ροή ειδήσεων

Τεχνητή ανάκαμψη μετά από την τεχνητή χρεοκοπία

Θα έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα την συντονισμένη προσπάθεια για αλλαγή του κακού κλίματος. Την προσπάθεια να... μεταμορφωθεί ο «Τιτανικός» σε «Love Boat».

Οι αποδόσεις των ομολόγων πέφτουν (ποιών ομολόγων;) κάτι ψιλά διπλοκουρεμένα έχουν μείνει σε χέρια ιδιωτών και όσα έχει αγοράσει η ΕΚΤ από τη δευτερογενή και ούτως ή άλλως δεν πουλάει. Αγορά ομολόγων απλά δεν υπάρχει.

Ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου έφτασε τις 1000 μονάδες με 15 χαρτιά χωρίς τζίρους και ανοίγουν σαμπάνιες. Γιατί; σκεφτήκατε ποτέ ότι ο γενικός δεν έπρεπε να είχε πέσει ποτέ κάτω από τις 1000 μονάδες και ο ΟΠΑΠ π.χ. να μην είχε πέσει πότε κάτω από 8 ευρώ (περίπου 5 φορές τα κέρδη του); Όχι, έπρεπε να πάει στα 3,5 ευρώ (κινδυνεύουμε να μας πετάξουν έξω από το ευρώ) να χαθούν αξίες και περιουσίες και να επανέλθει στα 7 (δεν κινδυνεύουμε πλέον με έξοδο από το ευρώ), για να πανηγυρίσουμε.

Φρόντισαν να φτωχοποιήσουν το μεγαλύτερο μέρος του οικονομικά ενεργού πληθυσμού με την αύξηση του ΦΠΑ, του φόρου στα καύσιμα, την υπέρμετρη φορολόγηση των ακινήτων, την ισοπέδωση των τιμών των μετοχών και την κλοπή των ομολογιούχων.

Και ξαφνικά ο Νταλάρα (όχι ο Γιώργος ο Τσαρλς) βλέπει τη δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας στις αγορές ακόμη και το 2014 και πράγματι δεν έχω καμία διάθεση ούτε θέλω να αμφισβητήσω τον αγαπητό Τσάρλς, απλώς αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να μην είχαμε βγει ποτέ από αυτές; Γιατί τώρα ο κακομοίρης ο Έλληνας δεν έχει ευρώ τσακιστό πάνω του να αγοράσει μετοχές, ομόλογα ή ακίνητα (αυτά λίγο αργότερα). Αναγκαστικά λοιπόν θα τα αγοράσει ο Γερμανός ο Άγγλος ή ο Ρώσος μαζί με ότι προκύψει από τις έρευνες σε Ιόνιο και Αιγαίο. Ο Έλληνας θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος που η Ελλάδα δεν έγινε Μπαγκλαντές.

Και αν δείτε να τιμωρούνται και ορισμένοι που τους θεωρείτε πολύ «συστημικούς» για να πληρώσουν το μάρμαρο, να σας θυμίσω ότι οι εφιάλτες δεν είχαν ποτέ καλό τέλος, τουλάχιστον όχι όλοι. Οι Γερμανοί όταν αποχωρούσαν από την Ελλάδα είτε «έδιναν» είτε σκότωναν τους στενούς τους συνεργάτες...
arkoudanews.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *