ροή ειδήσεων

Το συγκινητικό γράμμα μιας 6χρονης στον Άη Βασίλη

"Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, θα ήθελα... ένα δεντρόσπιτο και μια δουλειά για τη μαμά μου για να μη στεναχωριέται...," Ειρήνη 6 χρονών.

Στο πνεύμα των ημερών έχουν μπει πολλά παιδιά τα οποία υποδέχονται το 2013 και τον Άγιο Βασίλη με διαφορετικά αιτήματα από άλλες χρονιές.

Για φέτος λοιπόν, πολλά παιδιά δεν ζητούν δώρα και παιχνίδια αλλά μια δουλειά για τους γονείς τους, περισσότερα χρήματα και να μην στεναχωριέται κανείς!

Παράλληλα, τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι φέτος ο Άγιος Βασίλης δεν έχει την... οικονομική δυνατότητα να τους φέρει πολλά και ακριβά δώρα, όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Γι' αυτό και -όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά στα γράμματά τους- του δίνουν το περιθώριο να διαλέξει εκείνος για αυτά.

Τα γράμματα δημοσιεύει αυτούσια ο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε μερικά από αυτά:

*Άγιε μου Βασίλη γεια σου! Είμαι η Χριστίνα και θέλω να σου ζητήσω κάτι διαφορετικό. Θέλω να ξαναφέρεις το χαμογέλο και τη χαρά σε όλα τα παιδιά που είναι δυστυχισμένα. Να κάνεις ξανά χαρούμενους τους γονείς τους, να δώσεις λύση στα προβλήματα τους. Αυτά σου ζητάω για φέτος και είμαι σίγουρη πως μπορείς και θέλεις να βοηθήσεις. Με αγάπη, Χριστίνα Π.

*Καλέ μου Άγιε Βασίλη, γεια σου. Θέλω να μου πάρεις ένα πλέιμομπιλ. Αλλά να φέρεις δώρα και στη μαμά και στον αδερφό μου. Μη με ξεχάσεις γιατί είμαι καλό παιδί και το δώρο το θέλω, είναι ακριβό. Ο πατέρας μου δε δουλεύει και δεν έχουμε λεφτά. Ηλίας, α' δημοτικού.

*Άι-Βασίλη, άμα έχεις χρήματα και άμα μπορείς να μου φέρεις ένα κασκόλ DC. Με αγάπη, Δημήτρης K.

*Αγαπητέ Άι-Βασίλη, όπως σου είχα πει θέλω να μου φέρεις ένα κουνέλι. Ξέρω όμως πως η κρίση... σε έχει επηρεάσει ακόμη και σένα! Γι' αυτό, πάρε μου ό,τι θες! Πολλά φιλιά από Ελένη K.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *