ροή ειδήσεων

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Αμπερνάλλι Σορωνής

Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε συνάντηση όλων των Φορέων της Σορωνής, δηλ. της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά, της Δημοτικής Κοινότητας, του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου «Το Αμπερνάλλι»... του Συλλόγου Περιβάλλοντος, του ΑΕΣ Ευκλής και του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, με την περιφερειακή σύμβουλο, υπεύθυνη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο κ. Δέσποινα Μουτάφη. Συμφωνήθηκε μία συνολική δράση και προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας παραδόθηκαν σε κούτες τα τρόφιμα, καθώς και βαρέλια με ελαιόλαδο. Η κ. Μουτάφη, εκπροσωπώντας το θεσμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη συγκέντρωση των τροφίμων που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.

Εμείς οι Φορείς με τη σειρά μας, πέρα από τις ευχαριστίες μας προς τους συμπολίτες μας για την αλληλεγγύη που δείχνουν για ακόμα μία φορά, ευχόμαστε από καρδιάς να μη χρειαστεί και στις επόμενες γιορτές να συγκεντρωθούν τρόφιμα και όλη αυτή η τρομερή κοινωνική κατάπτωση που ζούμε να είναι παρελθόν. Να σημειώσουμε πως το σούπερ-μάρκετ «Careful» του κ. Αντωνάκη στη Σορωνή, μας βοήθησε πολύ και συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα εκεί. 


Προσπαθώντας να αλλάξουμε το κλίμα, o Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», στόλισε γιορτινά τη Στέγη μαζί με τα παιδιά των χορευτικών ομάδων και όλοι μαζί σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, γεμάτα Υγεία, Αισιοδοξία και Πίστη.

Τις επόμενες ημέρες οργανώνουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις:

· 27 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη Στέγη του Συλλόγου, θα γίνει προβολή ταινίας.

· 28 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη Στέγη του Συλλόγου, θα ακουστούν ύμνοι και παραδοσιακά κάλαντα από τη Χορωδία της Ενορίας μας, υπό τη διεύθυνση του κ. Ελευθέριου Καστρουνή και στη συνέχεια προβολή ταινίας (παιδικής).

· 30 Δεκεμβρίου, στις 15:30 με αφετηρία τη Στέγη του Συλλόγου, θα γίνει το 5ο Κυνήγι θησαυρού, αυτή τη φορά χριστουγεννιάτικο, με τίτλο «Οι Βοηθοί-Ξωτικά του Άγιου Βασίλη και οι καλικάντζαροι». Μπορούν όλοι να συμμετέχουν σε ομάδες. Παρακαλούμε όσο αφορά τα παιδιά κάτω των 12 ετών να συνοδεύονται από ενηλίκους ή να ενημερωθούν οι οργανωτές του παιχνιδιού πως επιτρέπεται στα παιδιά αυτά να συμμετέχουν μόνα τους, λόγω του ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στους δρόμους της Σορωνής.

Μπορείτε να πληροφορείστε για τα νέα του Συλλόγου στις ιστοσελίδες μας: facebook.com/ampernalli και ampernalli2, youtube.com/ampernalli και ampernalli.gr.

Εκ του ΔΣ

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»
www.ampernalli.gr
www.youtube.com/ampernalli
www.facebook.com/ampernalli
ampernalli@gmail.com
fax: 22410-41170 Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *