ροή ειδήσεων

Aποστολή τροχονομικών παραβάσεων από τη δημοτική αστυνομία

Αξ/μοι κυριοι,
Σχετικά με τις ειδοποιήσεις που εστειλε ο δημος Ροδου και που αναφέρονται σε τροχονομικες παραβάσεις... [ συνήθως παρκινκ ] απο την δημοτική αστυνομία και που εχουν γινει πριν πολλα χρονια με συνέπεια να αμφισβητούνται [ και πολυ σωστά ] απο τους πολιτες ,θα ηθελα να παρατηρήσω τα εξεις.
Επειδη ειναι πολυ πιθανό μετα την απομάκρυνση του δημοτικού αστυνόμου που βεβαιωνει μια παράβαση και αφήνει το σχετικο σημείωμα στο τζαμι να το αφαιρέσει καποιος περαστικός με συνεπεια ο παραβάτης πολιτης να μην ενημερώνεται ποτε ..... ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΊΔΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ .
ΣΤΗ συνέχεια αφου βρουν την διεύθυνση του παραβάτη να στελνουν την παράβαση στον παραβάτη οδηγο .
Και ετσι δεν θα αμφισβητείται η ΠΑΡΑΒΑΣΗ !!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/1/13 18:50

    σωστός....συμφωνώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/13 21:06

    kalitera einai na to travane video kai meta na to anevazoun sto youtube !!!

    xaxxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/13 22:40

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΤΟΣ 2005,06 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ).ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝTΑΙ ΠΙΣΩ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ NASA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/1/13 23:02

    Όσο αφορά τον συμπατριώτη που έδωσε την ιδέα με την φωτογραφική θέλω να του πω μακάρι να είχε ο δήμος χρήματα και να εφοδιάσει κάθε δημοτικό αστυνομικό με μία φωτογραφική μηχανή δεύτερον η φωτογραφία δεν αποτελεί στοιχείο ή απόδειξη όπου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάπου για να αποδείξεις κάτι , τρίτον είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει αυτό ακόμα και αν υπήρχαν τα μέσα διότι δεν μιλάμε για ένα ή δύο οχήματα μιλάμε για δεκάδες παραβάσεις καθημερινώς , όσο αφορά τον αξίοτιμο και πολιτισμένο συμπατριώτη 10 40 προφανώς ξοδεύει όλο τον χρόνο του στις καφετέριες γι αυτό παει ο τόπος μας απο το κακό στο χειρότερο κατι τέτοια μυαλά θα μας σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε έξυπνε;τα σκέφτηκες πολύ αυτά πού γράφεις;ναρκωτικά περνεις;αν δεν αποτελεί απόδειξη η φωτογράφιση τότε θα είχαν κλήσεις όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες από βλάκες σαν και εσένα.σε πάρα πολλές χώρες χρησιμοποιούν ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές για παραβάσεις του κωκ.ειδικά στην αγγλία και βίντεο.άντε στην αλβανία σου πίσω

      Διαγραφή
    2. Κλείσει και όχι κλήσεις.μπερδεύτηκα συγνώμη.από τις βλακείες σου.

      Διαγραφή
    3. Πρακτικά αδύνατο;στο χαρτί με τα τριπλότυπα έμεινες; βιβλιοπωλείο έχεις;πολύ πιο γρήγορη και αποτελεσματική η ψηφιακή καταχώριση παραβάσεων!!!

      Διαγραφή
    4. Και όσον αφορά τον αξιότιμο πολίτη,έχει το κάθε δικαίωμα να ξοδεύει τα λεφτά του όπου θέλει,όχι όμως της δημοτικής εν ώρα εργασίας στο κυλικείο για φρεντο και μετά στηλτε μας κλήσεις φάντασμα πριν δέκα χρόνια!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/1/13 10:18

      Kosmos παντογνώστη πανύβλακα η φωτογραφία ΔΕΝ θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο σε οποιοδήποτε δικαστήριο της Ευρώπης. Ειδικά στην Αγγλία έχει απαγορευτεί η λήψη φωτογραφιών για τροχαίες παραβάσεις επειδή ερχόταν σε αντίθεση με τον εκεί νόμο περι προσωπικών δεδομένων.

      Διαγραφή
    6. Ναι έχουν βιντεοκάμερα για να μην σου ενοχλούν τα προσωπικά σου δεδομένα βλάκα.αυτός o νόμος πού λες για δεδομένα μόνο στην Ελλάδα ισχύει.έλα να δεις πως βγάζουν φωτογραφίες οι αστυνομία.έχω βγάλει και τρεις φωτογραφίες για τις ανοησίες πού γράφεις περί αναποτελεσματικότητας,αγγλίας,νόμους,κλπ.στην οδο borough high street 60,Southwark London.σταμάτησε μπάτσος,σφύριξε,περίμενε,μας ρώτησε αν είδαμε τον φορτηγατζη,έβγαλε φωτογραφική,τρεις συνολικά.έγραψε την κλήση 80£ και έφυγε.αυτά για τους κοντόφθαλμους κομπλεξικους σαν o εσένα.

      Διαγραφή
    7. Θα στηλω τις φώτο στο μπλογκ.όσο για βιντεοκάμερες θα πάθεις ανατριχίλα ειδικά εσύ πού προστατευεις τα δεδομένα σου.μεχρι και σε δημοτική τουαλέτα,με προειδοποίηση βέβαια ότι είναι εκεί για την προσωπική μας ασφάλεια,στο Greenwich pier κοντά στο μουσείο Cutty dark.αυτά περί αγγλίας.όσο για αμερική και καναδά όπου ζω,δεν το συζητώ καν.μια από τα ίδια.κάμερες παντού και οι κλήσεις συνοδεία φωτογραφίας από κάμερα πάντα.έχω πάρει και εγώ Μία χαμογελαστός όταν πάτησα δέκα μίλια παραπάνω στο όριο των 30...για να δεις ότι δεν χαρίζουν,άλλα και δεν σε κοροϊδεύουν όπως εδώ φιλαράκο.μετά από δέκα χρόνια πήρα κλήση πάρκινγκ στη ρόδο;;πού;;πως;;;μετά τις γιορτές το 2013 θυμήθηκαν;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/1/13 05:12

    Την ιστορία με την δημ. αστυνομία την θυμόσαστε? ξεκίνησε ως ιδιωτική επιχείρηση πανελλαδικά, θεωρήθηκε παράνομη η επιβολή προστίμων, και έτσι πήραν όλα τα δικαιώματα οι δήμοι για να μπορούν να εισπράττουν. Φυσικά πίσω απ όλη αυτή την ιστορία κρύβονται οι αρχικοί ιδιώτες επιχειρηματίες, και για αυτό τον λόγο δεν δέχονται οι εφορίες να εισπράττουν διότι στην πραγματικότητα πρόκειται για ιδιώτες και η εφορία δεν εισπράττει προς όφελος ιδιωτών.
    Και αν θυμάστε είχαν ξεσηκωθεί οι πάντες στο άκουσμα ότι θα μας κάνουν ότι θέλουν οι ιδιώτες και ότι θα εκτελούν χρέη τροχαίας. Κάπως έτσι βαπτίστηκε αργότερα σε δημ. αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/1/13 10:21

    Το γελοίο με τον Δήμο Ροδίων είναι οτι έχει στείλει κλήσεις σε ανθρώπους που δεν είχαν τότε αυτοκίνητα. Και το κορυφαίο, ήρθε κλήση σε συγγενή μου που ήταν ήδη 3 χρόνια πεθαμένος και το αυτοκίνητο κατεστραμμένο (θάνατος απο τροχαίο χρόνια πριν την κλήση). Οι πινακίδες ήταν παραδομένες στην εφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε γιατί το παλικάρι μιλάει για παράβαση προσωπικών δεδομένων ότι ξοδεύουμε 40 € για καφέ γιατί να μην πληρώσουμε τη δημοτική λέει για να πάμε μπροστά.αυτά για να αποδείξεις ότι στέλνουν κλήσεις στα τυφλά.όχι!στήλε μου κλήση με απόδειξη!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/1/13 12:45

    Εμένα μου στείλανε πανω στις γιορτές ειδοποιητήριο του οποίου η εκτύπωση είχε γίνει Σεπτέβριο. Μόνο τρεις μήνες τους πήρε να το δώσουν στο ταχυδρομείο. Εκεί στο Δήμο δουλεύουν με απίστευτες ταχύτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *