ροή ειδήσεων

Δήμος Πειραιά: Μήνυση στη Χρυσή Αυγή που μοίραζε τρόφιμα… καλοδεχούμενοι οι λαθρομετανάστες που αυτομαστιγώνονταν…!

Να τον χαίρεστε εκεί στη Ν.Δ που ξεπέρασε μέχρι και τον Καμίνη…!
Φυσικά αν τα τρόφιμα τα μοίραζαν «προοδευτικές» δυνάμεις, άρα θα έπαιρναν και οι μετανάστες, σήμερα όλοι θα μίλαγαν για κοινωνικό έργο…!
Είχαν πάρει άδεια και οι λαθρομετανάστες... για να αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά; Και αν ναι με ποιο δικαίωμα δώσατε τέτοια άδεια;

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του κόμματος της «Χρυσής Αυγής» να προχωρήσει στη διανομή τροφίμων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, χωρίς να έχει ζητήσει σχετική άδεια.
Ο δήμαρχος Πειραιά μάλιστα έδωσε εντολή στον αντιδήμαρχο Ευστάθιο Κωσταντούζο, να καταθέσει μήνυση. «Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον Πειραιά λειτουργούν οι Νόμοι και οι Κανόνες μιας ευνομούμενης πόλης. Κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να παρανομεί και να καταλαμβάνει χώρους που ανήκουν στον δήμο» δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και προσέθεσε ότι «Οι δημοτικοί χώροι παραχωρούνται όταν τους ζητηθεί, κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Νόμοι και οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Η κοινωνική πολιτική στο Δήμο του Πειραιά, ασκείται με συνέπεια, στο πλαίσιο της απόφασης της δημοτικής αρχής ότι κάθε πολίτης που ζει στον Πειραιά ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής, θρησκεύματος και εθνικότητας, πρέπει να έχει ένα πιάτο φαγητό να φάει και ένα κρεβάτι να κοιμηθεί. Τα κόμματα εάν θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική συμπληρωματικά μπορούν να το πράττουν σε δικούς τους χώρους ή σε άλλους αφού πρώτα ζητηθεί άδεια. Σίγουρα όχι σε χώρους που παράνομα καταλαμβάνουν. Σίγουρα όχι στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, που ακόμη δεν έχει παραχωρηθεί στο Δήμο από τον Εργολάβο και που κόστισε 40.000.000 ευρώ για να ανακατασκευαστεί και το πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες από το υστέρημά τους. Η κατάληψη του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Θεάτρου από τη «Χρυσή Αυγή» είναι προσβλητική, ακραία και παράνομη και δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Είναι σαφές και ξεκάθαρο, ότι θα εφαρμοστεί ο Νόμος σε όσους με προκλητικότητα και θράσος τον παραβιάζουν. Ήδη με προσωπική μου εντολή ο Αντιδήμαρχος Ευστάθιος Κωσταντούζος κατέθεσε μήνυση».
Δεν ήταν προσβλητική η κατάληψη χώρου από τους λαθρομετανάστες για να αυτομαστιγοθούν; Δεν ήταν προσβλητικό και μόνο σαν θέαμα για τον πολιτισμό των Ελλήνων; Δείτε τα βίντεο των 2 εκδηλώσεων και κρίνετε μόνοι σας!



Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/12/12 18:56

    FANTAZESTE AYTOUS TOUS PAKISTANOUS ME AYTA POU KANOUN, SE DROMO THS RODOU?
    THA TRELATHOUME TELEIOS.
    XILIES FORES XRYSH AYGH.EIDA TO VIDEAKI KAI EPATHA SOK.KAI DEN EIMAI XRYSAYGITHS.
    OPIOS DEI TO VIDEO NA TO STEILEI SE KATHE FILO ARISTERO POU EXEI.ETSI GIA NA KSEROUME TI GINETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/12/12 22:35

      Όταν λές "DEN EIMAI XRYSAYGITHS" εννοείς δεν είσαι φασίστας; Δεν σου αρέσει ο Χίτλερ και ο Ναζισμός; Είσαι χριστιανός και αγαπάς τον πλησίον σου; Βοηθάς τους συνανθρώπους σου ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός τους ή τι Θεό πιστεύουν; ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..... Ε ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ !!!.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/12 19:42

    DIMARXE TOU PIREA!!!PROXORA SE MINISI!!!OTAN ERΘEI I ORA TIS DIKIS KAI DIS 5000 KOSMO APO EΞΟ!!!ΕΛΑ ΝΑ PIS TA DIKASOU!!!FERE KAI MARTIRES TON EAYTO SOU KAI TOUS PROIGOUMENOUS DIMARXOUS TA TELEYTEA 10 XRONIA!!POU TA EXETE DIALISI OLA!!TI EKANE I X.A.!!EDOSE FAGITO SE ELLINES!!OTAN OLOI ESIS TOUS EIXATE AYTO TO KOSMO MONO GIA SAS ΨIFIZOUN KAI NA TO PEZETE YPERANO!!!AYTA TORA TELOS!!!ERXETE I ORA SAS!!!ANTE GIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/12/12 19:45

    ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΙΓΑΝ; ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ... ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ; ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/12/12 20:47

    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΓΗΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/12/12 22:18

      Ανορθόγραφε αμόρφωτε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/12/12 22:41

      Φασίστα ναζιστή απάνθρωπε

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *