ροή ειδήσεων

Μια θέση εργασίας στην Ρόδο

Το Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων για την Εκτέλεση Αρχαιολογικών Έργων/ Επιτροπή Παρακολούθησης Έργων στα Μνημεία της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου ανακοινώνει... την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών με δυνατότητα παράτασης ως ακολούθως:

1 ΥΕ Ειδικευμένος τεχνίτης


Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων:
05/12/2012-11/12/2012

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να υποβάλουν εγγράφως έντυπη αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων των γραφείων της Επιστημονικής Επιτροπής Παρακολούθησης Έργων στα Μνημεία της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, οδός Ιπποτών, Τ.Κ. 85100,Ρόδος και της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) του ΤΔΠΕΑΕ. ( www. tdpeae. gr) και της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) από 06-12-2012 έως 12-12-012.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται κατά τις ώρες 9.00 - 14.00 στα γραφεία της Επιστημονικής Επιτροπής
Παρακολούθησης Έργων στα Μνημεία της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, όπου διατίθενται και σχετικά έντυπα αιτήσεων, είτε αυτοπροσώπως, είτε από άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα πρέπει να έχει σφραγίδα ταχυδρομείου ή αποδεικτικό αποστολής έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.
e-theseis

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *