ροή ειδήσεων

Γονείς έδιωξαν από το σπίτι το 18χρονο παιδί τους λόγω της κρίσης

Στο «δρόμο» βρέθηκε μαθητής του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, πολύτεκνης οικογένειας, σύμφωνα με μια ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ αλλά και ιδιαίτερο προβληματισμό...
στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στον λογαριασμό του στο facebook το Εσπερινό Γυμνάσιο, ένας μαθητής του σχολείου, 18 χρονών, είναι άστεγος και άνεργος καθώς οι γονείς του, τον ...«αποκήρυξαν» λόγω της κρίσης.

Οι πολύτεκνοι γονείς του φέρονται να αδυνατούν να συντηρήσουν όλα τα παιδιά της οικογένειας, με αποτέλεσμα να δείξουν την έξοδο από το σπίτι στο μεγαλύτερο από αυτά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός δεν μπόρεσε να βρει συμπαράσταση ούτε στους συγγενείς του. Η κατάσταση του 18χρονου, ήρθε στο φως, όταν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας αιμορραγίας. Σε επικοινωνία του σχολείου με τους γονείς του, οι τελευταίοι δεν έδωσαν καμιά σημασία και απάντησαν στους εκπαιδευτικούς πως δεν τους ενδιαφέρει.

Ο νεαρός, προσωρινά μέχρι την Παρασκευή, θα φιλοξενείται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου Ηρακλείου.

Για το θέμα έχουν ενημερωθεί τόσο η ΕΛΜΕ Ηρακλείου όσο και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, και αναμένεται να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τον 18χρονο μαθητή.
ethnos



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *