ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τα 5 κουτάβια που εγκατέλειψαν στο Φαληράκι ζητούν σπίτια!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ

Τα σκυλακια αυτα τα παρατησαν ασυνειδητοι πολιτες στην παραλια του Φαληρακιου! Αν ειναι δυνατον απροστατευτα μονα τους και φοβισμενα!!
Γιατι ρε παιδια δεν στειρωνετε τα ζωα σας ?? Ακομη και αρκετα χρηματα να μην εχετε...
οι Συλλογοι Τυχερες Πατουσες και Αδεσποτη Παρεα θα σας παραπεμψουν σε Κτηνιατρους και θα βοηθησουν σε καλυτερη Τιμη!! Ξερουμε
πως ειναι δυσκολες εποχες αλλα δεν ειναι λυση να παρατατε κουταβια σε παραλιες και βουνα. Αυτα τα κουταβια χρειαζονται σπιτια η
φιλοξενεια.Ευτυχως τα ταιζει μια καλη Κυρια αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο!! οποιος επιθυμει να βοηθησει με οποιοδηποτε τροπο Τροφες, Εμβολια αποπαρασιτωση, υιοθεσια η Φιλοξενεια ας καλεσει στο 6950122293

Τα 5 ''Φαληράκια'', βρέθηκαν στην παραλία,ολομόναχα, στο Φαληράκι της Ρόδου.Κάποιος που δεν στείρωσε τη σκυλίτσα του θεώρησε καλό να εγκαταλείψει τις 5 ψυχές στο κρύο και στον αέρα. Επέζησαν στην αλμύρα και στην άμμο και πάνω που νόμιζαν ότι είχαν...φαληρίσει, έκαναν την τύχη τους!

Τα 4 αδερφάκια (2 αρσενικά & 2 θηλυκά) η Φάλι, η Ράκι, ο Φος και ο Ρος φιλοξενούνται προσωρινά σε σπίτι φιλόζωης όλα μαζί και το 5ο αδερφάκι (αρσενικό) φιλοξενείται επίσης σε άλλο σπίτι.Eίναι 1-2 μηνών, με διαφορετικούς χαρακτήρες, πολύ τρυφερά και υπάκουα και θα γίνουν όπως φαίνεται μικρά προς μεσαία σε μέγεθος, κατάλληλα και για διαμέρισμα.

Θα δοθούν αποπαρασιτωμένα & εμβολιασμένα σε ανθρώπους που θα τ αγαπούν και θα τα φροντίζουν για όλη τους την ζωή! Δίνονται με microchip, σύμφωνα με το νόμο (Lucky Paws 373/2012) και σε όσους συμφωνούν με τη στείρωση για να μην δημιουργούνται νέα ζώα. Υπάρχουν αρκετά αδέσποτα!!!

Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε ένα στη Ρόδο ή και στην Αθήνα, στείλτε στο strayshelp@gmail.com

*Αν είστε στη Ρόδο και μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα απ τα Φαληράκια μέχει να υιοθετηθούν, καθώς υπάρχει πίεση χώρου, επικοινωνήστε με το strayshelp@gmail.com.

30/1/2013: Εγινε εξωτερική & εσωτερική αποπαρασίτωση.

Οποιος θέλει να τους προσφέρει φαγάκι δώρο (ξηρά τροφή για κουτάβια) είναι ευπρόσδεκτος! 
adespoto.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *