ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΕ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/13 18:49

      Η ΜΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΜΗΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΟΙΝΟΣ ΕΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΕ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ . ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/1/13 21:13

    ΣΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΙΚΗΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/1/13 19:45

    συγχαρητήρια και μπράβο σ αυτά τα παιδιά καθώς και στον μουσικοδιδάσκαλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/13 21:05

      Αν είναι η Φιλαρμονική που είδα την ημέρα του Σταυρού στης Καλλυθιές τι να πω συμπατριώτες. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *