ροή ειδήσεων

Ομάδα από την Κω δείχνει σε 3D ότι η Ελλάδα είναι πανέμορφη!

Το greecevirtual.gr είναι ιδέα «μιας ορεξάτης καλλιτεχνικής παρέας», όπως αυτοχαρακτηρίζονται τα μέλη της ομάδας «Κίνητρο» στην Κω, που συνεχώς ανεβάζουν νέο υλικό...
από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ






Πανοραμικές φωτογραφίες

Η πλατφόρμα / εφαρμογή σε ξεναγεί εικονικά σε νησιά και άλλα μέρη της Ελλάδας με πανοραμικές εικόνες 360ο μοιρών, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να δεις, να παρατηρήσεις και να «εξερευνήσεις» από την οθόνη του με λεπτομέρειες τις ομορφιές κάθε τόπου.

Η ιστοσελίδα ενημερώνει και ξεναγεί το χρήστη με εικόνα, βίντεο και φυσικούς ήχους της κάθε περιοχής, δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη αίσθηση του τόπου. Παράλληλα, υπάρχουν σύντομες πληροφορίες για κάθε τόπο που επισκέπτεται ο χρήστης διαδικτυακά ενώ η περιήγηση γίνεται στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Οι προορισμοί που προσφέρονται για εικονική ξενάγηση είναι:
Αθήνα, Αντίπαρος, Έδεσσα, Ίος, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κως, Λειψοί, Λέρος, Νάξος, Νίσυρος, Πάρος, Πάτμος, Ρόδος, Σαντορίνη, Σύμη, Σύρος, Τήλος, Λουτρά Πόζαρ, Χαλκιδική.

Πως λειτουργεί:

Η περιήγηση ξεκινά με «κλικ» πάνω στην εικόνα του επιλεγόμενου προορισμού.
Μπροστά στα μάτια σου ξεδιπλώνονται μία μετά την άλλη οι υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, τις οποίες μπορείς να περιστρέψεις σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, αλλά και να φέρεις κοντά τις λεπτομέρειες με τη δυνατότητα zoom. Με τα βέλη περιηγείσαι βήμα-βήμα στα σημαντικότερα αξιοθέατα του τόπου, ενώ με τις ημισελήνους βλέπεις νυχτερινές λήψεις!

Την ίδια ώρα στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης ένας χάρτης (Google Map) του νησιού σε πληροφορεί για την πορεία που διαγράφεις περιηγούμενος από τη μια τοποθεσία στην άλλη.



«Ελληνικές» card postal!

Μια νέα εφαρμογή μέσα από τη Greecevirtual.gr σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας ηλεκτρονικά card postal και να μεταφέρετε τους φίλους σας σε πανοραμικούς προορισμούς.

Με την επιλογή του “create e-card” μπορείτε να τραβήξετε τη φωτογραφία της επιλογής σας μέσα από τη Greecevirtual, την οποία στέλνετε σαν κάρτα ηλεκτρονικής μορφής μέσω των facebook /twitter/ myspace κ.ο.κ. ή μέσω e-mail.

Πώς λειτουργεί:

Ο παραλήπτης πατώντας πάνω στην κάρτα που έχει λάβει μεταφέρεται αυτόματα στο συγκεκριμένο σημείο λήψης της φωτογραφίας στο site.

1) Επιλέξτε το σημείο που θέλετε να στείλετε card postal και πατήστε κάτω στη γωνία την επιλογή create e-card.



2) Μετακινήστε με το ποντίκι σας την πανοραμική φωτογραφία για να καθορίσετε μέσα στο άσπρο πλαίσιο την card postal.



3) Αφού έχετε καθορίσει το σημείο που θέλετε πατήστε την επιλογή Create e-card from this partial view.



4) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του ατόμου που θέλετε να στείλετε την card postal, καθώς και το κείμενο επιλογής σας και η card postal έχει σταλθεί. Το άτομο που θα λάβει την κάρτα πατώντας πάνω της θα μεταφερθεί πανοραμικά ακριβώς στο σημείο που έχετε επιλέξει.




+ Το greecevirtual.gr προσφέρει μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών για τη διαμονή, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα σημεία όπου μπορεί κανείς να κάνει ιστιοπλοΐα, θαλάσσια σπορ, εναλλακτικό τουρισμό και άλλες δραστηριότητες.

kosvoice.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *