ροή ειδήσεων

ΚΡΙΜΑ: Στα αζήτητα η σωρός της 11χρονης που σκότωσε το λεωφορείο ενώ έκανε ποδήλατο

Στα αζήτητα του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» παραμένει η σορός της 11χρονης που έχασε τη ζωή της την περασμένη Τρίτη όταν παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη από διερχόμενο λεωφορείο την...


ώρα που έκανε ποδήλατο.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η γυναίκα, ηλικίας 45 με 50 ετών που εμφανίστηκε την πρώτη ημέρα στο νεκροτομείο για να παραλάβει τη σορό της 11χρονης και η οποία δήλωσε ότι είναι η γιαγιά της, αποδείχτηκε ότι ψευδώς δήλωσε συγγένεια με το παιδί.
Μάλιστα, η γυναίκα, βουλγαρικής υπηκοότητας, προσήχθη στην Αστυνομία και κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από τους άνδρες του αρμόδιου τμήματος, αποδείχθηκε ότι ουδεμία συγγενική σχέση είχε με το παιδί. Το διαβατήριο το οποίο προσκόμισε ισχυριζόμενη ότι ανήκε στην 11χρονη, αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστό ή κλεμμένο αφού είχε στοιχεία άλλου παιδιού που ζει στη Βουλγαρία.
Η Βουλγάρα αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο, οι Αστυνομικές Αρχές ερευνούν τη σχέση που έχει αυτή και ο 50χρονος συμπατριώτης της με τα επτά παιδιά που ζουν μαζί σε ένα παράπηγμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κάτω από άθλιες συνθήκες.
Οπως είχε γράψει το iefimerida.gr, με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η αδικοχαμένη 11χρονη ήταν παιδί των φαναριών.
Από την πλευρά της η Αστυνομία προχωρά σε περαιτέρω ενέργειες, όπως η δακτυλοσκόπηση και η φωτογράφιση του παιδιού με σκοπό να εντοπίσουν την ταυτότητά του, τους γονείς του και εν τέλει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στην Ελλάδα.
Η σορός της 11χρονης θα παραμείνει στο νεκροτομείο του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» μέχρι οι αστυνομικές αρχές δώσουν την απαιτούμενη εντολή για το τι θα γίνει.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *