ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος - Το τελευταίο σχόλιο της Ζωής στο facebook

Ως ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα της χώρας θα μείνει στην ιστορία η άδικη και φρικιαστική δολοφονία της 34χρόνης Ζωής τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ξάνθη. Συγκλονιστική η μαρτυρία ενός γείτονα της άτυχης κοπέλας...
Συνταρακτικές λεπτομέρειες για το βράδυ που ο 27χρονος δράστης βίασε και δολοφόνησε βάναυσα την 34χρονη Ζωή, έδωσε σε δημοσιογράφους ένας γείτονας, από την ίδια οικοδομή.



Εξοργισμένος από το αποτρόπαιο έγκλημα, ο κ. Πλατής – που ειδοποιήθηκε από την αδερφή του θύματος ότι στην πυλωτή υπάρχει φωτιά στο μηχανάκι του- μίλησε για όσα έζησε εκείνο το βράδυ όταν, μεταξύ άλλων, είχε την ατυχία να αντικρίσει μαζί με πυροσβέστες, το αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής κοπέλας.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η περιγραφή του για τις πρώτες ώρες μετά το έγκλημα καθώς αναφέρει ότι λίγο μετά τις 6, μια ώρα μετά τη φρικτή δολοφονία, ο δράστης είχε επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος και παρακολουθούσε από το δρόμο, όσα συνέβαιναν, ενώ λίγο αργότερα άνοιξε το μανάβικο στην αρχή της 40 εκκλησιών, μέχρι να προσαχθεί και να συλληφθεί!

Τραγική ειρωνεία, το τελευταίο σχόλιο της άγρια δολοφονημένης Ζωής στο FB - Χυδαίο το προφίλ του δράστη

Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην 34χρονη Ζωή, που έπεσε θύμα της άγριας δολοφονίας του 27χρονου στην Ξάνθη, μια τραγική ειρωνεία που συντελέστηκε μέσα στις ειδήσεις του XanthiPress.gr

Το τελευταίο σχόλιο που μπορεί να διακρίνει αν επισκεφτεί κάποιος το προφίλ της στο Facebook (ως μη φίλος) είναι ένα σχόλιο που έκανε πριν δύο μήνες, κάτω από μια είδηση του XanthiPress.gr Πιο συγκεκριμένα, η άτυχη κοπέλα είχε συγκινηθεί από το θάνατο ενός 31χρονου με μοτοσικλέτα στο Πόρτο-Λάγος και είχε γράψει στο XP, μέσω του προφίλ της: «καλό ταξίδι σε σένα που έφυγες τόσο γρήγορα. καλό κουράγιο στην οικογένεια και στους φίλους.»



Δυστυχώς για όλους, έμελλε σε λίγο καιρό η ίδια να είναι θέμα για τον άδικο θάνατό της στο facebook, ενώ οι γνωστοί της που αντιλήφθηκαν την τραγική ειρωνεία, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, συμπληρώνοντας τις δικές τους ευχές για «καλό ταξίδι», στην 34χρονη κοπέλα καθώς και το γεγονός ότι λίγες εβδομάδες χώρισαν την κοινή της μοίρα με το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος. Το γεγονός επεσήμαναν στο XanthiPress.gr αναγνώστες, φίλοι της άτυχης κοπέλας, ενώ η σχετική ανάρτηση είναι διαθέσιμη εδω

Οι Ξανθιώτες εκφράστηκαν στο Facebook για το φόνο
Γενικότερα πάντως, το facebook, όπου οι ξανθιώτες άλλαξαν τα προφίλ τους με μαύρες φωτογραφίες, πρωταγωνίστησε ως βήμα για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους. Κύρια, σχολιάζοντας τις ειδήσεις του XanthiPress.gr, αλλά και αρκετών άλλων δικτυακών τόπων, οι αναρτήσεις των ξανθιωτών του facebook μονοπωλήθηκαν από την άγρια δολοφονία της Ζωής. Τόσο για να εκφράσουν τη θλίψη τους για το χαμό, όσο κυρίως, και να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους απέναντι στο δράστη του φρικτού εγκληματος.

Χυδαίο το προφίλ του δράστη στο FB, δεν μπορεί να δημοσιευτεί

Κατά τα άλλα τόσο στο FB, όσο και γενικότερα στο διαδίκτυο, έχει βρεθεί το προφίλ του 27χρονου βιαστή και δολοφόνου και αναπαράγεται. Μολονότι ενδιαφέρον για το ποιόν του δράστη, στο XanthiPress.gr κρίναμε ότι το περιεχόμενο είναι αρκετά χυδαίο και προσβάλλει τη μνήμη της άτυχης κοπέλας, όπως πολλές ανακρίβειες και υπερβολές που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες.
tro-ma-ktiko

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *