ροή ειδήσεων

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ, ΜΕ «ΟΠΛΟ» ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Aμέσως μετά από «περίεργο» δημοσίευμα-διαρροή από κύκλους του υπουργείου Εξωτερικών. σχετικό με την πρόθεση της συγκυβέρνησης για οριοθέτηση και ανακήρυξη ΑΟΖ, ήρθε η πρώτη αντίδραση... από την Τουρκία και την δορυφορική της πλέον, Λιβύη (να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα του Μνημονίου ήταν μεταξύ των «προθύμων» που βοήθησαν στην αλλαγή καθεστώτος στην Λιβύη.)

Σειρά πήραν τώρα τα. λυκόπουλα της Αλβανίας, του (φίλου του Αντωνάκη.) Σαλί Μπερίσα, τα οποία είναι ο υπ' αριθμόν ένα δορυφόρος του Γκρίζου Λύκου στα Βαλκάνια, να απειλήσουν ευθέως την Ελλάδα, πως θα αντιδράσουν «ενεργά» σε μια τέτοια περίπτωση!

Έτσι, η αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» δημοσιεύει τις θέσεις «κύκλων» του υπουργείου Εξωτερικών της Αλβανίας επί του θέματος:
«Μέχρι στιγμής έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ελληνική πλευρά δεν έχει προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα επίσημα. Εμείς θα εξετάσουμε με την δέουσα προσοχή το θέμα και θα κάνουμε την κίνηση μας τη στιγμή που η πρωτοβουλία αυτή θα υλοποιηθεί, πάντα προς το καλύτερο συμφέρον της Δημοκρατίας της Αλβανίας. Εμείς θα εξετάσουμε τα βήματα που θα ακολουθήσουμε μόνο για την περίπτωση που η Ελλάδα θα προχωρήσει σε μονομερή δήλωση στον ΟΗΕ».

Βέβαια, οι απειλές των Αλβανών δορυφόρων της Τουρκίας θα ήταν για τα σκουπίδια, αν η Ελλάς δεν είχε εντός των τειχών της αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», οι οποίοι σίγουρα θα λειτουργήσουν ως «5η Φάλαγγα» σε περίπτωση που η κατάσταση οδηγηθεί στα άκρα. Ιδού, λοιπόν, ο ορατός εθνικός κίνδυνος, μια νέα διάσταση του προβλήματος των λαθρομεταναστών. Μήπως τώρα δικαιώνονται «κάποιοι» (χρυσαυγίτες) που είχαν επισημάνει τον εθνικό κίνδυνο από την παρουσία στην Ελλάδα εκατομμυρίων «μεταναστών», ειδικά από όμορες χώρες; Μήπως οφείλει πλέον ο ελληνικός λαός να δώσει τη δυνατότητα στην Χρυσή Αυγή να εφαρμόσει -έστω και τώρα- το πρόγραμμά της, για άμεση απέλαση των Αλβανών (και όχι μόνον), έτσι ώστε να πάψει να υφίσταται ο συγκεκριμένος εθνικός κίνδυνος;
ethnikismos.net


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/1/13 15:22

    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΤΣΙ??? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΦΑΓΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ,,,,ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ,,,,ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΙΔΑ !!!!!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗΝ ΔΕΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΑΘΕΜΑ ,,,ΞΥΠΝΑΤΕ ,,,ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ !!!!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/13 16:30

    τι αδειες τους δωσανε βρε τρομπα; πολεμικων οπλων ή κυνηγετικες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/13 18:58

    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/1/13 13:32

    Γράφει το άρθρο:
    "Βέβαια, οι απειλές των Αλβανών δορυφόρων της Τουρκίας θα ήταν για τα σκουπίδια, αν η Ελλάς δεν είχε εντός των τειχών της αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», οι οποίοι σίγουρα θα λειτουργήσουν ως «5η Φάλαγγα» σε περίπτωση που η κατάσταση οδηγηθεί στα άκρα. Ιδού, λοιπόν, ο ορατός εθνικός κίνδυνος, μια νέα διάσταση του προβλήματος των λαθρομεταναστών. Μήπως τώρα δικαιώνονται «κάποιοι» (χρυσαυγίτες) που είχαν επισημάνει τον εθνικό κίνδυνο από την παρουσία στην Ελλάδα εκατομμυρίων «μεταναστών», ειδικά από όμορες χώρες;"

    Βγάζει μόνος του ο συγγραφεύς το συμπέρασμα, ότι δηλαδή επειδή η Αλβανία είπε μια παπαριά και επειδή υπάρχουν στην Ελλάδα Αλβανοί, αυτομάτως συνεπάγεται ότι θα λειτουργήσουν ως 5η φάλαγγα! Ό,τι θέλει λέει ο καθένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *