ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Κόβουν το κρέας από τους ασθενείς στα νοσοκομεία! Δείτε το μενού


Το μνημόνιο οδηγεί στην εξαθλίωση τους ασθενείς καθώς πλέον κόβονται και τα βασικά τρόφιμα από το μενού των νοσοκομείων. Δείτε τον κατάλογο σίτισης μίας εβδομάδας...

Αυτό που ήταν μυστικό εδώ και καιρό στους νοσοκομείακούς κύκλους, έρχεται πλέον να επιβεβαιωθεί και επίσημα από τους συνδικαλιστές γιατρούς.

Σύμφωνα με καταγγελίες της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), πολλά νοσοκομεία δεν προσφέρουν πια στους ασθενείς τους κρέας, ούτε καν κοτόπουλο για λόγους οικονομίας.

Περιορίζονται σε κατεψυγμένο ψάρι μία φορά την εβδομάδα επειδή πλέον δεν έχουν τα απαραίτητα κονδύλια να αγοράσουν τα τρόφιμα. Χαρακτηριστικό είναι το μενού μίας εβδομάδας που αποκάλυψαν οι νοσοκομειακοί γιατροί και προέρχεται από μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Τα πιάτα δεν έχουν ούτε δείγμα κρέατος παρά μόνο λίγο κατεψυγμένο ψάρι και κατά τα άλλα λαδερά, ζυμαρικά και όσπρια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Στάθη Τσούκαλο, η κατάσταση είναι πλέον δραματική στο ΕΣΥ με τους ασθενείς να εξαντλούνται και εξαιτίας της λανθασμένης σίτισης. Το φαινόμενο άλλωστε δεν παρατηρείται μόνο σε ένα νοσοκομείο αλλά σε πολλά.
Τα μέλη της ΕΙΝΑΠ υπογραμμίζουν ότι ο υποσιτισμός των ασθενών κρύβει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους δεδομένου ότι είναι ήδη εξασθενημένοι από την ασθένειά τους.



Πηγή: iatropedia.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/1/13 13:44

    Στις επόμενες εκλογές ξαναψηφίστε αυτούς και τρέχετε να δώσετε τα χέρια σε αυτους τους βουλευτές για να νιώσετε όμορφα! Αυτά συμβαίνουν κύριοι όταν ψηφίζετε και το μόνο που ζητάτε απο αυτούς είναι να σας χώσουν σε μια δουλίτσα που και αυτή στο τέλος την χάνετε, ζήτησε ποτέ κανείς να γίνει αναβάθμιση του νοσοκομείου της Ρόδου; Ζήτησε ποτέ κανείς να γίνουν πιο ασφαλείς οι δρόμοι που οδηγούν τα παιδιά σας;Ζήτησε ποτέ κανείς να αναβαθμιστή το πανεπιστήμιο; Ζήτησε ποτέ κανει΄ς να έχουμε περισσότερα καράβια ;Ζήτησε ποτέ κανείς να προστατευθούν οι παραλίες και τα δάση μας έτσι ώστε να έχουμε την φυσική ομορφιά; ΟΧΙ κανένας, μόνο να μπαζόνουμε και να χτίζουμε έτσι ώστε να έρχονται οι τουρίστες να τους έχουμε μαντρομένους και όποτε βγαίνουν έξω να τους νοικιάζουμε χωρίς δίπλωμα οχήματα ( βλέπτε γουρούνες που τισ νοικιάζουν με δίπλωμα αυτοκινήτου) .Κύριοι ξενοδοχεία ε΄χει και απέναντι ,έει και η Αβανία , έχει και η Βουλγαρία, ο πολιτισμός και η φυσική ομορφιά κερδίζουν τους καλούς τουρίστες και πρώτα απο όλα κερδίζουν τους σωστούς ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/13 15:10

    Και πολυ καλά έπραξαν. Το κρέας είναι ανθυγεινο κ προκαλει αρρώστιες. Γι'αυτο χορτοφαγια για καλη υγεια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *