ροή ειδήσεων

Η συντριβή του Ρώσικου αεροπλάνου, όπως την κατέγραψε κάμερα ενός οδηγού [ΒΙΝΤΕΟ]

Ιατροδικαστές άρχισαν σήμερα, Κυριακή, τη διαδικασία αναγνώρισης των πτωμάτων τεσσάρων μελών του πληρώματος αεροσκάφους... Τουπόλεφ, το οποίο συνετρίβη το Σάββατο κατά την προσγείωση σε αεροδρόμιο της Μόσχας.

Τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν αργά χθες το βράδυ το «μαύρο κουτί» του αεροσκάφους που ανήκει στην εταιρία Red Wings του Ρώσου μεγιστάνα, Αλεξάντερ Λεμπέντεφ.

«Το αεροσκάφος βρισκόταν σε καλή θέση για την προσγείωση, αλλά για άγνωστο λόγο δεν σταμάτησε στην πίστα του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να συντριβεί στον αυτοκινητόδρομο», δήλωσε ο Αλεξάντερ Νεράντκο, διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών. Το αεροσκάφος επέστρεφε άδειο, μόνο με οκταμελές πλήρωμα, από την Τσεχία.

Πηγή των δυνάμεων ασφαλείας δήλωσε πως οι ειδικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προκλήθηκε από κακοκαιρία ή από λάθος του πιλότου και θεωρούν ως πιθανότερη αιτία κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Όμως ο ίδιος ο Λεμπέντεφ τόνισε το Σάββατο πως το αεροσκάφος είχε υποβληθεί πρόσφατα σε έλεγχο.

Εντωμεταξύ το γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει το ρωσικό Τουπόλεφ να συντρίβεται στον αυτοκινητόδρομο. Η καταγραφή του βίντεο, το οποίο ανήρτησε η ρωσική ιστοσελίδα m24.ru, έγινε μέσα από κινούμενο Ι.Χ. Στο 00:09 φαίνεται, στα δεξιά της εικόνας, το αεροπλάνο λίγο πριν τη μοιραία πτώση.



πηγή

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *