ροή ειδήσεων

Η συγκινητική ιστορία της φώτο που κάνει το γύρο του κόσμου.

Η πιο συγκινητική φωτογραφία που είδαμε από την αρχή της χρονιάς να κάνει τον γύρο των social media, κρύβει από πίσω της μια απίστευτη ιστορία! Η παρακάτω εικόνα, που δείχνει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, με τον άνδρα να μαθαίνει στη γυναίκα το...
αλφάβητο, έγινε viral μέσα σε μια εβδομάδα ως σύμβολο αγάπης και αφοσίωσης.

Ποια είναι όμως η ιστορία πίσω από την εικόνα που μάζεψε περισσότερα από1,4 εκατομμύρια views; Ο χρήστης του Reddit που τη δημοσίευσε, έγραψε για τη φωτογραφία:

Καθόμουν δίπλα από αυτό το ζευγάρι στα Starbucks σήμερα το πρωί, και αυτός ο άνδρας, ο John μάθαινε στη Linda το αλφάβητο. Μας είπε ότι εκείνη είχε χάσει τη μνήμη της και ξαναμάθαινε το πως να διαβάζει. Υπομονή, αγάπη και κατανόηση στα καλύτερα τους.

Αφού η φωτογραφία πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα, ο φωτογράφος έγραψε περισσότερες πληροφορίες για το ζευγάρι στο λογαριασμό του στο facebook:

Γνωρίστε τη Linda και τον John. Όπως καθόμουν με δύο φίλες μου στα Starbucks, προσέξαμε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι δίπλα μας. Ο άνδρας τοποθετούσε καρτούλες που χρησιμοποιούν τα παιδιά για να μάθουν το αλφάβητο μπροστά της, προσπαθώντας να την κάνει να θυμηθεί αυτά που είχε ξεχάσει. Μάλιστα, επηρεαστήκαμε τόσο πολύ από την αγάπη τους που θέλαμε να τους δείξουμε το πόσο μεγάλο παράδειγμα και έμπνευση αποτελούν για την αληθινή αγάπη.

Ο John σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα, λίγο πριν φύγουν και η Linda συνέχισε να μελετά. «A.. B… C… D… E… F… G…» η Linda απήγγειλε τα 19 πρώτα γράμματα του αλφαβήτου τέλεια… «Q… R… S… » και μετά σταμάτησε για να σκεφτεί το επόμενο γράμμα. Τότε βρήκα και εγώ την ευκαιρία και φώναξα «T»! Με κοίταξε με ένα μεγάλο χαμόγελο και είπε… «Τ! Είσαι τόσο γλυκός! Σ” αγαπώ! Βλέπεις, έχασα τη μνήμη μου και προσπαθώ να την ξαναβρώ!»

Της είπαμε ότι τα πάει περίφημα και ενώ ο John επέστρεψε, συνεχίσαμε με τις συστάσεις. Πριν φύγουν η Linda είπε, «Σας αγαπώ. Απλά σας αγαπώ όλους! Ο Θεός να σας έχει καλά!» Αυτό το φαινομενικά μικρό γεγονός, είναι σίγουρα ένα που θα θυμάμαι για πάντα- η αλύγιστη αγάπη του John, η υπομονή και κατανόηση του για τη γυναίκα που επέλεξε να αφιερώσει τη ζωή του.

Η ατελείωτα θετική διάθεση της Linda, η ανυπομονησία της να (ξανά)μάθει και κυρίως η χωρίς αναστολές χαρά του να δείχνουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλο. Μπορεί να χάνεις τη μνήμη σου Linda, όμως η αγάπη που εσύ και ο John έχετε δε θα χαθεί ποτέ. Σας ευχαριστώ για το πανέμορφο παράδειγμα που είστε!

Μάλιστα, δύο εργαζόμενοι στα εν λόγω Starbucks, σχολίασαν την παραπάνω δημοσίευση:

-Ήταν τακτικοί πελάτες στα Starbucks που εργάζομαι. Έβγαιναν μαζί μέχρι που εκείνη έπαθε εγκεφαλικό. Τώρα, την βγάζει έξω κατά τη διάρκεια της μέρας και τη βοηθά να ξαναμάθει όλες της ικανότητες που ξέχασε. Είναι πραγματικά απίστευτοι άνθρωποι.

-Τους βλέπουμε κάθε μέρα. Όλοι νομίζαμε ότι ήταν παντρεμένοι, όμως όταν ο John μας είπε ότι ήταν απλά εκείνος που τη φροντίζει, αυτό τους έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερους. Κάθε μέρα μας λέει ότι μας αγαπάει και κάθε μέρα της λέμε ότι την αγαπάμε και εμείς. Τόσο γλυκιά!
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *