ροή ειδήσεων

«ΘΑΒΟΥΝ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ! ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ !
Το τι παραμύθια τσαμπουνάνε οι δημοσκοπικές εταιρίες δεν λέγεται. Βγάζουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα ή το πολύ-πολύ ισοπαλία με το ΣΥΡΙΖΑ!!! Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου! Αυτά δεν γινόντουσαν...
ούτε στις μέρες που δεν υπήρχε κρίση! Από την ημέρα που βγήκε ο Σαμαράς, η χώρα βυθίστηκε περισσότερο στο χάος, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδη ρυθμό, η αγορά έχει κυριολεκτικά βουλιάξει και το κυριότερο, ο Σαμαράς αποδεδειγμένα εξαπάτησε τον λαό και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Είναι ο άνθρωπος που από το «θα επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο» και θα «προστατέψουμε το εισόδημα των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων» (γι' αυτά ψηφίστηκε), έφτασε στο σημείο να γδάρει τον λαό με πρωτοφανή μέτρα ύψους 13,5 δις ευρώ! Με μία απλή δικαιολογία «ουδείς αναμάρτητος» και πρόσφατα με το «θα κάτσουμε στα τέσσερα», ο Σαμαράς απέδειξε το πόσο -στεγνά- εξαπάτησε τον λαό! Και όμως, οι δημοσκοπήσεις... επιβραβεύουν την απάτη Σαμαρά βγάζοντάς τον όλες, με αυξημένα ποσοστά σε σχέση με αυτά που είχε πριν από τις εκλογές!
Όσο για το ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός», ο Σαμαράς κυριολεκτικά σαρώνει!! Εάν προσπαθήσει κανείς να αναλύσει αυτές τις δημοσκοπήσεις, σε δύο συμπεράσματα καταλήγει: α) Ή σχιζοφρενής είναι ο λαός ή β) οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες και εντάσσονται στο γενικότερο κλίμα χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Με λίγα λόγια, οι δημοσκοπικές εταιρείες καταγράφουν στοιχεία που υπηρετούν την πολιτική των δανειστών και του Σαμαρά. Εάν το συνδυάσει κανείς με τις πρόσφατες υποδείξεις των δανειστών ότι «εάν ψηφίσετε αντιμνημονιακό κόμμα, τέρμα οι δόσεις και επιστρέφετε στη δραχμή», μπορεί να γίνει κατανοητό σε ποιες γραμμές κινούνται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου! Μήπως όμως στα... χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί ...σεισμό στην Κυβέρνηση; Ρωτάμε! Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν περιμένουμε, για τον εξής απλό λόγο: Φαντάζεστε να βγει εταιρεία δημοσκοπήσεων που να εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή με ποσοστά 24%;;; Την άλλη μέρα την «θάψανε». Δεν θα ξαναπάρει δουλειά από το σύστημα και θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο! Απλά πράγματα.
Εμείς όμως επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση (εμείς λέμε ότι είναι υπαρκτή). Δείτε και σκεφτείτε, μήπως τελικά αυτή η κρυφή δημοσκόπηση είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι αυτές που θέλοει να παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα.
ΣΥΡΙΖΑ 27,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24,8%
ΝΔ 17,3%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΑΝ.ΕΛ. 5%
ΔΗΜΑΡ 3,9%
ΚΚΕ 3,6%
Τα ποσοστά που απομένουν μέχρι το 100%, δηλαδή 31,3 % είναι, όλα μαζί (δεν ξέρω, δεν απαντώ, αναποφάσιστοι, άλλα κόμματα, κανένα κόμμα, άκυρα κ.λ.π.).
makeleio.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/1/13 19:55

    Αυτό έλειψε να μας κυβερνήσουν και οι Νεοναζί τώρα.. τελικά είμαστε ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ κόσμος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/13 20:32

      Οντως εισαστε και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ.Αφου θελετε παλι αυτους που σας γαμουν καθημερινα και παραπονιεστε σαν τις πουτανιτσες .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/13 21:11

    Ρε ορφανο του Ιωσήφ Τζουγκασβίλι Nεοναζι απο που οσπου? ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ συμβολο του χιτλερ? ρε αμορφοτε! κατι μαλακεσ σαν εσενα ρε μασονο διελυσαν την πατριδα μασ! επειδη ειναι αληθινοι και θελουν να βαλουν τουσ κλεφτεσ που κατα εκλεβαν την ελλαδα φυλακη ειναι νεοναζι? Η επειδη θελουν να διώξουν καθε παρανομο μεταναστη να καθαριση ο τοποσ να καθαριση η εγκλιματικοτιτα και να μειωθεί η ανεργια? ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ! ΜΝΥΜΟΝΙΑΚΟ ΜΟΥΤΡΟ! Ο ΤΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!( ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!) ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΝΟΥΝ!!!! ΤΡΩΓΕ ΤΩΡΑ ΤΟ 24,8% ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/13 21:15

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΡΟΔΟΥ
      Τελετή και κατάθεση στεφάνων για τους ήρωες αξιωματικους , πλήρωμα του ελικοπτέρου ΠΝ-21, που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος την 31η Ιανουαρίου 1996 στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων...
      Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00 από τα γραφεία μας και θα ολοκληρωθεί με την κατάθεση στεφάνων στόν βωμό της πατρίδος, δίπλα απο τήν νομαρχία.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *