ροή ειδήσεων

Eπιστολή “βόμβα” προς τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας, απο αγανακτισμένη Ελληνίδα !!!

“ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ “Ε.Δ.” ΕΝΕΡΓΟΥΣ & ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ,
Εάν δεν μπορείτε εσείς οι Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Πτέραρχοι, που έχετε τη δύναμη των όπλων στα χέρια σας, τότε ποιος μπορεί;;; Κάντε τους εφιάλτες πολιτικούς να σας φοβούνται!!!
Μην αναγκάσετε το λαουτζίκο να επαναστατήσει...
διότι τότε οι καταστάσεις θα είναι ανεξέλεγκτες, με άμεσο κίνδυνο για το διαμελισμό της χώρας. Ήδη οι λαθρομετανάστες καιροφυλακτούν και περιμένουν την εντολή από το ΝΑΤΟ για να δράσουν.
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι η Λεγεώνα των ξένων του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα. Είναι ο Στρατός του ΝΑΤΟ. Ήδη μας έδωσαν ένα μάθημα με τη δημόσια προσευχή στην ομόνοια, και στα προπύλαια του Πανεπιστημίου προ καιρού. Μας δηλώνουν ότι έχουν κάνει κατοχή τη πατρίδα μας. Ο εχθρός ευρίσκεται εντός των πυλών, με τη προστασία του ΝΑΤΟ, και των προδοτών πολιτικών.
Γιαυτό το σκοπό τους έφεραν εδώ…….
Αμέσως καλέστε τη Ρωσία να κατέβει κάτω, και να παραχωρήσετε βάσεις, αεροδρόμια, & Ναυστάθμους, στις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, ανά την επικράτειαν, με όρο την εγγύηση της Εδαφικής μας ακεραιότητος, και εθνικής μας κυριαρχίας. Με όρο την ασφάλεια της χώρας.
Να ζητήσετε άμεσα από τη Ρωσία να διακηρύξει διεθνώς, ότι επίθεση κατά της Ελλάδος, θα σημάνει επίθεση κατά της Ρωσίας.
Να καλέσετε το πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, για σύσφιξη των φιλικών σχέσεων.
Δεν έχουμε άλλη λύση, αφού η Σιωνιστική Δύση μας βλέπει σαν εχθρούς, το Δόγμα, «Ανήκομεν στη Σιωνιστική Δύση», απέτυχε παταγωδώς. Οι «Σύμμαχοι» μας κατάστρεψαν!!! “
Με εκτιμηση Ντινα Ντεμου

oxafies.com

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/12/12 23:41

    Ρε αδερφάρες χρυσαυγίτες, τώρα υπογράφετε με γυναικεία ονόματα; Ακου "Ντίνα Ντέμου" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/12/12 01:30

      ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
      ΝΤΙΝΑ ΝΤΕΜΟΥ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ....
      ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑ?
      ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ????

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/12/12 02:50

    Δυστυχώς κάθε είδος κολλημένου με καθεστώτα εκφέρει γνώμη, καταρχήν η κοπελιά μας λέει ότι το ΝΑΤΟ έχει μια στρατιά λαθρομεταναστών στην καρδιά τις Ελλάδος και όχι τα συμφέροντα μεγαλοκαρχαριών που αγόρασαν το μισό κέντρο τις Αθήνας στοιβάζοντας χιλιάδες λαθρομετανάστες ..Ακόμα αφού ο τωρινός νταβατζής μας δεν μας ικανοποιεί να πάμε σε κάποιον άλλον την Ρωσία προτείνω τους Κινέζους την έχουν πιο μικρή αφού για να κάνουν αυτά που λέει θα πρέπει να μας γα@@ουν ..τέλος στην υπάνθρωποι παπαδοπουλικιά να μην αναφέρει έναν λαό που έχει περάσει τόσα και έχει και θα έχει για πάντα μια ένδοξη ιστορία λαουτζίκο γιατί από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη είναι Έλληνες που καθημερινά πληρώνουν αυτούς που κάποτε το 70% των Ελλήνων τους ψήφιζε χωρίς να σκέφτεται χωρίς να ακούει άλλες φωνές...
    τέλος για όλα τα χρυσά αυγά εδώ μέσα που είναι σαν τις μύγες μην αργήσετε να λέτε καλά τα λέει και τέτοια μην αφήνετε το χαμηλό επίπεδο σας να βγαίνει προς τα έξω έλεος πια με τους υποανάπτυκτους σε αυτό το site μέχρι εχτές γλύφα τε εκεί που σήμερα δήθεν κατουράτε απογοητευμένοι δεξιοί είστε κακομοίρηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/12/12 04:34

    ΣΙΓΆ οι στρστιωτικοιμην σκίζουν τα καλτσον τους μόνο όταν αποστρατευτουν τότε θα αρχίσουν να φωνάζουν τώρα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο βαθμός.
    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΉ ΚΑΙ ΤΌΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΑ!!!!
    ΑΛΛΑ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/12/12 07:03

    Όταν ακούτε αριστερό τον βρίζετε όταν ακούτε εθνικιστή τον βρίζετε, είστε ψυχάκιδες τέλος, δεν μπορεί να βγάλει άκρη κανένα με εσάς, εδώ ρε αμαθείς άθλιοι και αναίσχυντοι η Ελλάδα βυθίζετε στο χάος και εσείς ακόμα ασχολείστε με κόμματα και δήθεν παπαρο ιδεολογίες, όταν κάτι δεν σας αρέσει το βαφτίζετε χρυσαυγητικο η συνασπίτικο, δεν ντρέπεστε λίγο, τα παιδιά σας πεινάνε και χάνετε τις δουλειές σας η χώρα βυθίστηκε στο χάος, οι απανωτοί φόροι μας εξευτέλισαν και μας εξαθλίωσαν και εσείς έχετε του κόλου σας τον χαβά, ψευτόμαγκες απο το ιντερνετ βρίζετε ρε μόνο και παριστάνεται τους τσαμπουκάδες, στους δρόμους να κατεβείτε να δω τι σόι μάγκες ειστε και όχι πίσω απο ανωνυμίες και ιντερνετ να βρίζετε τους πάντες όταν δεν συμφωνείται, πληρωμένοι εγκάθετοι κομμάτων άμυαλοι και άβουλοι ανίκανοι να αντισταθείτε στην λαίλαπα που έρχεται, σας αξίζει το μέλλον που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/12/12 12:44

    ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/12/12 18:29

    εδω δεν κανουν τιποτα στουσ ιδιουσ τουσ συναδελφουσ τουσ κατωτερουσ που εχουν κοψει τοσα λεφτα θα κανουν για τουσ αλλους?λαμογια ειναι και αυτοι και γω που σας τα λεω στρατιωτικος ειμαι χαμηλοβαθμοσ και πιστεξτεμε δεν τουσ νοιαζουν αυτα..το μονο που τουσ νοιαζει ειναι οι θεσεισ που παιρνουν και τις αρπαχτες που κανουν!!στεναχωριεμαι και ταυτοχρονα αιδιαζω μ ολους αυτουσ που αντι να υψωσουν αναστημα και να βγουν μπροστα οπως εκαναν παλια σκυβουν το κεφαλι.και κανουν τισ ς κοτες..υπαρχουν βεβαια και καποιοι μεγαλοι που ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα που αγωνιζονται απο πισω αλλα τρωνε πολυ λασπη.το μονο που τουσ ενδιαφεροι ολουσ αυτουσ τουσ δοικηταδες ειναι αν ο αλλος ειναι γυαλισμενος η αν φοραει τζοκει..δεν κοιτανε οτι ολα τα στελεχοι και ολος ο ελληνικος λαος δεν εχει να ταισει τισ οικογενειες τουσ..γι αυτο δεν παμε μπροστα σαν λαος και ουτε θα παμε ...ειμαστε μια χωρα μπουρδελο που την καναν αυτοι και ετσι θα παραμεινουμε αν δεν κανει ο λαος ντου και τουσ κατεβασει ολουσ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *