ροή ειδήσεων

Υπουργός άφησε το σοφέρ του και άρχισε να παίρνει τρένο

Πουρνό πουρνό περίμενε το τρένο ο υπουργός Μεταφορών της Μεγάλης Βρετανίας, Simon Burns, ο οποίος βρισκόταν στην αποβάθρα για να προλάβει το τρένο των 5 και 58 για το κέντρο του Λονδίνου....


Και σα να μην του έφτανε το τσουχτερό κρύο, δε βρήκε ούτε θέση και έκανε το 36 λεπτών ταξίδι από το Chelmsford στη Liverpool Street όρθιος!

Ήταν η τρίτη μέρα που ο κ. Burns αναγκαζόταν να πάρει το τρένο για να πάει στη δουλειά του, από τότε που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κυβερνητικό αυτοκίνητο και το σοφέρ του, μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε όταν μια κυριακάτικη εφημερίδα αποκάλυψε ότι οι… μεταφορές του από το σπίτι στο υπουργείο κόστιζαν στους πολίτες 97.176 ευρώ το χρόνο!



Ο ίδιος αρνήθηκε ότι το ποσό ήταν τόσο μεγάλο, όμως μετά από πιέσεις που δέχτηκε από συναδέλφους του πολιτικούς και από την κοινή γνώμη αποφάσισε να αλλάξει μέσο μετακίνησης.



Ο ίδιος ισχυρίστηκε ακόμη ότι χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για λόγους ασφάλειας επειδή μελετούσε έγγραφα ακόμη και στις διαδρομές που έκανε με το αυτοκίνητο, για να τον «αδειάσει» το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης το οποίο απάντησε ότι οι υπουργοί μπορούν να μελετούν δημόσια έγγραφα σε δημόσιους χώρους, αρκεί να διασφαλίζουν ότι δε θα διαρρεύσουν απόρρητα στοιχεία.








Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *