ροή ειδήσεων

Η ακρίβεια συνεχίζεται!

Τη περασμένη Δευτέρα (17/12) επισκεφθήκαμε με την παρέα το νυκτερινό κέντρο διασκέδασης (μπουζούκια), καθίσαμε 5 άτομα στο μπαρ... πίνοντας 1 ποτό ο καθένας και πληρώσαμε 10 ευρω για το καθένα.."τζάμπα πράμα" επιπλέον το σφηνάκι κόστιζε 5 ευρω!

Οτι δίνεις παίρνεις λένε... δε νομίζω!
10 ευρω το ποτό έχει στα κέντρα με γνωστούς καλλιτέχνες όπως πχ Σφακιανάκης, Ρουβας κλπ.... χωρίς να θέλω να θίξω τους καλλιτέχνες στο κέντρο αλλά το άτομο το οποίο αποφασίζει να πουλήσει το ποτό 10 ευρω θα πρέπει να έχει σκεφθεί και τις συνέπειες!

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε φιλανθρωπικό σκοπό, ωστόσο δεν υπήρχε κάτι που να αναφέρει ότι τα τα έσοδα θα δοθούν σε κάποιο ίδρυμα κλπ.
Την αποκαλούσαν "βραδιά αγάπης", μήπως ήταν "βραδιά απάτης" ?

Στο μπαρ πάνω τα γνωστά αποκόματα για την εφορία που είχαν τοποθετήσει από πριν.

Δεν γνωρίζω αν τα χρήματα τελικά θα δοθούν σε φιλανθρωπίες αλλα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δεν έχουμε σκοπό να επισκεφθούμε το παραπάνω νυκτερινό κέντρο διασκέδασης!
Ευχαριστώ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/12/12 18:10

    Ερωτηση γιατι πηγαινεις στα μπουζουκια σε high class και αλλα δηθεν μαγαζια και παραπονιεσε?
    Δηλαδη τι ακριβως περιμενεις να κατεβασουν τις τιμες επειδιες θες να το πεξεις γαματος με λιγα χρηματα?
    Ασε τα ζωντοβολα να ξοδευουν τα λεφτα τους και αλλαξε μαγαζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/12/12 18:27

    Το πόσο που συγκεντρώθηκε από το Βράδυ Αγάπης της Δευτέρας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη για τον απλό και ξεκάθαρο λόγο ότι δεν έχουμε το τελικό... Υπήρξαν νυχτερινά μαγαζιά, καφέ καθώς και άλλα κέντρα διασκέδασης που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν τη Βραδιά της εκδήλωσης και προτίθενται να προσφέρουν καθένα χωριστά ένα μικρό ή μεγάλο ποσό στον φιλανθρωπικό μας σκοπό... Η συλλογή του ποσού λοιπόν αυτού λήγει την Κυριακή και μέχρι τότε κανένα στοιχείο δεν μπορεί να δοθεί αναλυτικά στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους... Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στη Βραδιά για τα ορφανά παιδιά της Ρόδου, και όσους δεν παρευρέθησαν αλλά θα συνδράμουν τις επόμενες μέρες στην προσπάθειά μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/12 18:51

      ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΟΨΑΝΕ??????? ΠΑΛΙΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/12/12 19:58

    είναι λυπηρό πραγματικά τελευταία βλέπω κόσμο να του φταίνε τα πάντα. ότι παπαριά κατέβει στον καθένα τη γράφει. όπως είπε ο πρώτος ας μην πήγαινες. και αν ήθελες να πας ας ρώταγες πόσο έχει το ποτό. όσο για τις αποδείξεις, αφού θα πανε τα λεφτά σε φιλανθρωπικό σκοπό, κουφό θα είναι να πληρώσει τον ΦΠΑ το μαγαζί, εκτός και αν το αφαιρέσει απο το ποσό. τέλος παντων... ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του και ας αφήσουνε την κλάψα και τις κατηγορίες ο ένας στον άλλον. η ζωή όπως την ξέραμε τελείωσε για μια 10ετία. προσαρμοστήτε και ότι μπορεί να αγγίξει η τσέπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/12 03:23

      ωραίος είσαι, αύριο θα πάω να κλέψω κανένα σουπερ μαρκετ, επειδη φίλε μου ΟΛΑ είναι πανάκριβα,για το λόγο επείδη άτομα σαν και εσένα αντί να κόψουν αποδείξεις σου λένε πήγαινε αλλού, ναι αν θέλω να διασκεδάσω θα πάω αλλού,αν αποφασίσω να διαλέξω ένα μαγαζί που είναι ακριβό απαιτώ να ανταποκρίνεται στο μέγιστο σε αυτό που πληρώνω και βρίσκω και σε άλλα μαγαζιά με το ίδιο αντίτιμο και ΝΑΙ να κόψει αποδείξεις , κανονικότατα, όταν αγόραζε τα μπουκάλια από την κάβα έλεγε μην μου κόψεις αποδείξη γιατί είναι για φιλανθρωπικό σκοπό; ¨ΟΧι "Παπαρα" δεν είναι κουφό, αν κάνει φιλανθρωπική βραδιά κόβεις το λιγότερο εισητήριο στην είσοδο που αναφέρεται το ποσό και ο λόγος καθώς και που θα πάνε τα χρήματα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/12/12 10:30

      Εσύ φίλε μου με την δική σου λογική, θα πρέπει να μην περνάς ούτε απο έξω απο καταστήματα όπως Carrefour-Μαρινόπουλος και άλλες τέτοιες πολυεθνικές, αφού επανηλειμμένα έχουν στήσει τεράστιες κομπίνες με πλαστά εικονικά τιμολόγια. Όπως θα πρέπει να μην τρως θαλασσινά και μαναβική και φρούτα για τον λόγο οτι οι παραγωγοί και οι ψαράδες ΠΟΤΕ δεν αποδίδουν ΦΠΑ.

      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Οι μεγάλες πολυεθνικές χρωστάνε το 80% των οφειλών προς το δημόσιο και ποτέ δεν τις πληρώνουν, τις πληρώνουμε εμείς. Ή Έχει πληρώσει η γερμανική εταιρία που διαχειρίζεται το ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΦΠΑ την τελευταία τριετία (για να μην πω πενταετία). Αυτούς δεν τους κυνηγάνε, δεν μπορούν, είναι πολλά τα μαύρα λεφτά και τα ψηφαλάκια, κυνηγάνε τους μικρούς που είναι θέμα επιβίωσης πια αφού έχει ανέβει το λειτουργικό κόστος με αυξήσεις εισφορών προς το δημόσιο ΔΕΗ νερό κλπ. απο 200 έως και 500% για μια επιχείριση. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/12/12 21:33

    10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/12 12:27

      Ολοι εσεις που μενεται ακομα με τον μπαμπακα σας και δεν πληρωνεται τιποτα δεν σας κανει κοπο τα 3 ευρω ομως για καποιους που πληρωνουν ενοικιο 400 με ρευμα και νερο, 200 ευρω δοση εφοριας, τελη αυτοκινητου 130 ,ασφαλεια 120 συνολο 850 με μισθο 1000 ,που ειναι απο αλλο μερος και βοηθεια απο πουθενα και με μειωση απο 1 ιανουαριου αλλα 100 ευρω τι γινεται βρε παιδακια του μπαμπα ξυπνατε λιγο απο την ουτοπια που ζειτε.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/12/12 22:15

    AGFOY EISTE THIMATA KAI PIGENETE KALA SAS KANOUN GITI H P POLH FTINI EINAI 8-9 EYRO TO POTO GIA NA DEISKAI NA KANEIS TI AYTA TA MAGAZIA DEN EINAI GIA PONTIKOUS GIATI EINAI TRIPES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/12/12 15:47

    1,10 ευρώ μπύρα από supermarket και παραλία... μπουζουκομαλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *