ροή ειδήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 2/1/2-13

Ο δράστης επιχείρησε να προβεί στην έκδοση ελληνικού διαβατηρίου, χρησιμοποιώντας πλαστά δικαιολογητικά.
Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη, χθες το μεσημέρι... στη Λαμία, για πλαστογραφία, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Χθες, περίπου στη 1 μ.μ., ο 26χρονος μετέβη στο Γραφείο Διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, για να εκδώσει ελληνικού διαβατηρίου. Μεταξύ των άλλων δικαιολογητικών, ο δράστης κατέθεσε και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που έφερε την φωτογραφία του, που -όπως διαπιστώθηκε- ήταν πλαστό και ο δράστης συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 26χρονος προμηθεύτηκε το πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ, από άγνωστο άτομο, Αλβανικής υπηκοότητας, στην Αθήνα. Επιπλέον προέκυψε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του στην Χαλκίδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μεταλλική σιδερογροθιά, καθώς και ένα μαχαίρι.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

------

Σχεδόν 70 κιλά χασίς μετέφεραν με πολυτελές αυτοκίνητο Αλβανοί διακινητές ναρκωτικών.

Απτόητοι οι διακινητές ναρκωτικών, συνεχίζουν να μεταφέρουν φορτία κάνναβης στην Ελλάδα, έχοντας γυναίκες συνεργούς και χρησιμοποιώντας πολυτελή αυτοκίνητα. Μια ακόμη παρόμοια περίπτωση καταγράφηκε, σε μικρή απόσταση από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή του Καλπακίου Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, (ένας άντρας και μία γυναίκα), γιατί, με πολυτελές αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της γυναίκας, μετέφεραν 69 κιλά και 845 γραμμάρια κάνναβης.

Όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν, προκείμενου να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητο, ο οδηγός έκανε ξαφνικά όπισθεν με αποτέλεσμα να τραυματίσει ένα αστυνομικό και να προκαλέσει ζημιές σε περιπολικό της Αστυνομίας.

Οι υπόλοιποι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν το ζευγάρι, που μετέφερε τα ναρκωτικά.

Επίσης, στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, σε μικρή απόσταση από το Καλπάκι, όπου εντοπίστηκε το φορτίο, συνελήφθη ένα ακόμη ζευγάρι Αλβανών, ως συνεργοί των μεταφορέων, γιατί με άλλο αυτοκίνητο προπορεύονταν, προκειμένου να ενημερώνουν τους συνεργάτες τους για τα αστυνομικά μπλόκα.

Να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους δράστες είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης, για παρόμοιες πράξεις, τις οποίες είχαν διαπράξει στο παρελθόν.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

----

Δεν συνελήφθησαν ακόμα –μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- οι δύο αλλοδαποί ληστές-βιαστές και πιθανότατα δολοφόνοι, τα εγκλήματα των οποίων συνταράσσουν τις τελευταίες ημέρες το Πανελλήνιο, αλλά ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία των Πατρών και αναζητούνται.

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, πρόκειται για «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», από την Αλβανία.

Μάλιστα, πρόκειται «για αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές», σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο. Κι εδώ προκύπτει το πρώτο βασανιστικό ερώτημα: γιατί άραγε δεν απελάθηκαν από τη χώρα μόλις εξέτισαν την ή τις προηγούμενη-ες ποινή-ές τους; Η Ελλάδα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου και του αριστερίστικου ψευτοανθρωπισμού είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν απελαύνει τους αλλοδαπούς εγκληματίες, μετά την έκτιση της ποινής τους!

Η ταυτοποίηση των δραστών επιτεύχθηκε χάρη στην ανεύρεση του αυτοκινήτου που είχαν κλέψει από τα θύματά τους, το οποίο εντοπίστηκε στη Λαμία και εξετάστηκε από κλιμάκιο αστυνομικών από την Αχαΐα που το εξετάζει.

Να θυμίσουμε τι είχαν κάνει αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη το βράδυ της Παρασκευής, στις περιοχές Σελλά και Αλισσός Αχαΐας. Οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», φορώντας κουκούλες μπήκαν αρχικά σε σπίτι στον Αλισσό όπου βρίσκονταν 22χρονη Ελληνίδα. Την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι οι δράστες, επέστρεψαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας χωρίς να αντιληφθούν την παρουσία των κακοποιών. Οι τελευταίοι έπιασαν και έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και στη συνέχεια βίασαν την κοπέλα στον πρώτο όροφο του σπιτιού.

Λίγο αργότερα, τα κτήνη αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού στην Σελλά, τους οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά. Εκεί βίασαν την 50χρονη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του άνδρα τον οποίο, αφού είχαν ξεγυμνώσει, τον είχαν δέσει στον κορμό ενός δέντρου απ’ όπου και παρακολουθούσε τον βιασμό της γυναίκας του! Τα δύο κτήνη εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο έως ότου η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Από την Αστυνομία, θεωρείται πολύ πιθανό, αν όχι σίγουρο, ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που τις βραδινές ώρες της Κυριακής δολοφόνησαν με καλάσνικοφ έναν 44χρονο Έλληνα, υπάλληλο πρατηρίου, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Να σημειωθεί, ότι το αυτοκίνητο των δολοφόνων είχε πινακίδες Αχαΐας, όπως και το αυτοκίνητο του ζευγαριού που έκλεψαν.

Πέρα από τις παραπάνω περιπτώσεις, οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» κακοποιοί, εμπλέκονται σε πάνω από 15 περιπτώσεις ληστειών και βιασμών, σε Αχαΐα, Κορινθία και Φθιώτιδα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και λοιπές… αντιρατσιστικές δυνάμεις!

----

Ο αλλοδαπός δράστης ολοκλήρωσε με επιτυχία το χτύπημά του, κρυβόταν, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ξετρυπώσουν...

Η σύλληψη του 27χρονου Πακιστανού έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο κέντρο του νησιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης είχε κλέψει πριν από ημέρες περίπτερο που βρίσκεται στην ''χώρα'' της Μυκόνου και στη συνέχεια κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του, από τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων...

----

Ένα μικρό οπλοστάσιο είχε στην κατοχή του ένας 35χρονος αλλοδαπός στον οποίο έφτασαν αξιοποιώντας πληροφορίες οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 35χρονου Ρουμάνου και ανακάλυψαν ένα πιστόλι αερίου, δύο αεροβόλα όπλα, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι και 28 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων που ερευνάται η προέλευσή τους.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα Κυπαρισσίας, όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν τυχόν συμμετείχε σε παράνομες πράξεις στην ευρύτερη περιοχή και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

----

Κοινός παρονομαστής των δύο άγριων ληστειών και βιασμών που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής σε Αλισσό και Σελλά φαίνεται να είναι ένα δίδυμο αλλοδαπών.Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους ληστές που βίασαν την 50χρονη στα Σελλά και νωρίτερα έδρασαν στον Αλισσό.

Επίσης, η αστυνομία εκτιμά ότι είχαν “χτυπήσει” σε Τσουκαλαίικα και Κουρλαμπά. Οι περιγραφές των θυμάτων έχουν οδηγήσει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε καλό δρόμο. Το δίδυμο φαίνεται να αποτελούν ένας κοντός και εύσωμος και ένας ψηλός και ξανθός.

Η δράση του “κοντού” και του “ψηλού” την Παρασκευή ξεκίνησε από τον Αλισσό μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια 22χρονη με ένα φίλο της. Την ώρα που οι δράστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι γύρισαν και τα άλλα μέλη της οικογένειας. Οι εισβολείς τους έπιασαν και τους έδεσαν όλους.

Στη συνέχεια πήραν την κοπέλα στον άλλο όροφο και τη βίασαν. Aφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ εκτιμάται ότι έφυγαν από τον Αλισσό μέσω της Περιμετρικής και κατευθύνθηκαν, ξημερώματα πια του Σαββάτου, στα Σελλά. Εκεί σύμφωνα με το patrastimes.gr, βρισκόταν ένα 50χρονο ζευγάρι, μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο και ανάγκασαν να βγει από αυτό, με την απειλή όπλων.

Στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα, τον έβαλαν στο πορτμπαγκαζ επιβιβάστηκαν μαζί με τη γυναίκα και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά, Βίασαν τη γυναίκα και ξεγύμνωσαν και ξυλοκόπησαν τον άνδρα. Έδεσαν τα θύματα τους, αρπάζοντάς τους ότι είχαν. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί μετά από ώρα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κακοποιοί εμπλέκονται σε πάνω από 15 περιπτώσεις ληστειών και βιασμών, σε Αχαϊα, Κορινθία και Φθιώτιδα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι οι δράστες της δολοφονίας του βενζινοπώλη στη Δομοκό χθες το βράδυ.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/1/13 02:50

    Άντε πάλι τα ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/13 07:42

    Κανένα δελτίο εγκληματικότητας ημεδαπών πολίτικων και μη πότε θα έχουμε την τιμή να διαβάσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/13 16:05

    ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΙΞΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/13 23:38

      Μόνο οι Έλ-ληνες δικαιούνται να σκοτώνουν στην Ελλάδα!! ΕΜΑ ΤΟΙΜΙ!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/13 23:11

    ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΟΜΕΛΕΤΕΣ.... Σας έχει πάρει είδηση ο κόσμος και σας έχει χε@@@νους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *