ροή ειδήσεων

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ βρήκε τρόπο για να γλιτώσει από τις κλοπές... καφέ!

Η κρίση έχει δημιουργήσει νέους πονοκεφάλους για τους καταστηματάρχες όπως για παράδειγμα, σε μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ που το τελευταίο διάστημα...
αντιμετώπιζε πρόβλημα κλοπής καφέ! Όχι όμως ολόκληρου του κουτιού. Κάποιοι άνοιγαν τις συσκευασίες και έκλεβαν μικρή ποσότητα, ίσα-ίσα για να κάνουν ένα ποτήρι καφέ!

Έτσι, αρκετοί πελάτες που αγόραζαν τη συσκευασία, λίγες ώρες μετά επέστρεφαν στο σούπερ μάρκετ για να τους την αλλάξουν καθώς ήταν ανοιγμένη. Κάποιος είχε πάρει ποσότητα και είχε ξανακλείσει το πλαστικό καπάκι...

Το σκέφτηκαν, το ξανασκέφτηκαν και... οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ, βρήκαν πώς θα γλιτώσουν από τις συγκεκριμένες κλοπές.

Τι έκαναν; Αφαίρεσαν από όλους τους καφέδες τα πλαστικά καπάκια, έτσι ώστε αν κάποιος προσπαθήσει να ανοίξει την προστατευτική μεμβράνη στα δοχεία, να φανεί αμέσως και να γίνει αντιληπτή από τους υπαλλήλους.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, που έστειλε αναγνώστης του Thesstoday, στο εξής, οι πελάτες παίρνουν τη συσκευασία καφέ από το ράφι αλλά... το καπάκι, το παραλαμβάνουν από το ταμείο.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *