ροή ειδήσεων

Η Ελληνίδα πίσω από την Γαλατασαράι!

Το άγνωστο love story του ζάμπλουτου ιδιοκτήτη της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα δημοσιογράφο, Φανή Γραμματικογιάννη που κατέληξε σε γάμο. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που τρέλανε τους Τούρκους....
φέρνοντας Σνάιντερ και Ντρογκμπά στην Κωνσταντινούπολη.

Με περιουσία 800.000.000 δολαρίων ο Ουνάλ Αϊσάλ, δραστηριοποίηθηκε επιχειρηματικά μέσω της εταιρείας κολοσσού UNIT την οποία ίδρυσε στις Βρυξέλλες.

Ο συγκεκριμένος όμιλος περιλαμβάνει ουκ ολίγους κλάδους δραστηριοτήτων που αφορούν στο εμπόριο πετρελαίου, τη βιοτεχνολογία, τις αναλώσιμες πηγές ενέργειας, τον τουρισμό και την αγορά ακινήτων.



Κύρια πηγή εσόδων για την UNIT του βαθύπλουτου Αϊσάλ αποτελούν τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο 71χρονος "ισχυρός άνδρας" της Γαλατασαράι, είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων εργοστασίων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Τουρκία, ενώ έχει επενδύσει και με την κατασκευή εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ιταλία.

Εκτός των άλλων η εταιρεία του κατασκεύασε πέντε ενεργειακές μονάδες στον Ιράν, ενώ το μεγαλύτερο σε έκταση πάρκο ανεμογεννητριών στη Βουλγαρία είναι δικό του!



Ηδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για μονάδες καύσης βιομάζας σε Κροατία, Τουρκία, ένα εργοστάσιο γεωθερμίας στη Ρουμανία, ενώ στη συλλογή του συμπεριλαμβάνεται και ένα αχανές πάρκο φωτοβολταϊκών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του Αϊσάλ βρίσκονται στην περιοχή Ατασεχίρ της Κωνσταντινούπολης σε μία έκταση που ξεπερνά τα 14.000 τμ.!

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας, ανέλαβε την Γαλατασαράι τον Μάιο του 2011. Μία από τις πρώτες ενέργειες του ήταν να επαναφέρει τον "Ιmparator" (σ.σ.:αυτοκράτορας) του τουρκικού ποδοσφαίρου, Φατίχ Τερίμ.


Η κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη στον ιδιοκτήτη της "Τσιμ Μπομ" που υποσχέθηκε μετεγγραφές παγκόσμιας εμβέλειας.

Πίσω από τον Ουνάλ Αϊσάλ, κρύβεται μία Ελληνίδα. Πρόκειται για την δημοσιογράφο, Φανή Γραμματικογιάννη την οποία ο 34ος πρόεδρος στην ιστορία των "λιονταριών"παντρεύτηκε το 2009.

Ο Αϊσάλ γνώρισε την σύζυγο του πριν από πέντε χρόνια σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Ο έρωτας του ήταν κεραυνοβόλος και έκανε το παν για να κλέψει την καρδιά της.


Μετά από έναν χρόνο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Μανχάταν.

Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι και η σύζυγος του βρίσκονται μεταξύ Γενεύης, Αθήνας και Κωνσταντινούπουλης ενώ πριν από έναν χρόνο προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Πρόκειται για την Αλίν, η οποία αποτέλεσε τον καρπό του έρωτα τους.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ουνάλ Αϊσάλ και η Φανή Γραμματικογιάννη παραθέρισαν στη Μύκονο και τις Σποράδες με το μήκους 50 μέτρων σκάφος τους ονόματι "Barbie".
Το καλοκαίρι το 2011 είχαν επισκεφτεί και την Ρόδο... ΔΕΙΤΕ


Ο τουρκικός Τύπος έδωσε μεγάλη έκταση στο love story του γαλαντόμου προέδρου της Γαλατασαράι, χαρακτηρίζοντας το ως ένα σύγχρονο παραμύθι αγάπης πέρα από το Αιγαίο.
Πηγή: sport24.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/1/13 22:19

    ΠΑΝΤΡΕΥΗΚΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΤΗς ΓΙΑ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΣΘΗΜΑΤΑ..ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟς ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΚΙΝΣ ΧΑΝ...ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΙς ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΕΕΙ..ΟΥΣΤΤΤ..ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ...ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/13 22:59

      kai se sena an sou edine polla lefta kai ton kolo sou tha tou edines.malaka e malaka.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/13 22:40

    o aderfos tis einai X.A. ahahahahahahahhahahahha zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *