ροή ειδήσεων

Επίθεση Στρατούλη για το μεγάλο σκάνδαλο της ΔΕΗ στην Ρόδο!

Η συζήτηση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί αφορούσε τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Μεταξύ των καλεσμένων...

και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης. Κάποια στιγμή ο βουλευτής αγανάκτησε με τις δικαιολογίες που άκουγε για τις αυξήσεις και ξέσπασε: «Μα επιτέλους μιλάτε για αυξήσεις την ώρα που χαλάει ο κόσμος με το σκάνδαλο της ΔΕΗ στην Ρόδο!»

Μάλιστα για το θέμα αυτό ο κ. Στρατούλης και δέκα ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταθέσει σχετική ερώτηση στην Βουλή.

Μάλιστα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης ο οποίος πρωτοστατεί στο ξεκαθάρισμα της υπόθεση από την οποία η ΔΕΗ έχασε 34 περίπου εκατομμύρια ευρώ έχει ξεκαθαρίσει ότι: «Εάν δεν πάρουμε απαντήσεις ξεκάθαρες τότε θα επανέλθουμε με επίκαιρη ερώτηση».

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι για το ζήτημα του μεγάλου σκανδάλου στην Ρόδο πρόκειται να υπάρξει και παρέμβαση του κ. Τσίπρα με ερώτηση στον πρωθυπουργό.

Στο μεταξύ τα δημοσιεύματα αλλά και η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι βουλευτές, μετά την απόφαση του Σ.τ.Ε που έβαζε ουσιαστικά «ταφόπλακα» στην κατασκευή του νέου εργοστασίου, έκαναν λόγο για κορύφωση ενός σκανδάλου, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ.

Η εισαγγελική έρευνα θα εξετάσει αν και κατά πόσο έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.
Πηγή: newpost.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *