ροή ειδήσεων

Βροχή λουκέτων στα βενζινάδικα

Κόκκινο χτυπάει τα τελευταία 24ωρα η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, σε συνδυασμό με την αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, έχει ως αποτέλεσμα λέβητες και καλοριφέρ να παραμένουν - ακόμα και τώρα - παγωμένοι....

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων, η πτώση στην διακίνηση του εν λόγω προϊόντος έχει φτάσει στο 80%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα, με τη σειρά του, τρία στα δέκα πρατήρια υγρών καυσίμων να έχουν βάλει λουκέτο, καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες και στα υψηλά λειτουργικά κόστη, ενώ άλλα τρία να κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Όλα δείχνουν ότι ο εν λόγω κλάδος οδεύει προς πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα, ως απότοκο της κρίσης.

Το θέμα όμως είναι με τι θα συνεχίσουν να θερμαίνονται οι καταναλωτές από το νέο έτος, όταν θα αυξηθεί και η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Ιδιαίτερα, όσοι μένουν στη Βόρεια Ελλάδα όπου οι ανάγκες για θέρμανση είναι αυξημένες.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *