ροή ειδήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 12-1-13

Ο λόγος για δύο νεαρούς αλλοδαπούς, έναν 20χρονο Αλγερινό και έναν 20χρονο Μαροκινό...
οι οποίοι τα ξημερώματα, αποφάσισαν να διαρρήξουν δύα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο κέντρο των Χανίων.

Πάνω στην... προσπάθεια έγιναν αντιληπτοί από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι νεαροί οδηγούνται εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Χανίων...

----------

Με εφιάλτη μοιάζει η περιπέτεια που έζησε μία 18χρονη Ηρακλειώτισσα στα χέρια ενός 33χρονου.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το cretalive.gr οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το πρωί στο Ηράκλειο τον 33χρονο από την Αλβανία μετά από καταγγελία της νεαρής κοπέλας.

Όπως κατήγγειλε η 18χρονη το απόγευμα της Παρασκευής, ο δράστης με το πρόσχημα της εξυπηρέτησης μετακίνησης της προς την κατοικία της, την μετέφερε με το αυτοκίνητο του, στο σπίτι του, όπου με την άσκηση σωματικής βίας, την βίασε!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
newsit.gr

---------

Τρεις Γεωργιανοί ηλικίας 24, 27 και 38 ετών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για την άγρια δολοφονία των δύο ηλικιωμένων αδερφών χθες στα Κομνηνά Ξάνθης.

Είχαν μάθει οτι οι αδελφές Κορκοτίδου είχαν χρήματα στο σπίτι τους, από τη μητέρα του ενός που μένει στο χωριό.

Μπήκαν με σκοπό τη ληστεία και ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τις άτυχες γυναίκες.

Τα κανάλια προσπαθούν να θάψουν τις δολοφονίς και της ληστείες Ελλήνων απο αλλοδαπούς

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες, έχοντας ως κίνητρο τη ληστεία, μετέβησαν στην οικία των ηλικιωμένων γυναικών, όπου οι δύο εξ αυτών εισήλθαν στο εσωτερικό της, ενώ ο τρίτος παρέμεινε για να επιτηρεί το χώρο εξωτερικά.

Οι αλλοδαποί δράστες για να εξαναγκάσουν τις δυο γυναίκες να τους παραδώσουν χρήματα ή τιμαλφή τις χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους και στη συνέχεια τις έδεσαν και τις φίμωσαν. Αφού αφαίρεσαν τελικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι των δραστών, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Οι αδελφές Κορκοτίδου έμεναν πολλά χρόνια στην Αθήνα και πριν από περίπου μία δεκαετία επέστρεψαν στο πατρικό τους σπίτι στα Κομνηνά. Η εισβολή των δολοφόνων έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στη διώροφη κατοικία που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού. Οι δράστες προσπάθησαν να διαρρήξουν τρία ξύλινα παντζούρια στο ισόγειο και τα κατάφεραν στο τέταρτο. Εσπασαν το τζάμι και μπήκαν στο εσωτερικό, όπου κοιμόντουσαν οι δύο αδελφές.

Η 71χρονη Ευτέρπη Κορκοτίδου, με σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν αντιστάθηκε ιδιαίτερα και δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ στη συνέχεια της τύλιξαν το κεφάλι με την πιτζάμα που φορούσε, με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο στο κρεβάτι της.

Η 80χρονη αδελφή της, Τατιάνα, ξύπνησε και προσπάθησε να βγει έξω να καλέσει σε βοήθεια. Οι δράστες την ακινητοποίησαν και τη χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο κεφάλι, συνθλίβοντάς της κυριολεκτικά το κρανίο.

«Ηταν τόση η μανία των δραστών, που σκότωσαν τις δύο ηλικιωμένες και συνέχισαν να τις χτυπούν. Σαν να ξέσπασαν πάνω στις γυναίκες μια απίστευτη οργή που είχαν μέσα τους», είπε στο «Εθνος» ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης, προσθέτοντας ότι η αναγνώριση για την 80χρονη ήταν δύσκολη, γιατί έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και είχε παραμορφωθεί.

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, αλλά οι δύο αδελφές δεν είχαν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ και ο αδελφός τους που μένει σε χωριό της Καβάλας κατέθεσε ότι δεν υπήρχαν στο σπίτι πολύτιμα αντικείμενα.

Για πολλά χρόνια έμεναν στην Αθήνα, όπου η Τατιάνα Κορκοτίδου είχε φτιάξει τη δική της οικογένεια και πήρε μαζί της για να φροντίζει τη μικρή της αδελφή που ήταν ανήμπορη. Τελευταία ωστόσο επέστρεψαν στην Ξάνθη, όπου έμεναν μόνες τους, χωρίς ποτέ να έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ή να έχουν δείξει ότι φοβούνται.

«Ηταν πολύ αγαπημένες αδελφές. Πάντα ήταν μαζί. Η μεγάλη φρόντιζε με αγάπη τη μικρότερη που είχε προβλήματα υγείας. Ενας γείτονας μας ειδοποίησε ότι ήταν σπασμένο το παράθυρο του ισογείου και πήγαμε να δούμε τι συνέβη. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστικό», μας είπε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κομνηνών, Φώτης Αποστολίδης.

-------

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απελευθέρωση των τριών αλλοδαπών ληστών με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι κατηγορούνται για πολλές ένοπλες ληστείες και μεταξύ άλλων και για τον τραυματισμό αστυνομικού στα Φάρσαλα τον Ιούλιο του 2010...!!

Οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την παρέλευση του 6μηνου προσωρινής κράτησης, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας, στην οποία ανήκει ο τραυματισμένος αστυνομικός, που αναρωτιούνται:

«έως πότε οι Αστυνομικοί με άμεσο κίνδυνο της ζωής μας θα αντιμετωπίζουμε και θα συλλαμβάνουμε επικίνδυνους κακοποιούς και αυτοί μετά από λίγο καιρό θα είναι ελεύθεροι είτε γιατί δεν επέστρεψαν από άδεια είτε από «λάθη» υπαλλήλων σαν το παραπάνω»;

------------------

Την ώρα που το κύριο μέλημα του υπουργείου ''Προστασίας'' του Πολίτη, είναι η παρακολούθηση των Ελλήνων Εθνικιστών και ''η συντριβή των ταγμάτων εφόδου'', όπως είχε από του βήματος της Βουλής δηλώσει ο ανεκδιήγητος κύριος Δένδιας, οι αλβανικές συμμορίες επιδίδονται ανενόχλητες σε ένα όργιο εγκληματικότητος, σκορπώντας τον τρόμο στον Ελληνικό Λαό.

Η Αστυνομία πιθανολογεί πως πίσω από τη ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζεύγους στην Αρκίτσα Φθιώτιδος αλλά και από τη δολοφονία του 45χρονου πρατηριούχου στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού, βρίσκεται συμμορία Αλβανών, της οποίας τα μέλη κατοικούν στους νομούς Φθιώτιδος, Αχαΐας και Κορινθίας. Πεδίο της εγκληματικής τους δράσης, είναι η Στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος.

Από την ομάδα των Αλβανών εγκληματιών, έχουν ήδη αναγνωρισθεί -από θύματα τους- δύο άτομα, οι οποίοι είναι κάτοικοι Λαμίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να ταυτοποιηθεί και ένας ακόμη. Οι αστυνομικοί, έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους, χάρη σε ένα μπλε I.X. μάρκας Subaru, το οποίο είχε κλαπεί από την Κορινθία και βρέθηκε εγκαταλειμμένο στα Γιάννενα.

Το γεγονός αυτό, οδηγεί την Αστυνομία στην υπόθεση πως διέφυγαν ή προσπάθησαν να διαφύγουν στην Αλβανία.

Υπενθυμίζεται, πως τα μέλη της αλβανικής συμμορίας είχαν εισβάλλει σε οικία στην Αρκίτσα, σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας, χτύπησαν και απείλησαν με καλάσνικοφ και μαχαίρι τον 68χρονο ιδιοκτήτη και την 61χρονη σύζυγό του και αφού αφαίρεσαν 1000 ευρώ, μια επαναληπτική καραμπίνα, κοσμήματα και κινητά, εξαφανίστηκαν.

Λίγες ώρες αργότερα, οι ίδιοι δράστες, χρησιμοποιώντας το καλάσνικοφ και την καραμπίνα που είχαν προηγουμένως κλέψει, προχώρησαν στη ληστεία μετά φόνου ενός 45χρονου, σε πρατήριο στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού.

Οι δράστες ανήκουν στην εγκληματική ομάδα, που είχε εξαρθρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κιάτο με τη σύλληψη τριών Αλβανών ηλικίας 22, 28 και 22 χρόνων. Τότε, είχαν εξιχνιαστεί έξι ληστείες σε Κορινθία, Αχαΐα και Φθιώτιδα από τις οποίες είχαν αποκομίσει μετρητά, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας άνω των 73.000 ευρώ.

Σε μία από τις ληστείες, στις 18 Ιουνίου στον Πύργο Κορινθίας, είχαν χτυπήσει με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου τον 82χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος και υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του. Τραυμάτισαν ακόμη ελαφρά την 92χρονη σύζυγο του και την 61χρονη κόρη τους.

Κι ενώ τόσο η πρωτεύουσα, όσο και η ελληνική ύπαιθρος βρίσκονται στο έλεος των πάνοπλων Αλβανών δολοφόνων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Δένδιας, κομπάζει για τα μηδαμινά αποτελέσματα της επιχείρησης φιάσκο, υπό την ονομασία ''Ξένιος Ζευς''.
Επιπρόσθετα, η αριστερά παρανόηση -και όχι διανόηση- και η μαρξιστική θολοκουλτούρα, η οποία ανδρώθηκε πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ και βρήκε σήμερα καταφύγιο στο Σύριζα, κραυγάζει υστερικά για τον ρατσισμό των Ελλήνων και τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθροεισβολέων.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *