ροή ειδήσεων

ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΡΝΟ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!


Με καταγωγή από την Κάσο
Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες διαπρέπουν παντού... Ακόμα και στην βιομηχανία του πορνό! Το απέδειξε περίτρανα η Ελληνίδα Μαρίνα Άννα Χαντζή, πορνοστάρ του Χόλυγουντ. Στην Αμερική είναι πιο γνωστή ως...

Sasha Grey, η οποία έχει γυρίσει πάνω από 200 σκληρές πορνό ταινίες! Η Μαρίνα, έχει γεννηθεί στο Σακραμέντο από Έλληνες γονείς, ενώ υποδύθηκε και ένα σοβαρό ρόλο με τη συμμετοχή της στην ταινία του Steven Soderbergh ''The Girlfriend Experience". Όπου υποδυόταν μία ιερόδουλη, ενώ σε μια άλλη...σοβαρή ταινία υποδύθηκε την...παρθενα!

Η Μαρίνα ξεκίνησε την καριέρα της στην βιομηχανία του πορνό στα 18 της χρόνια και γρήγορα έγινε ένα από τα πρωτοκλασσάτα ονόματα του χώρου στις Η.Π.Α. Γιατί η Μαρίνα (ή αλλιώς Sasha) κάνει πραγματικά διεθνή καριέρα, που θα ζήλευαν πολλές από εκείνες, που αφήνουν να διαρρέουν στη δημοσιότητα... προσωπικές τους στιγμές!

Εδώ κι ένα χρόνο άφησε το πορνό και άρχισε να ασχολείται με το ερωτικό μυθιστόρημα. Ξεκίνησε με το «The Juliette Society» για το οποίο έχουν ήδη πωληθεί και κινηματογραφικά δικαιώματα.

Η ίδια η Μαρίνα Χαντζή δήλωσε για τη νέα της προσπάθεια:

«Είναι κάτι σαν το Fight Club του πηδήματος. Η ιστορία της σεξουαλικής αφύπνισης μιας γυναίκας. Ουσιαστικά μοιράζομαι όσα έχω μάθει, ενώ ταυτόχρονα κάνω και πολύ έρευνα». Αυτό δήλωσε η 24χρονη «ροζ» στάρ και νυν μουσικός (είναι μέλος των Telecine) στην βρετανική εφημερίδα Guardian.

Προσθέτοντας πως «Είναι η πρώτη φορά που έχω την δυνατότητα να δημιουργήσω τον δικό μου κόσμο, τους δικούς μου χαρακτήρες, την δική μου ιστορία και να την μοιραστώ με τους αναγνώστες. Δεν φιλοδοξώ να εφεύρω ξανά το ερωτικό μυθιστόρημα αλλά να το επιστρέψω στις ρίζες του, δηλαδή την σεξουαλική απόλαυση».

Εννοείται πως το timing μιας τέτοιες ενέργειας είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό, με τα αντίτυπα του 50 αποχρώσεις του γκρι να «πετάνε» κυριολεκτικά από τα ράφια των βιβλιοπωλείων.


Καθώς επίσης ότι η Σάσα, μετά από 270 σκηνές σεξ, οι περισσότερες βραβευμένες, είναι σαφώς περισσότερο ιδανική για να μιλήσει για την γυναικεία σεξουαλικότητα από την μεσήλικη E.L. James που απλά φαντασιώνεται όσα η Γκρέι έχει ήδη κάνει.

Tα δικαιώματα για το βιβλίο έχουν ήδη πουληθεί για τη Βρετανία, ενώ ενδιαφέρον έχουν ήδη δείξει αρκετές ακόμη χώρες. Όσον αφορά τα κινηματογραφικά δικαιώματα, την διαχείριση των οποίων έχουν αναλάβει οι WME και New School Media, αυτά αναμένεται να καταλήξουν σύντομα σε κάποιον από τους παραγωγούς που έχουν δείξει ενδιαφέρον.
Πηγή: makeleio.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/13 22:58

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/13 03:23

    Στο "να μας γαμανε", παντα ειμασταν πρωτοι με διαφορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/13 23:26

    Απο που κι ως που ειναι Ελληνιδα?Αφου γεννηθηκε και εζησε στην Αμερικη.Αμερικανα ειναι.Ετσι δεν λενε κι εδω για τα παιδια των μεταναστων?Εφ οσον γεννηθηκαν και ζουν στην Ελλαδα να ειναι Ελληνες.Παρτε τελικα μια αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/13 11:02

    E,όχι και τα παιδιά των ΛΑΘΡΟμεταναστών Έλληνες.Απο που κι ως που ?Και μη μου πεις για 'νόμιμους'λαθρομετανάστες γιατι θα σου πω οτι απλά ΔΕΝ υπάρχουν.ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.Τελεία και παύλα.Και το σωστό είναι όλοι αυτοί οι δικηγόροι που τους προμηθεύσανε τα 'σχετικά έγγραφα' να δικαστούν με την κατηγορία της εθνικής προδοσίας και να εκτελεστούν.Αμαν πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/13 21:17

      Και τι σημασία έχει το νόμιμο ή το παράνομο; Σημασία έχει ο τόπος γέννησης και ανατροφής. Αυτή στην Αμερική, άρα αμερικάνα.

      Διαγραφή
  5. Γνωστή και μη εξαιρετέα η Sasha στον χώρο του πορνό, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *